- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.421
Olursun bence canm ama ciddi azim gerekliBir ayda verilirmi sizce 6 kilo
Bn hazrn 4 te 60 olablrmiyim
Kizlar hedefleri toparlayalin bulmak cok zorrrrr herkes gecn ayki hedefi neyse bilir onu yazsin bide karsisina mayis hedefini ben baslatiorummm alintilayip devam edelimmmm...
Ben kendimi 68-69hatirliyodum dogruymus
Lizlar liste gibi yaptim ama msjda yaptigim gibi cikmio
yeni basladiysan oooooo cok kolay ilk ay 9kg verdim. Verirsin cnmmmBir ayda verilirmi sizce 6 kilo
Bn hazrn 4 te 60 olablrmiyim
oooo hedeflereeee gel@ParteMoralll ---》 68NİSAN AYI HEDEFLERİ
@moon8187 ----》59
S SEVTAL87 ----》
@kitap_asigi -----》
K kova01 ----》 66
sarraf -----》
Miyav_su -----》
marlin18 -----》56
S seydarella -----》51
esmerm91 ------》69.5
A Ayferelif ---♡♡♡♡》62
@masalperisi_ -------》
Feraceli ----》83
@moon8187 al kiz ben buldm
Dünden sonra kesin hedefime ulasamadim kesin ya offf
Okadardan bsy olmaz onu yedn dye bugun ac kalmadaDünden sonra kesin hedefime ulasamadim kesin ya offf
Biz bu listede olmuyoz galiba öyle mi listeye girince mi olcaz@ParteMoralll ---》 68NİSAN AYI HEDEFLERİ
@moon8187 ----》59
S SEVTAL87 ----》
@kitap_asigi -----》
K kova01 ----》 66
sarraf -----》
Miyav_su -----》
marlin18 -----》56
S seydarella -----》51
esmerm91 ------》69.5
A Ayferelif ---♡♡♡♡》62
@masalperisi_ -------》
Feraceli ----》83
@moon8187 al kiz ben buldm
Bizimm takima arada geliyolarAAaaa bi işlere dalmışım geldimki herkes gitmeye kalkmış kızlar 2. Takımdan niye geldim biliuormusunuz siz büyük bir istekle yeni üye gelsin deyip aranızda tatlı tatlı atışıyırdunuz bende ne keyifli paylaşımlı bi takım dedim şimdi kimsenin birbirini dinlemeyip atarlandığı bir takım gördüm çok üzüldüm bence bu alınganlık lara gerek yok herkes hedefe kitlenmeli takım ruhu olmalı burda birey olarak değil aynı zamanda birbirimiz için yarışıyoruz dimi ama hanımlar
Tatlisim bn diyetisyen kontrolünde oldugum icin kendi kafama göre bisey yapamıyorum malesefBugün ve yarın detoks yap canım faydası oluyor hem ödemleri atmış olursun.
Yok kiz ac kalmam da ama kaçamak yapmamaya gayret etmem lazimOkadardan bsy olmaz onu yedn dye bugun ac kalmada
Tatlm partenin de dedigi gibi arada bize geliyolar önemli bir şey yok yaniAAaaa bi işlere dalmışım geldimki herkes gitmeye kalkmış kızlar 2. Takımdan niye geldim biliuormusunuz siz büyük bir istekle yeni üye gelsin deyip aranızda tatlı tatlı atışıyırdunuz bende ne keyifli paylaşımlı bi takım dedim şimdi kimsenin birbirini dinlemeyip atarlandığı bir takım gördüm çok üzüldüm bence bu alınganlık lara gerek yok herkes hedefe kitlenmeli takım ruhu olmalı burda birey olarak değil aynı zamanda birbirimiz için yarışıyoruz dimi ama hanımlar
Yoo tatlm simdi haziran ayi hedeflerini yazinca sizde olursunuz biz nisana girmeden bu listeyi yaptigimiz için sizin adiniz yok yaniBiz bu listede olmuyoz galiba öyle mi listeye girince mi olcaz
Tabiki ama daha guzel ye oncekinden onlar sna kacamak yaptiriyo yetmedigi icin. Bak bidaha gidiyorm falan deme muhabbet nerelere geldi.. arada olur oylr motivasyon dusukluguYok kiz ac kalmam da ama kaçamak yapmamaya gayret etmem lazim
Ben kaçamak yaptikca burdakilerinde motivasyonunu düşürüyorum diye ayriliym dedm parte yoksa hepinizi cok seviyorum benTabiki ama daha guzel ye oncekinden onlar sna kacamak yaptiriyo yetmedigi icin. Bak bidaha gidiyorm falan deme muhabbet nerelere geldi.. arada olur oylr motivasyon dusuklugu
Beni gectin unuttunmu@ParteMoralll kizz bizim hedefler noldu sence ? Benim varamamis olmam yüksek ihtimalde sen ne durumdasin acaba
Üfff seni gecmek yaramadi bana zaten bu hafta kesin sen gecmissindir beni.Beni gectin unuttunmu68imkansiz tutmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?