Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
Bir yumurta ,domates, peynir, yarım bardak şekersiz çay,
2 nugget, 1 dilim t.b ekmek
ara
bir activa
akşam
bir simit bir küçük t.b kek

sonra
bir kahve ve kuru üzüm
( bide dondurma yiyolardı aldım bi kaç kaşık)

Son düzenleme:
Ben hergun kacamakmi yapiyorm ben genelde de bahsetmem yemek konusu acildigi icin konustm

Rakip nasılsın kömbe ne yav ilk defa duydum

Evet ceviz incir yemediğimden nescafe içtiğim doğrudur. Bir daha kaçamak yaparsam diskalifiye edersin canım.

Sabah:muz-karadutlu,keçiboynuzu tozu eklediğim yulaf lapası
Ara:2 kuruerik,8 çiğ badem
Öğle:tavuklu domates tavası,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
Ara:karadut,yenidünya
Akşam: nohut yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,salata,2 kaşık yoğurt
30 dk aerobik

Evet ceviz incir yemediğimden nescafe içtiğim doğrudur. Bir daha kaçamak yaparsam diskalifiye edersin canım.
Kacamak kisiye gore degisir mesela ilk uc ay sk yaptigimda burdakilerin menulerin cogu bana kacamak sayilirdi.. valla bana kimse motivasyon bozuyosun diyemez. Ben buraya geldigimden beri menulerim ortada..
Sadece bu ay ozel gunlerm vardi iki uc kacamakla saglksiz besleniyor olmuyorm olsa okadar surede okdar guzel kg veremezdim. Saglikli beslenerek verdim cok sukur.. bencede kacamak yapanlar diskalifiye olsun kesinlikle.. cok guzel olur boylece motivasyon tavan olur Moonlii bugunden baslayalim

Diyette neyi ne kadar yicemi bilmek bana iyi geliyor canim telefonuma fatsecret diye program indirdim oradan hesapliyorum ama yemeden önce yaziyorum öyle yiyorum:)
O verdiğin adreste cm istiyo bel çevresini mi istiyo anlayamadım
Tamam canım denicem
Moonlii ben takimdan ayrilmak istiyorum
Aa noldu şimdi anlamadım
Yapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmak
Daha burda bizimle senin de motiven yükselir ayrılırsan kilolar bir bir gelir

Doktorun kan değerlerine bi baksın belki şekerle ilgili bi sorunun vardır diyetini değiştirir rahat edersin belki hemen pes etme canım
Cok iradesiz bi insanmışım bunu anladim
Bence kendine haksızlık ediyorsun ve de bize kötü örnek oluyorsun :)) kendine gel bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…