- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.241
Afiyet olsun ballı partemkahve içiyom gel hele iki dedikodu edek
aaa gecmis olsun cnnm insallah onemli degildirKuzulaar bu arada ben yarın sabahtan ankaraya gidicem kızımın durduk yere kıramp girer gibi bacakları ağriyor Kırıkkalede gösterdik bisey yok dediler ama tekrarlayinca içimiz rahat etmedi bide ankarada hastaneye götürücez yarın ve ertesi gün giremem kk ya
Çevrimiçi görünüyosungelseneeee
Hedef şimdilik 65 sonra sen listede değilsin galiba
Yap yap vermezsem ağzını burnumu bi dağıt
Yaaa Hakketen yazıyo acemiliğimë ver ne diyim
Bende hepinizi cok seviyorum.canm diyetisyen ne yapabilir ki habire benim bu tatli krizlerime..hic bsy degil sadece tatliya dayanamıyorum ya vücudum ciddi derecede direnc gösteriyo hergün hergün beni tatli krizlerine sokuyo ben halbuki eskiden öyle cok tatli yiyen biri degildm smdi niye böyle oldum anlamadmHayııır.bizim motivasyonumuzu düşürmüyorsun.hepimizin direnci kırılıyor hepimiz arada kaçamak yapıyoruz insanız biz makine değil. Diyetisyeninle konuş biraz esnet istersen menüleri çok sıkı yapma.her hafta 1 kg gitmek zorunda değil.biz seni çok seviyoruz
Seni cok iyi anliyormmm ne yedinÖyleydim ama nazar mi degdi ne oldu anlamadm kendime hakim olamamaya başladım bu ara
Ben de pazar günü marshmelow yedim dayanamadım çok güzeldi.mini magnum da yedim mola oldu ne yapayım.ama pazartesinden başladım tekrar dikkat etmeye.Tatliya artik dayanamaz hale geldm kendmi pili bitmiş bi saat olarak görüyorum resmen bir ileri iki geri gidip geliyorum resmen ya bugün diyetisyeninde izniyle 1 tane kandil simidi yeme hakkim vardi onu bildiğin yarim kase dolusu irmik helvasina değiştim dayanamıyorummmmsizlerinde motivasyonunu düşürmek istemiyorum artik
Yarim kase irmik helvasıSeni cok iyi anliyormmm ne yedin
Öyleydim ama nazar mi degdi ne oldu anlamadm kendime hakim olamamaya başladım bu ara
Iste benim resmen bir ileri iki geri yapma olayim da şurda ki mesela bgn yedim yarin dikkat ettim diyelim bir sonraki gün gene canm tatli cekiyo napicam bn böyle anlamadmBen de pazar günü marshmelow yedim dayanamadım çok güzeldi.mini magnum da yedim mola oldu ne yapayım.ama pazartesinden başladım tekrar dikkat etmeye.
Kendimi hurmalarla kuru kayisilarla incirlerle kandiramiyorum artik eskiden bende öyle yapiyodm smdi hiic bana misin demiyo vücudumBende öyleyim özel günüm de yaklaşıyor 4 gündür nescafe içiyorum şekerli kuru kayısıyı çokça yiyorum yani kendine izin ver 1 hafta da eksi görme tartıda nolcak sanki. Senin menüne bakıp ayy esmerim pasta yemiş ben niye yemeyeyim demiyorum ki kısacası motivasyonumuzu düşürmezsin tatlım sen kaç kilo vermiş hatunsun elbette zorlanman normal ama takımı terketmen doğru değil sıkma kendini lütfen
O ayrildi galiba
sacmalama yahu herkese oluyo bunlariTatliya artik dayanamaz hale geldm kendmi pili bitmiş bi saat olarak görüyorum resmen bir ileri iki geri gidip geliyorum resmen ya bugün diyetisyeninde izniyle 1 tane kandil simidi yeme hakkim vardi onu bildiğin yarim kase dolusu irmik helvasina değiştim dayanamıyorummmmsizlerinde motivasyonunu düşürmek istemiyorum artik
bbende bisey sandim ama bak sen menulerin degisti eskiden menulern dolu doluydu smdi cok hafif hatta hic yok )8 dun du galiba soyledm bence menuyu degisYarim kase irmik helvası
Hayır hayır bırakmak yok.tatlandırıcılarla yapılan sütlü tatlılar kekler mi yapsan atlatana kadar? Gündüzleri yesen?Iste benim resmen bir ileri iki geri yapma olayim da şurda ki mesela bgn yedim yarin dikkat ettim diyelim bir sonraki gün gene canm tatli cekiyo napicam bn böyle anlamadmkomple diyeti birakicam bu gidişle
Canm kilo vermem durdu ya gecen hafta degil bir önceki hafta hani o zamn diyetisyene gittigmde metabolizmayi şaşırtmak adina bu listeyi verdi bu persembe yine kontrol var bakalm ne durumdaym.gerci listeyi degistk ama bnde bu sürede işin suyunu cikardm bilmiyorum ki bu liste de ise yaramışmidirO ayrildi galiba
sacmalama yahu herkese oluyo bunlari
bbende bisey sandim ama bak sen menulerin degisti eskiden menulern dolu doluydu smdi cok hafif hatta hic yok )8 dun du galiba soyledm bence menuyu degis
Tatlidan nefret eden bi insan olsaydim keske offf offfHayır hayır bırakmak yok.tatlandırıcılarla yapılan sütlü tatlılar kekler mi yapsan atlatana kadar? Gündüzleri yesen?
Evet evet menülerde yemek nerdeyse yoktu.o sana yaramadı.nerde o eski hurmalı menülerO ayrildi galiba
sacmalama yahu herkese oluyo bunlari
bbende bisey sandim ama bak sen menulerin degisti eskiden menulern dolu doluydu smdi cok hafif hatta hic yok )8 dun du galiba soyledm bence menuyu degis
Hiç alakası yok.hepimizin iradesinin kırıldığı anlar yiyecekler oluyor.bu bir dönem.acaba diyetisyenini mi değiştirsen.son menülerin partenin dediği gibi çok hafiftiCok iradesiz bi insanmışım bunu anladim
Canm dedigim gibi bu sadece bir süreliğine verilmis bi liste kilo vermem durdugu icin metabolizmayi sasirtmak adina bu listeye gectik ama bana hic yaramadi bu listeye gecmekHiç alakası yok.hepimizin iradesinin kırıldığı anlar yiyecekler oluyor.bu bir dönem.acaba diyetisyenini mi değiştirsen.son menülerin partenin dediği gibi çok hafifti
Yaaa esmerm lütfen gitmee@moon8187 ben takimdan ayrilmak istiyorum
Canm dedigim gibi bu sadece bir süreliğine verilmis bi liste kilo vermem durdugu icin metabolizmayi sasirtmak adina bu listeye gectik ama bana hic yaramadi bu listeye gecmek
canim sana yaramadi demekki.. takma kafana bak bende bu ay veremedim benm hatarm yuzunden ama benm oyle bir irmkde degldi oda ozel zamanlarda oldu hep ipin ucu kacti oyuzeen durdu kgm yapcak bisey yok gdemem yani burdaaaaaanCanm kilo vermem durdu ya gecen hafta degil bir önceki hafta hani o zamn diyetisyene gittigmde metabolizmayi şaşırtmak adina bu listeyi verdi bu persembe yine kontrol var bakalm ne durumdaym.gerci listeyi degistk ama bnde bu sürede işin suyunu cikardm bilmiyorum ki bu liste de ise yaramışmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?