- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.281
@esmerm91 vanim seni cok iyi anliyorum benimde sapittigim donemlerim oldu gece kalkip dolaota ne varsa yemistim misafirlerden kalan ayy hic unutmuorum o gunuuuuuu sonra sabahhh bidaha yemistim karnim sismisti ve tartida + gorunce ne diyeyi okdr kisiyorum kendimi 1 gecede 1 kilomu alinir die oturup nerdeyse ahlamakli olmustum ve bi projem vardi o vakit izne ayrildimSekerPancarii iyi bilir 2-3 hafta sonra +6 kilo ile geldim hopp basladigim yere bin pişmandim..Senki yiyerek kilo verdin ya ben aç kalark ne sofralardan vay icip kalkarak gunlerce sokağa cikmayarak verdim kilolarimi o yuzden sana kova01 e ve masalperisine hep helal olsun dedim icimden ben nekdr zorlamisim kendimi nekadr sagliksiz vermisim dedim.daha uzun surede kendimi daha az yipratarak verebilirdim.amaoyle yada boyle ohh ne iyi etmisim bugun gerine gerine 36 beden elbise aldim 36 beden pantolon aldim ohh iykide aç kalmisim..Sende bukadar yaklasmisken neden birden poffladn bilemiorum parte bile beni gecti diodu gecenlerde gayet iyi gidiosun tabiki arada kacamk yapicaksin o ne oyle 1 kandil simidi yeeeee 1 kutu ye diger gun telafi et bende haftasonu suyu kacirdimmm bugun detoks yapiorum miss gibiii..Hersey senin elinde bi hafat kotu oldu die gemiyi yakmaya deger mi basa donmeye deger miii???
Ben hergun kacamakmi yapiyorm ben genelde de bahsetmem yemek konusu acildigi icin konustm@ParteMoralllM e g g ozellikle.ikonizi yazdm en cok sizdn duyuyorum hele meggie heegun kacamk yapio nerdeyse ve tum kizlar artik kacamak falan duymak istemiorum tamm miii yeter artik birbirimizin kuyusunu kazioruz ya istemiorummm kavamak yapan diskalifiye olsun çok ciddiyimmmmm
Bende gidicem beni istemiyosunuz ikinizSekerPancarii
Şaka şaka bida yapmam yapmam yapmam gitme gitme gitme
Rakip nasılsınSabah: 1 milföy kıymalı, biraz kömbe, şekersiz çay, domates, peynir
öğle: nescafe
ara: kayısı kurusu
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, 1 kase salata
toplam alınan kalori: 875
spor yok
düzenleme: 1 kase pirinç pilavı
toplam kalori: 1069 oldu
@ParteMoralllM e g g ozellikle.ikonizi yazdm en cok sizdn duyuyorum hele meggie heegun kacamk yapio nerdeyse ve tum kizlar artik kacamak falan duymak istemiorum tamm miii yeter artik birbirimizin kuyusunu kazioruz ya istemiorummm kavamak yapan diskalifiye olsun çok ciddiyimmmmm
Rakip nasılsınkömbe ne yav ilk defa duydum
Kacamak kisiye gore degisir mesela ilk uc ay sk yaptigimda burdakilerin menulerin cogu bana kacamak sayilirdi.. valla bana kimse motivasyon bozuyosun diyemez. Ben buraya geldigimden beri menulerim ortada..Evet ceviz incir yemediğimden nescafe içtiğim doğrudur. Bir daha kaçamak yaparsam diskalifiye edersin canım.
O verdiğin adreste cm istiyo bel çevresini mi istiyo anlayamadımDiyette neyi ne kadar yicemi bilmek bana iyi geliyor canim telefonuma fatsecret diye program indirdim oradan hesapliyorum ama yemeden önce yaziyorum öyle yiyorum:)
Tamam canım denicemAynen .bu 4. Ev taşıyışım olacak.öncesi ve sonrası çok gergin oluyorum
YouTube tan buldum videolu anlatıyor.200 gr tuzsuz kabuksuz fıstığı 5 dk tavada kavuruyorsun.sonra rondoda iyice çekiyorsun içine 1 yemek kaşığı pekmez, biraz zeytinyağı biraz tuz atıp kıvamına göre tekrar rondoda çekiyorsun. Bu kadar
Aa noldu şimdi anlamadımMoonlii ben takimdan ayrilmak istiyorum
Daha burda bizimle senin de motiven yükselir ayrılırsan kilolar bir bir gelirYapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmak
Kizi emziriyorum uyusun keyif yapcam ama soylemem sanaNapiyosun kanki soyle litfen litfen litfen ay bu yalvaran smileye bayılıyorum
Kahve keyfimiKizi emziriyorum uyusun keyif yapcam ama soylemem sanakacamak degil he
Yok nargileKahve keyfimisöyle söyle söyle bende gelim gelim geliiimm
Doktorun kan değerlerine bi baksın belki şekerle ilgili bi sorunun vardır diyetini değiştirir rahat edersin belki hemen pes etme canımBende hepinizi cok seviyorum.canm diyetisyen ne yapabilir ki habire benim bu tatli krizlerime..hic bsy degil sadece tatliya dayanamıyorum ya vücudum ciddi derecede direnc gösteriyo hergün hergün beni tatli krizlerine sokuyo ben halbuki eskiden öyle cok tatli yiyen biri degildm smdi niye böyle oldum anlamadm
Bence kendine haksızlık ediyorsun ve de bize kötü örnek oluyorsun :)) kendine gel bakemCok iradesiz bi insanmışım bunu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?