Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En başta çok teşekkür ederim
Elimden geleni önce kendim için sonra sizin için yapacağım kuralları da okudum kabul ettim hayırlısı olsun
Bu sabah 74.6 çıktım boyum 160 34 yaşındayım evli ve 1 çocuk annesiyim çocukla birlikte aldığım kilolar üstüme yapıştı kaldı artık kurtulmak istiyorum
Bacaklarım ince Göbekte problemli bir vücut tipim var
eheh bende her sabah tartiliorum canimmm
Elimde değil takıntı

Kaptanım gunaydin benimki bayagi erkem bir gunaydin oldu ama malum cocuk olunca :) yas 28 boy 157 kilo 82.6 suan.kuralları okudum bende kabul ediyorum takildigimiz anlarda yardim isteyebiliriz diye dusunuyorum.

K kova01 canim basinmi agriooo zorlma kendininsoorla benim iyice agrir kiyap okumayo cok sevdigim halde basim agridigi icin okuyamiorum canim
Kahve içince geçti canım.ondan sonra çok ağır olmayan hareketler yaptım.vicdan azabı çekiyorum yapmazsam
çok iyi ya

Herkese günaydın.malum ben haziranda ev taşıyacağım.mersin-Adana gitgel yapıyoruz eşimle devamlı.tabi ben bebişle arka koltukta emziriyorum yol boyu.dün de koltuk takımım geldi onu karşılamaya gittik döndüğümde de büyük oğlumun ödevleri derken bayıldım yorgunluktan.dünkü menümü vereyim
Sabah:tb ekmeğe tost,domates, salatalık,zeytin
Ara:az sütlü nescafe
Öğle:kıymalı yumurta,1/2 dlm tb ekmeği,yeşillik
Ara:1 çay kaşığı fıstık ezmesi( eşime yaptım tadımlık yedim),8 fındık,karadut
Akşam:tavuklu domates tavası,3 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt
1 saat aerobik

Ev tasimak zordur helede bebek ile Allah kolaylik versin canim.menunde cok iyi bence fazla kaloi yok ezme disinda :)

Ev tasimak zordur helede bebek ile Allah kolaylik versin canim.menunde cok iyi bence fazla kaloi yok ezme disinda :)
Eşim de sağlıklı beslenmeye başladı.onu da alıştırdım şekersiz sağlıklı beslenmeye. Fıstık ezmesi sağlıklı yağlar içerdiği için diyetisyenler ve spor hocaları spor öncesi veya sonrası öneriyorlar miktarına dikkat ederek tabi.ben de evde kendim yaptım internetten tarifini buldum.yapmışken de tadına bakayım dedim.hazır satılanlardan daha güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…