Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım börek, çörek yiyebilirsin tabii.hiç yemiyceksin diye bir kural yok ki.yeri geliyor hepimiz kaçamak yapıyoruz.ama bu olay başka birşey. Birbirimizi yanlış anliyoyuz malesef

Canım bak diyet herkesin harcı değil. Sen burda zeytinyağlı nefis sarma yedim desen bile ben yoldan çıkmam yani iradeliyiz ki diyet yapıyoruz dimi. Zaten konuyu uzatan da ben değildim bi kez söylenmesi yeterlydi anlamam için.

Iyi geceler kızlar şu pasta börek konusunda bişey söylemek istiyorum.burda yazmakla can çekiyorsa diyeti yapmak zor ozaman değilmi.bence bunlara takılmayalım.önemli olan menümüzde az ve hiç olmamasıdır ozaman motivasyon düşer diye düşündüm çünkü herkesin yediği takımın ortak kaderini etkiliyor ben bundan sonra kendi adıma daha da dikkatli olucam hepinize mutlu rahat bir gece olsun hanımlar

Ama dogru düzgün karın doyuracak bişey yokkii bence sen saglikli beslenmeyi çok iyi öğrendin istersen diyetisyene gitmeden kendin devam et tatlimbu menü senlik degil çünkü
Yarin yine kontrolüm var bakalm bi konuşcam bende bu ara kendime hakim olamadigimi felan söylicm ne önericek merak ediyorum

bu menu yuzundenmi alt ust oldun canm sen hey ALLAH'ım ya ne var bende 3 gun kurusu yedim 1 tane yemeliydim ne var yarim kase h3lva yidiysen kizzzz ALLAH iylini versinnnn
Iste bu menüde ne var ki diyip geçemiyorum benm menülerim böyle olmamali daha dogrusu tek benm degil burdaki hic kimsenin böyle olmamali moon biz burda aylardr caba sarf ediyoruz bazen 1 kiloya bazen 100 gr verdigimize şükür ediyoruz kilo vermek bu kadar zorken kacamak yapmak bu kadar kolay olmamali.
Kendime öyle öfkeliyim ki anlatamam yani

Canım diyet olduğu zaman yasaklı herşeyi vücut ölümüne istiyor bilinçaltımızda öyle çünkü sen diyetisyeninle görüş canım bir ara dondurman filan vardı yine öyle şeyler eklettirebilirsinn

Yine dondurmam varda bu ara ciddi derecede cozuttum yani nazar mi degdi noldu bana ya

@moon8187 bu cumaki tarti gününden sonra duruma göre takimdan ayrilip ayrilmayacagim bilgisini sana verirm olur mu ? Bak dün benim yüzümden nasilda motivasyon düştü

M e g g ve @ParteMoralll k.bkmayin benim yüzümden konu uzamış sizlere yüklenilmis..konustugunuz seyde bencede hic bsy yoktu ama neyse..
Benim yüzümden skinti yaşadınız

Günaydın tatlım hayır senin yüzünden değil öyle düşünme. Diyet yapıyorsak sarmaya böreğe motivasyonumuzun düşmemesi gerek. Burda niye takımız? Birbirimize destek olmak için. Bende cuma gününe göre bakıp öyle hareket edicem kaçamaksslarım beni etkilemişse gidicem.

Ben bu yemek bahsi konusunda farklı düşünüyorum.irademize sahip olamayacaksak her duyduğumuzdan gördüğümüzden etkileneceksek zaten burda işimiz ne. Herkesin yaptığı diyet farklı.dukancılar protein ve yulaf ağırlıklı, Karatay cılar kuruyemiş zeytin ağırlıklı sıfır şeker ekmek meyve, kalori Sayan'lar herşeyden ama miktarına dikkat ederek vs ben emZirdiğim için ve bebeğim küçük olduğu için bu topiğe girmeden önce SekerPancarii na çok sıkı yapamayacağımı ama spor ve ıvır zıvırdan uzak durarak isterse katılabileceğimi söyledim.burda sarmayı en çok ben yediğim için üstüme alınıyorum.ben daha önceki diyetimde de( 25 kg verdiğim) herşeyden ama porsiyonuna dikkat ederek verdim uzun vadede verdim hiçbirşeye de saldırmadım yiyecek anlamında.hamile kalana kadar da bu kilomu korudum.istediğim kiloya indiğimde yerim mantığı bana ters.bu yüzden benim menülerimde Sarma da olacak başka şeyler de.eğer benim menülerim sizin direncinizi kıracaksa hiç alınmam takımdan gönül Rıza'mla ayrılabilirim SekerPancarii @moon8187

Hayır yanlış anlamışsın kesinlikle birine kasten yazmadım. Benimde sarma yediğim oluyor konu o değil. Biri bisi yediğinde (bu hurma da olur ton balıklı salata da pilav da) canımız çekecekse şikayet edeceksek saçma diyorum. Burda soruna açıklık getirmeye çalışıyorum dün hiç cevap vermedim tmam dikkat edicem dedim ama sürekli ikaz yiyince yazma gereği duydum. Çok sorun oluyorsam bende çıkarım sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…