Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir ayda verilirmi sizce 6 kilo
Bn hazrn 4 te 60 olablrmiyim
yeni basladiysan oooooo cok kolay ilk ay 9kg verdim. Verirsin cnmmm
oooo hedeflereeee gel

AAaaa bi işlere dalmışım geldimki herkes gitmeye kalkmış kızlar 2. Takımdan niye geldim biliuormusunuz siz büyük bir istekle yeni üye gelsin deyip aranızda tatlı tatlı atışıyırdunuz bende ne keyifli paylaşımlı bi takım dedim şimdi kimsenin birbirini dinlemeyip atarlandığı bir takım gördüm çok üzüldüm bence bu alınganlık lara gerek yok herkes hedefe kitlenmeli takım ruhu olmalı burda birey olarak değil aynı zamanda birbirimiz için yarışıyoruz dimi ama hanımlar

Bizimm takima arada geliyolar ama sonra o gelen heyheyler gidiyolar cnnm alis sende birsey yok aslindaaa :)

Tatlm partenin de dedigi gibi arada bize geliyolar önemli bir şey yok yani

Tabiki ama daha guzel ye oncekinden onlar sna kacamak yaptiriyo yetmedigi icin. Bak bidaha gidiyorm falan deme muhabbet nerelere geldi.. arada olur oylr motivasyon dusuklugu
Ben kaçamak yaptikca burdakilerinde motivasyonunu düşürüyorum diye ayriliym dedm parte yoksa hepinizi cok seviyorum ben
Yarin gidince söylicm zatn diyetisyene bu menü beni kacamaklara itti diye bakalm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…