Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah olaydi smdi bir pilav bende makarna pilav bayilirim yaa yogurt koyup yiyim hic bisey yemesemde olr oyle severm :) heleeee de etli sehriyee pilavimi cok svermm ah ah :) beni alip baska yerlere goturdun

Ah olaydi smdi bir pilav bende makarna pilav bayilirim yaa yogurt koyup yiyim hic bisey yemesemde olr oyle severm :) heleeee de etli sehriyee pilavimi cok svermm ah ah :) beni alip baska yerlere goturdun
Çok yanlış yerlerdesin parte buğayaaa geell

Uff makarnaya zaafım var benim ya
Eve makarna pişceği gün diğer öğünleri acayip kısıyorum ki kaloriyi aşmayayım diye.
Hele sarımsaklı yoğurtlu makarnaa
Tüü bana ya tıka basa yidim hala makarna hayalleri kuruyorum

İçeeeeliiiiiiimm
Esmde diyo gel yemege gidelimmmmm dedimmmm nononononi ben yedm yemegimi
benmdeeeeeee hastasiyim makarnanin ofof sarimsakli diyincr aklima manti geldi hic dayanamam ama ben pazat gunu ne boreklerrr ne sarmalarrrrr neler nelerr yedm allah beni kahretmesin utanmadan manti diyorm ayyy nolduuuu bize yaaaaaaaaa

2 aydır pirinç pilavı yemezdim bugün resmen pilav göz kırptı bana
Cumaya da az kaldı
Mevsimden oluyyo bencee

2 aydır pirinç pilavı yemezdim bugün resmen pilav göz kırptı bana
Cumaya da az kaldı
Mevsimden oluyyo bencee
Ben bu ay zaten butun hafta yeme birgun ye seni bitiriyo zaten..
Bugun resmwn kendimle savastm esim sunu yiorm dedi bende telefndan bakiorm ne yesemmmmm sonra dedm kendine gel hayr hatta makarna haslamak geldi aklima hayr dedm cnku regl oldum bugun ve gecen ay olmadm o beni cok kotu yapti etkiliyo insani yaaaa

Yapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmak
ayyy bi sonraki sayfayi okumadm ama saka yapiosun heraldeee takimda en iyi kilo verenlerdensin moyivasyon bozmaksa once ben gitmeliyim o vakitt

Bu sfer bilemedm nerdesn sen bakim bana hesap vrr cabuk Moonlii
canim kizim okdr huysuzki yan dişleri cikio gunde 4-5 saat uyuyan cocuk simdi uyumuyor yemiyor icmiyor napicami sasirdim dedim biraz hava alsin belki disrda uyur yokk anamm gozu kulagi heryerde sabhtan beridir daha yeni uyudu oda zorla ekini nasl azina sokuo kimnilor nasil cani yanio nasl kasinio yavrummmmm

esmerm91 vanim seni cok iyi anliyorum benimde sapittigim donemlerim oldu gece kalkip dolaota ne varsa yemistim misafirlerden kalan ayy hic unutmuorum o gunuuuuuu sonra sabahhh bidaha yemistim karnim sismisti ve tartida + gorunce ne diyeyi okdr kisiyorum kendimi 1 gecede 1 kilomu alinir die oturup nerdeyse ahlamakli olmustum ve bi projem vardi o vakit izne ayrildim SekerPancarii iyi bilir 2-3 hafta sonra +6 kilo ile geldim hopp basladigim yere bin pişmandim..Senki yiyerek kilo verdin ya ben aç kalark ne sofralardan vay icip kalkarak gunlerce sokağa cikmayarak verdim kilolarimi o yuzden sana kova01 e ve masalperisine hep helal olsun dedim icimden ben nekdr zorlamisim kendimi nekadr sagliksiz vermisim dedim.daha uzun surede kendimi daha az yipratarak verebilirdim.amaoyle yada boyle ohh ne iyi etmisim bugun gerine gerine 36 beden elbise aldim 36 beden pantolon aldim ohh iykide aç kalmisim..Sende bukadar yaklasmisken neden birden poffladn bilemiorum parte bile beni gecti diodu gecenlerde gayet iyi gidiosun tabiki arada kacamk yapicaksin o ne oyle 1 kandil simidi yeeeee 1 kutu ye diger gun telafi et bende haftasonu suyu kacirdimmm bugun detoks yapiorum miss gibiii..Hersey senin elinde bi hafat kotu oldu die gemiyi yakmaya deger mi basa donmeye deger miii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…