Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydim Canim..Konu gercektn baska yerlere gitmeye basladi herkes garkli taraftan ustune alindi..Kimse sarma yiyince canimz cekti demedik belki sadece kacamktr diye uyarmis olabiliriz ama o sen olamazsn senin menuleri i biliyoruz emzordigino biliyoruz vs vs...baska bisey yazmk istemiorum artik bu konuda..Sadece yemk mevzusu bi acilinca bi an birmk bilmedi suclusu ne @Meggieee ne @ParteMoralll nede bi baskasi uyarmayalim ozaman birbirimizi amannn yemisse yemiş mi diyelim...Sarmada mantida borekte birer ornek...

Can'ım benim lafım sana değildi ki seninle aynı düşünüyorum ben. Sadece sarma en çok benim menümde olduğu için o taş bana atılmış gibi hissettiğim için Cevap yazma ihtiyacı hissettim

Bizde hiç enginar kültürü yok.malum Adana lıyız.annem alıştırmadı bizi enginara.ben sevmek ve yemek istiyorum.lezzetli tarifleriniz varsa verebilir misiniz?
Bizde de yoktu taki izmire gelene kadar,her turlusunu cok severim,hem yapmasi kolay hem lezzetli
Tarif cok ,hatta bazilarini uydurdum ama yiyenler cok begendi
Zeytinyagi,dolmasi,etli ,kiymali ..
Mevsiminin gecmesine az kaldi deep freeze de attim biraz ,pazardan aldim tazecik mis gibiydi

Ben ckmayacagim,ama paylasmda sknti olablr ,firsat bulup giremeyeblrm cok
Bu defa birakmicm ama vericm kilolariii incecik olucam istedigimi giyecegim eskisi gibi :)

Aaa noluyo kizlar yaa habire bi çıkma lafı yapmayın lütfen herkes kendini bilir kimsenin yaptığı kacamak baskasina bisey kaybettirmez anca kendine zaman kaybettirir ki mesela bende diyette asla yenmeyecekler diye bi kuralim yoktur 11 kilo verdim ama herseyden yedim yeter ki dengelemeyi bilin mesela dün ev misafir doluydu kisirlar kekler pastalar havada ucustu yemedimmi tabiki yedim ama saat 5 den sonra ağzıma bi lokma koymadm yarim saat yürüyüş yaptim bitki caylari yoğurt kürü vs dengelemeye çalıştım herkes kendini bilir arkadaslar kasmayin bu kadar

marlin18 cim dün mesajina cevp veremedim tatlim tatil sahane geçiyor teyzemler kuzenler falanda beni görmeye geldilee buraya yakınlar cok güzel vakit gecirdik iltifatlar havada uçtu verdigum kilolara ama hâlâ hedefimde olmadigim için o laflar hic beni tatmin etmedi ben o iltifatlari haketmek icin 70 kilo olmaliyim 82kilo zayifmi olur canimm

Canm burda herkes kendi icin yapiyo sonucta diyeti kilo vermis olmasan bile yinede gitmeyi düşünme şimdiden zaten cok yeni geldin cok güzel kilolar verecegine eminim ben senin

Kizlar hedefleri toparlayalin bulmak cok zorrrrr herkes gecn ayki hedefi neyse bilir onu yazsin bide karsisina mayis hedefini ben baslatiorummm alintilayip devam edelimmmm...

Lizlar liste gibi yaptim ama msjda yaptigim gibi cikmio

Ne zormus kilo vermk,dogm yuzundn kaldi brz 6-7 kilo fazlam var ,veremedm bi
1.5 yasnda oglm bn hala veremdm ama ck skldm artk eski kiloma donmk istiorm

Hep bozdm,tatliya dayanamiorm cikolataya falan,kakaolu seylere karsi koyamiorm
Motivasyona ihtiyacm var bozmamak icin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…