- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.261
Ah olaydi smdi bir pilavAl işte menümü yazdım ama bizimkiler sebzeli pirinç pilavı yapmış yedim bi porsiyon
Şimdi bende mi gruptan çıkayım yani nefsime yeniliyorum diye, yapma lütfen canım ya git çikolatalı pasta ye sonra gel tekrar konuşalım ciddi diyorum bak senin motiveye ihtiyacın var
Çok yanlış yerlerdesin parte buğayaaa geellAh olaydi smdi bir pilavbende makarna pilav bayilirim yaa yogurt koyup yiyim hic bisey yemesemde olr oyle severm :) heleeee de etli sehriyee pilavimi cok svermm ah ah :) beni alip baska yerlere goturdun
Icelim kankiÇok yanlış yerlerdesin parte buğayaaa geell
İçeeeeliiiiiiimmIcelim kankil
Ah olaydi smdi bir pilavbende makarna pilav bayilirim yaa yogurt koyup yiyim hic bisey yemesemde olr oyle severm :) heleeee de etli sehriyee pilavimi cok svermm ah ah :) beni alip baska yerlere goturdun
Esmde diyo gel yemege gidelimmmmm dedimmmm nononononi ben yedm yemegimiİçeeeeliiiiiiimm
benmdeeeeeee hastasiyim makarnaninUff makarnaya zaafım var benim ya
Eve makarna pişceği gün diğer öğünleri acayip kısıyorum ki kaloriyi aşmayayım diye.
Hele sarımsaklı yoğurtlu makarnaa
Tüü bana ya tıka basa yidim hala makarna hayalleri kuruyorum
Esmde diyo gel yemege gidelimmmmm dedimmmm nononononi ben yedm yemegimi
benmdeeeeeee hastasiyim makarnaninofof sarimsakli diyincr aklima manti geldi hic dayanamam ama ben pazat gunu ne boreklerrr ne sarmalarrrrr neler nelerr yedm allah beni kahretmesin utanmadan manti diyorm ayyy nolduuuu bize yaaaaaaaaa
Ben bu ay zaten2 aydır pirinç pilavı yemezdim bugün resmen pilav göz kırptı bana
Cumaya da az kaldı
Mevsimden oluyyo bencee
ayyy bi sonraki sayfayi okumadm ama saka yapiosun heraldeee takimda en iyi kilo verenlerdensin moyivasyon bozmaksa once ben gitmeliyim o vakittYapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmak
disardaydim kiz yeni geldim eve gecmisi okuya okuya geliorummmmmmNerde bu kaptaaaaaaaaaaannnnnn
Senin bilmen lazimdiNerde bu kaptaaaaaaaaaaannnnnn
Bende gidicem beni istemiyosunuz ikinizayyy bi sonraki sayfayi okumadm ama saka yapiosun heraldeee takimda en iyi kilo verenlerdensin moyivasyon bozmaksa once ben gitmeliyim o vakitt
canim kizim okdr huysuzki yan dişleri cikio gunde 4-5 saat uyuyan cocuk simdi uyumuyor yemiyor icmiyor napicami sasirdim dedim biraz hava alsin belki disrda uyur yokk anamm gozu kulagi heryerde sabhtan beridir daha yeni uyudu oda zorla ekini nasl azina sokuo kimnilor nasil cani yanio nasl kasinio yavrummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?