Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun kramp magnezyum eksikliğinden oluyo ama göstermekte fayda var tabi

Nası sayıyonuz zor olmuyomu

Bu iyi oldu bende bakem

Evet bunu duymuştum daha önce
Diyette neyi ne kadar yicemi bilmek bana iyi geliyor canim telefonuma fatsecret diye program indirdim oradan hesapliyorum ama yemeden önce yaziyorum öyle yiyorum:)

K kova01 canım allah kolaylık versin. Ev taşımak miii adını duyunca icime oturuyor resmen
Aynen .bu 4. Ev taşıyışım olacak.öncesi ve sonrası çok gergin oluyorum
Tarif verirmisin canım bende oğluşuma yapayım

Nasıl bir detoksssss
YouTube tan buldum videolu anlatıyor.200 gr tuzsuz kabuksuz fıstığı 5 dk tavada kavuruyorsun.sonra rondoda iyice çekiyorsun içine 1 yemek kaşığı pekmez, biraz zeytinyağı biraz tuz atıp kıvamına göre tekrar rondoda çekiyorsun. Bu kadar

Sabah
Iki yumurta ile omlet
Cemensiz pastirma iki dilim
Yarim domates
Salatalik
Peynir
Uc zeytin
Caay

Aksam
Firinda sebzeli kofte
Bir kase cacik
Yulafciklarim
3lt su
Bir saat yuruyus..

Benim gunum bittti..
Süper canim afiyet olsun
çok geçmiş olsun canım

KahvaltıM, biryumurta, peynir, bir domates, turp, bir dilim ekmek, bir gün kurusu, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 dilim ekmek ve peynir , bir minnacık kurabiye iki kaşık pul biber li yoğurt
Aksam, ayran , yeşillik ve bir tane tavuk dūrüm (evde yaptım az yağlı )
Spor , 2 buçuk saat yürüdum

Dürümü lavasla mi yaptn canm?

Öğleni keşke daha sağlıklı birşeyler yiyerek geçirseydin canım.sabah akşam ve sporun çok güzel ama

Sabah: 1 milföy kıymalı, biraz kömbe, şekersiz çay, domates, peynir
öğle: nescafe
ara: kayısı kurusu
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, 1 kase salata
toplam alınan kalori: 875
spor yok
düzenleme: 1 kase pirinç pilavı
toplam kalori: 1069 oldu

Son düzenleme:
Canım ne oldu? Senin menülerin bize örnek oluyordu, harika gidiyordun.bırakmayız seni.
Tatliya artik dayanamaz hale geldm kendmi pili bitmiş bi saat olarak görüyorum resmen bir ileri iki geri gidip geliyorum resmen ya bugün diyetisyeninde izniyle 1 tane kandil simidi yeme hakkim vardi onu bildiğin yarim kase dolusu irmik helvasina değiştim dayanamıyorummmm sizlerinde motivasyonunu düşürmek istemiyorum artik

Yapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmak
Hayııır.bizim motivasyonumuzu düşürmüyorsun.hepimizin direnci kırılıyor hepimiz arada kaçamak yapıyoruz insanız biz makine değil. Diyetisyeninle konuş biraz esnet istersen menüleri çok sıkı yapma.her hafta 1 kg gitmek zorunda değil.biz seni çok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…