- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.381
Regl olmak ne guzel sey yaaa resmen karnm sismistii allaahmm insan bukadar sevinemez herhalde
Canım börek, çörek yiyebilirsin tabii.hiç yemiyceksin diye bir kural yok ki.yeri geliyor hepimiz kaçamak yapıyoruz.ama bu olay başka birşey. Birbirimizi yanlış anliyoyuz malesef
Valla geçen de bende çok sevinmiştim. 1 buçuk ay sonra geldi kendileriRegl olmak ne guzel sey yaaa resmen karnm sismistii allaahmm insan bukadar sevinemez herhalde
Yarin yine kontrolüm var bakalm bi konuşcam bende bu ara kendime hakim olamadigimi felan söylicm ne önericek merak ediyorumAma dogru düzgün karın doyuracak bişey yokkiibence sen saglikli beslenmeyi çok iyi öğrendin istersen diyetisyene gitmeden kendin devam et tatlim bu menü senlik degil çünkü
Yok canm corba diyeti degil bu.mesela p.teside sirf protein agirlikli beslendim hergn farkli farkli seyler yiyormÇorba diyetimi verdi kh zaten yetersiz şekerin ondan düşüyordur protein e asılsan çok tok tutuyor
Iste bu menüde ne var ki diyip geçemiyorum benm menülerim böyle olmamali daha dogrusu tek benm degil burdaki hic kimsenin böyle olmamali moon biz burda aylardr caba sarf ediyoruz bazen 1 kiloya bazen 100 gr verdigimize şükür ediyoruz kilo vermek bu kadar zorken kacamak yapmak bu kadar kolay olmamali.bu menu yuzundenmi alt ust oldun canm sen hey ALLAH'ım ya ne var bende 3 gun kurusu yedim 1 tane yemeliydim ne var yarim kase h3lva yidiysen kizzzz ALLAH iylini versinnnn
Canım diyet olduğu zaman yasaklı herşeyi vücut ölümüne istiyor bilinçaltımızda öyle çünkü sen diyetisyeninle görüş canım bir ara dondurman filan vardı yine öyle şeyler eklettirebilirsinnIste bu menüde ne var ki diyip geçemiyorum benm menülerim böyle olmamali daha dogrusu tek benm degil burdaki hic kimsenin böyle olmamali moon biz burda aylardr caba sarf ediyoruz bazen 1 kiloya bazen 100 gr verdigimize şükür ediyoruz kilo vermek bu kadar zorken kacamak yapmak bu kadar kolay olmamali.
Kendime öyle öfkeliyim ki anlatamam yani
Yine dondurmam varda bu ara ciddi derecede cozuttum yani nazar mi degdi noldu bana yaCanım diyet olduğu zaman yasaklı herşeyi vücut ölümüne istiyor bilinçaltımızda öyle çünkü sen diyetisyeninle görüş canım bir ara dondurman filan vardı yine öyle şeyler eklettirebilirsinn
Bizde hiç enginar kültürü yok.malum Adana lıyız.annem alıştırmadı bizi enginara.ben sevmek ve yemek istiyorum.lezzetli tarifleriniz varsa verebilir misiniz?Yarinda enginar dolmasi yapicm cok severim,tazecik yeni aldm tam mevsimi
M e g g ve @ParteMoralll k.bkmayin benim yüzümden konu uzamış sizlere yüklenilmis..konustugunuz seyde bencede hic bsy yoktu ama neyse..
Benim yüzümden skinti yaşadınız
Ben bu yemek bahsi konusunda farklı düşünüyorum.irademize sahip olamayacaksak her duyduğumuzdan gördüğümüzden etkileneceksek zaten burda işimiz ne. Herkesin yaptığı diyet farklı.dukancılar protein ve yulaf ağırlıklı, Karatay cılar kuruyemiş zeytin ağırlıklı sıfır şeker ekmek meyve, kalori Sayan'lar herşeyden ama miktarına dikkat ederek vs ben emZirdiğim için ve bebeğim küçük olduğu için bu topiğe girmeden önceGerçekten bi konu amma uzadı bi pilav makarna yazdım diye verilen tepkilere şaşıyorum cidden. Pilav olayını da esmerime örnek vermek için yazdım takımı bırakmasın diye moral olsun bu normal bisi diye söyledim. Burada pastalar börekler sarmalar yazılınca düşünülmüyor da mantı deyince mi sorun oluyo kızlar ya tek fark "kızlar börek sarma tatlı önümde yığılıydı ama sadece çay içtim" demek. E buda aynı şey sayılmaz mı insanın canı böyle de çeker. Ayrıca daha yeni takım üyesi sayılırım daha önce bu konuda uyarı yapılmış olabilir ama haberim yok bundan. Sanki defalarca böyle davranmışım gibi daha önce uyardık falan deniliyor. Hergün yediklerimin kalorisinin 1000i geçtiği nadirdir. Arada nescafe içiyorum diye çok kaçamak yapmış mı oluyorum anlamadım ki. Gerçekten doldum sürekli etiketlenip kaçamak yaptığım söyleniyor. Zaten önceki mesajımda da yazdım börek çörek yersem bizzat kendim ayrılırım gruptan emin olun.
Ben bu yemek bahsi konusunda farklı düşünüyorum.irademize sahip olamayacaksak her duyduğumuzdan gördüğümüzden etkileneceksek zaten burda işimiz ne. Herkesin yaptığı diyet farklı.dukancılar protein ve yulaf ağırlıklı, Karatay cılar kuruyemiş zeytin ağırlıklı sıfır şeker ekmek meyve, kalori Sayan'lar herşeyden ama miktarına dikkat ederek vs ben emZirdiğim için ve bebeğim küçük olduğu için bu topiğe girmeden önceSekerPancarii na çok sıkı yapamayacağımı ama spor ve ıvır zıvırdan uzak durarak isterse katılabileceğimi söyledim.burda sarmayı en çok ben yediğim için üstüme alınıyorum.ben daha önceki diyetimde de( 25 kg verdiğim) herşeyden ama porsiyonuna dikkat ederek verdim uzun vadede verdim hiçbirşeye de saldırmadım yiyecek anlamında.hamile kalana kadar da bu kilomu korudum.istediğim kiloya indiğimde yerim mantığı bana ters.bu yüzden benim menülerimde Sarma da olacak başka şeyler de.eğer benim menülerim sizin direncinizi kıracaksa hiç alınmam takımdan gönül Rıza'mla ayrılabilirim SekerPancarii @moon8187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?