- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.401
Günaydın canımDükkanı ben kapamışım ben açayım madem Günaydın hanımlar size bi bakayım dedim ama benim takım uyuyo heral
günaydınHerkese günaydınn kızlar yeni gelen arkadaslar var hoşgelmişler
günaydınHerkese gunaydin bayanlar cok guzel ve giden kilolarla dolu bigun olsun insallah
Gunaydim Canim..Konu gercektn baska yerlere gitmeye basladi herkes garkli taraftan ustune alindi..Kimse sarma yiyince canimz cekti demedik belki sadece kacamktr diye uyarmis olabiliriz ama o sen olamazsn senin menuleri i biliyoruz emzordigino biliyoruz vs vs...baska bisey yazmk istemiorum artik bu konuda..Sadece yemk mevzusu bi acilinca bi an birmk bilmedi suclusu ne @Meggieee ne @ParteMoralll nede bi baskasi uyarmayalim ozaman birbirimizi amannn yemisse yemiş mi diyelim...Sarmada mantida borekte birer ornek...Ben bu yemek bahsi konusunda farklı düşünüyorum.irademize sahip olamayacaksak her duyduğumuzdan gördüğümüzden etkileneceksek zaten burda işimiz ne. Herkesin yaptığı diyet farklı.dukancılar protein ve yulaf ağırlıklı, Karatay cılar kuruyemiş zeytin ağırlıklı sıfır şeker ekmek meyve, kalori Sayan'lar herşeyden ama miktarına dikkat ederek vs ben emZirdiğim için ve bebeğim küçük olduğu için bu topiğe girmeden önce @SekerPancari71 na çok sıkı yapamayacağımı ama spor ve ıvır zıvırdan uzak durarak isterse katılabileceğimi söyledim.burda sarmayı en çok ben yediğim için üstüme alınıyorum.ben daha önceki diyetimde de( 25 kg verdiğim) herşeyden ama porsiyonuna dikkat ederek verdim uzun vadede verdim hiçbirşeye de saldırmadım yiyecek anlamında.hamile kalana kadar da bu kilomu korudum.istediğim kiloya indiğimde yerim mantığı bana ters.bu yüzden benim menülerimde Sarma da olacak başka şeyler de.eğer benim menülerim sizin direncinizi kıracaksa hiç alınmam takımdan gönül Rıza'mla ayrılabilirim @SekerPancari71Moonlii
Can'ım benim lafım sana değildi ki seninle aynı düşünüyorum ben. Sadece sarma en çok benim menümde olduğu için o taş bana atılmış gibi hissettiğim için Cevap yazma ihtiyacı hissettimHayır yanlış anlamışsın kesinlikle birine kasten yazmadım. Benimde sarma yediğim oluyor konu o değil. Biri bisi yediğinde (bu hurma da olur ton balıklı salata da pilav da) canımız çekecekse şikayet edeceksek saçma diyorum. Burda soruna açıklık getirmeye çalışıyorum dün hiç cevap vermedim tmam dikkat edicem dedim ama sürekli ikaz yiyince yazma gereği duydum. Çok sorun oluyorsam bende çıkarım sorun değil.
Tamam konuyu değiştirelim.sen birşeyi unuttun bu araAyyyyy herkes çıksın rahatlasin ya sabah aabah asabim bozuldu 5 msjdan biri çıkayim!!!!!
Bizde de yoktu taki izmire gelene kadar,her turlusunu cok severim,hem yapmasi kolay hem lezzetliBizde hiç enginar kültürü yok.malum Adana lıyız.annem alıştırmadı bizi enginara.ben sevmek ve yemek istiyorum.lezzetli tarifleriniz varsa verebilir misiniz?
Afiyet olsun canim takima yeni katildin sanırım hosgeldinBolca domates salata peynor zeytin yedim cay ictim kahvalti olarak :)
Canm burda herkes kendi icin yapiyo sonucta diyeti kilo vermis olmasan bile yinede gitmeyi düşünme şimdiden zaten cok yeni geldin cok güzel kilolar verecegine eminim ben seninGünaydın tatlım hayır senin yüzünden değil öyle düşünme. Diyet yapıyorsak sarmaya böreğe motivasyonumuzun düşmemesi gerek. Burda niye takımız? Birbirimize destek olmak için. Bende cuma gününe göre bakıp öyle hareket edicem kaçamaksslarım beni etkilemişse gidicem.
Evet yeniyim dun geldm,bugn basladm diyeteAfiyet olsun canim takima yeni katildin sanırım hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?