Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii sence ben sayfanin motivasyonunumu kaciriyorm? Sen menulerimi iyi biliyosun ? Fikrini merak ettim.. bu ay bazi gunlr haricinde..
Ben bu aralar menülere çok dikkatli bakmıyorum ama seninkileri okudum bence @moon8187 moon yemek muhabbeti yaptiğiniz için uyardi sizi ben böyle anladim bende geçmişde miyavi az uyarmadim yemek muhabbeti yaptigi icin

Ben bu aralar menülere çok dikkatli bakmıyorum ama seninkileri okudum bence @moon8187 moon yemek muhabbeti yaptiğiniz için uyardi sizi ben böyle anladim bende geçmişde miyavi az uyarmadim yemek muhabbeti yaptigi icin
Yaniiiiii bende makara yapiyorum zatennnn bende kiziyorum diye bana kizmislardi arrtik bende karismiyorum relax ee bende esmerimemi kizim muhabbet ordan cikti olablr yani boyle seyler yemekten iyidir :)

Hem moon oyle dedi diye degl merk ettm sadece :) thanks cnm

herkese iyi akşamlar bebeğimi babamız uyutuyor bende anca açabildim pc yi. benim bugün yediklerim şöle idi,
sabah bir bardak şekersiz çay ve 1 galeta
öğlen susuz nohut küçük kase(2 yk ) yoğurt ve yağsız salata şekersiz türk kahvesi
arada bir kaç fındık
akşam 3-4 yk tavuklu mantar sote 1 adet biber dolması
1 bardakta şekersiz çay (çaysız olmaz :))

Yaniiiiii bende makara yapiyorum zatennnn bende kiziyorum diye bana kizmislardi arrtik bende karismiyorum relax ee bende esmerimemi kizim muhabbet ordan cikti olablr yani boyle seyler yemekten iyidir :)
Hani siz makarnadan mantidan bahsederken benim canim çeksehani yapsam yesemhani zayif kalamasamhani bu zayifliğa yazik olsahani ben çok zayifim yabi gaflete düşsem siz konusurken canim çekip hepsini hepsini yesemkandil simidi de demiştin bak onu unuttumhani yesemhanihanihani ay millet bu kiz takimin delisi heralde dicek

Afiyet olsun canim çok iyi

Canm benim yaaaa

canim sana yaramadi demekki.. takma kafana bak bende bu ay veremedim benm hatarm yuzunden ama benm oyle bir irmkde degldi oda ozel zamanlarda oldu hep ipin ucu kacti oyuzeen durdu kgm yapcak bisey yok gdemem yani burdaaaaaan
Gerçekten yaramadi bu liste yada listeyle alakali degilde sabrim mi tükendi ne oldu bilmiyorum ama bana biseyler oldugu kesin

Eeee bende pilavi gordummmm cnm cektii sonra simiti gordum cnm cekti yani burda gordum :)
Bana kalsa bencede hatrliosan bigun isyan ettm kimse yemesn icmesn konusmasn motivasyonm dusuyo falan diye ozaman tepki aldim nolduuu smdi :) benm canm ckio bencede konusulmasn.. menulerde sarma borek corek hep goruorm ben bisey diyommu

Benlen tartışmayolarim seni

Asla degmez biliyorum ama yapamıyorum artik ya yapamiyorummmmm

Menüm
Sabah 2 yumurtadan az peynirli omlet domates salatalık
Ara 3 kayısı nescafe sade
Öğle 3 kaşık pilav 2 kaşık bezelye 2 kaşık yoğurt
Ara 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kaşık irmik helvası (komşu Hayır getirmiş sadece tadına baktım çok üzgünüm)
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…