Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay partikoo çok alemsin
Niyeeeee kizzz
Merdaneyle in kiz aşşa
Inandinmi sen ona densizmis onun komsusu ben densiz degilim demekki komsuda degiliz
Moonlii de okeylerse men çararam
bencede yeni kankiler lazim bana
canim cagrida bulundum bendeee..ben ugursuz geldim gruba yaa ben kaptan olunca kilo vermemiz durdu:*

dahada asılmak gerekmez mi cok uzuluyorum her cuma basim agrio valla be bicim kaotanim ben takimimda yeller esio
kotu kaptan

Slm beni 2. Takım kaptanı çağırdı dün gittim ama paylaşım istediğim gibi olmadı buraya gelme şansım var mı

Tamamdır kaptanım ben 34 yaşında 160 boyunda 74.6 kiloyum.evli ve 1 çocuk annesiyim.herkes gibi üstüme yapışan bu kilolardan kurtulmak için destek almaya ve tabii ki destek vermeye geldim.başlangıç olarak 65 kilo olmak istiyorum.umarım bir an önce hedefime ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim

Sabah peynirli tost 8 zeytin domates salatalık şekersiz çay
Öğle 3 köfte 1 dilim çavdar lı ekmek salata 1 kaşık taze fasulye 1 bardak ayran
Ara 15 adet kara dut 1 kuru kayısı şekersiz kahve
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak mantarlı hindi sote salata
Su 2 litre
Bu da benim menüm

Hosgeldinnn tekrar tatlimm burda herkes çok güzel kilolar verdi vermeye de devam ediyor sende kurtulucaksin bütün kilolardan ben mezun oldum burdan şuan 53 kiloyum ve çok mutluyum darisi sana ve tüm arkadaşlarima

Hosgeldinnn tekrar tatlimm burda herkes çok güzel kilolar verdi vermeye de devam ediyor sende kurtulucaksin bütün kilolardan ben mezun oldum burdan şuan 53 kiloyum ve çok mutluyum darisi sana ve tüm arkadaşlarima
Teşekkür ederim bende o günleri iple çekiyorum ve çok heyecanlıyım

Hoşgeldin canm aramiza

Cok güzel masallah spor mu yok mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…