Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla hatirliorum cok sinir bozucuymus canm haklisin..Ben sana ve @Meggieee ye kacamk yaptinz icin diil yemk muhabbeti yaptinz icin dedim ayrica meggi sen yapiosun bence ufak tefek..valla artik hep beraber dur diyelim hepimizin fazlasi 3 kilom oldu 4 kilo cok moralim bozukkkk

Kacamak yapmıyosun canım ama insanın aklına düşürüyorsunuz. Sizin yüzünüzden birisinin canı makarna yada mantı çekebilir. Kaçamak yaparsanız yazın ama ballandıra ballandıra da anlatmayın yani

Son düzenleme:
bu menu yuzundenmi alt ust oldun canm sen hey ALLAH'ım ya ne var bende 3 gun kurusu yedim 1 tane yemeliydim ne var yarim kase h3lva yidiysen kizzzz ALLAH iylini versinnnn

demiiiiiiiiiiiıi valla hic aklimda yokken makarna cekti canimmmm.

Menumu yazayim
Sabah 2 haslanmia yumurta domates kirmizi biber ve salatalik ile salata 2 kk light suzme peynir sekersiz cay
ara 3 gun kurusu
aksam 1 cb karabugday 1 salatalik ve 3 yk light yogurt
bugun detoksuma uydugum icin cok mutluydum 2 saatte yuruyus yaptim avm modunda

Bu Cuma kesinen 60ı gormeli ve verdigim kiloya 20 demeliyim artikkk!!! ve 58i gorup korumaya gecmeliyimmmmmm

Kizim okdr huyszki daha yeni uyumak uzere yani uyumus degil şarjmda bitti bitick iyi geceler kizlar yarin cok hafif uyanalimmmmmmmm ne kaldi Cuma'ya carsamba persembee ayyyyy cok heycanliyimmmmmm çokkkk

Bide süslendin demeeeekk

Evet bencede
yahuuu bende mi anormallik var anlamiyorm ya.. yahu ben kac kere soyledimmmm konusmayn yapmayn etmeyinnnnnnnnn tepki cektim burda benimde dusuyodu zorlaniyorm hala oyle.. sizin menulerinzde ben sarmalari gornce cekmiyomu sanki ben bisey demiyormmm esmerim morali bozuktu @Meggieee pilav yemis bende cnm cekti makarna cok seviorm dedm bumu yani bi makarna dedim diye butun takimin hatalari bende patladi pes vallahi

Kızlar kızlaaaar çok fenayım bi yardım midem kazanıyor ya çok fena kazma kürek çalışıyolar içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…