- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.301
Ben bu aralar menülere çok dikkatli bakmıyorum ama seninkileri okudum bence @moon8187 moon yemek muhabbeti yaptiğiniz için uyardi sizi ben böyle anladimSekerPancarii sence ben sayfanin motivasyonunumu kaciriyorm? Sen menulerimi iyi biliyosun ? Fikrini merak ettim.. bu ay bazi gunlr haricinde..
Bende bendeTatlidan nefret eden bi insan olsaydim keske offf offf
Yok nargile
Yaniiiiii bende makara yapiyorum zatennnn bende kiziyorum diye bana kizmislardiBen bu aralar menülere çok dikkatli bakmıyorum ama seninkileri okudum bence @moon8187 moon yemek muhabbeti yaptiğiniz için uyardi sizi ben böyle anladimbende geçmişde miyavi az uyarmadim yemek muhabbeti yaptigi icin
Hem moon oyle dedi diye degl merk ettm sadece :) thanks cnmBen bu aralar menülere çok dikkatli bakmıyorum ama seninkileri okudum bence @moon8187 moon yemek muhabbeti yaptiğiniz için uyardi sizi ben böyle anladimbende geçmişde miyavi az uyarmadim yemek muhabbeti yaptigi icin
Hahaha bende bir iki sigara tutturum caylaa nargile smdi cok icmiyim esm icer :) seeen gelmeCiddi mi kizzz tam keyiffffmiş heaa ben içmiom ama kaave içerim bende gelim gelim gelim
Hani siz makarnadan mantidan bahsederken benim canim çekseYaniiiiii bende makara yapiyorum zatennnn bende kiziyorum diye bana kizmislardiarrtik bende karismiyorum relax ee bende esmerimemi kizim muhabbet ordan cikti olablr yani boyle seyler yemekten iyidir :)
Hahaha bende bir iki sigara tutturum caylaa nargile smdi cok icmiyim esm icer :) seeen gelme
Afiyet olsun canim çok iyiherkese iyi akşamlar bebeğimi babamız uyutuyor bende anca açabildim pc yi. benim bugün yediklerim şöle idi,
sabah bir bardak şekersiz çay ve 1 galeta
öğlen susuz nohut küçük kase(2 yk ) yoğurt ve yağsız salata şekersiz türk kahvesi
arada bir kaç fındık
akşam 3-4 yk tavuklu mantar sote 1 adet biber dolması
1 bardakta şekersiz çay (çaysız olmaz :))
Yaaa esmerm lütfen gitmeelutfen lutfennnn buraya kadar geldin kuzum hedefini hayallerini düşün devam ettt
Canm benim yaaaaAl işte menümü yazdım ama bizimkiler sebzeli pirinç pilavı yapmış yedim bi porsiyon
Şimdi bende mi gruptan çıkayım yani nefsime yeniliyorum diye, yapma lütfen canım ya git çikolatalı pasta ye sonra gel tekrar konuşalım ciddi diyorum bak senin motiveye ihtiyacın var
Gerçekten yaramadi bu liste yada listeyle alakali degilde sabrim mi tükendi ne oldu bilmiyorum ama bana biseyler oldugu kesincanim sana yaramadi demekki.. takma kafana bak bende bu ay veremedim benm hatarm yuzunden ama benm oyle bir irmkde degldi oda ozel zamanlarda oldu hep ipin ucu kacti oyuzeen durdu kgm yapcak bisey yok gdemem yani burdaaaaaan
Eeee bende pilavi gordummmm cnm cektii sonra simiti gordum cnm cekti yani burda gordum :)Hani siz makarnadan mantidan bahsederken benim canim çeksehani yapsam yesem hani zayif kalamasam hani bu zayifliğa yazik olsa hani ben çok zayifim ya bi gaflete düşsem siz konusurken canim çekip hepsini hepsini yesem kandil simidi de demiştin bak onu unuttum hani yesem hani hani hani ay millet bu kiz takimin delisi heralde dicek
Benlen tartışmaEeee bende pilavi gordummmm cnm cektii sonra simiti gordum cnm cekti yani burda gordum :)
Bana kalsa bencede hatrliosan bigun isyan ettm kimse yemesn icmesn konusmasn motivasyonm dusuyo falan diye ozaman tepki aldim nolduuu smdi :) benm canm ckio bencede konusulmasn.. menulerde sarma borek corek hep goruorm ben bisey diyommu
Yok canm saka yapmıyorum ciddi manada sapittim benayyy bi sonraki sayfayi okumadm ama saka yapiosun heraldeee takimda en iyi kilo verenlerdensin moyivasyon bozmaksa once ben gitmeliyim o vakitt
Asla degmez biliyorum ama yapamıyorum artik ya yapamiyorummmmmesmerm91 vanim seni cok iyi anliyorum benimde sapittigim donemlerim oldu gece kalkip dolaota ne varsa yemistim misafirlerden kalan ayy hic unutmuorum o gunuuuuuu sonra sabahhh bidaha yemistim karnim sismisti ve tartida + gorunce ne diyeyi okdr kisiyorum kendimi 1 gecede 1 kilomu alinir die oturup nerdeyse ahlamakli olmustum ve bi projem vardi o vakit izne ayrildim SekerPancarii iyi bilir 2-3 hafta sonra +6 kilo ile geldim hopp basladigim yere bin pişmandim..Senki yiyerek kilo verdin ya ben aç kalark ne sofralardan vay icip kalkarak gunlerce sokağa cikmayarak verdim kilolarimi o yuzden sana kova01 e ve masalperisine hep helal olsun dedim icimden ben nekdr zorlamisim kendimi nekadr sagliksiz vermisim dedim.daha uzun surede kendimi daha az yipratarak verebilirdim.amaoyle yada boyle ohh ne iyi etmisim bugun gerine gerine 36 beden elbise aldim 36 beden pantolon aldim ohh iykide aç kalmisim..Sende bukadar yaklasmisken neden birden poffladn bilemiorum parte bile beni gecti diodu gecenlerde gayet iyi gidiosun tabiki arada kacamk yapicaksin o ne oyle 1 kandil simidi yeeeee 1 kutu ye diger gun telafi et bende haftasonu suyu kacirdimmm bugun detoks yapiorum miss gibiii..Hersey senin elinde bi hafat kotu oldu die gemiyi yakmaya deger mi basa donmeye deger miii???
Asla degmez biliyorum ama yapamıyorum artik ya yapamiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?