Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Esim zeytinyagli sevmio,yani sirf pirinclisini,bnde deneme yapicm bakalm ,kusbasi etle ic pilavi gibi hazrlayp doldurucam bakalm sanirim guzel olur,kirmizi biber de ekleyecegm sebze olsn,pirinc azalsn :)

Ya arkadaslar burdan bana neden bildirim gelmiyor sık giremedigimin farkindayim nolur beni mazur görün bu hafta bitiyor tatilim kızlar lütfen beni gruptan filan atmayin bildirim yaparim size cuma günü elimden geldugi kadar dikkat etmeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum

Canim yok atilmadn nedn atilasinnnn ama beklioruz bitan onceee +yla helmede canim Cuma'ya

Gerçekten bi konu amma uzadı bi pilav makarna yazdım diye verilen tepkilere şaşıyorum cidden. Pilav olayını da esmerime örnek vermek için yazdım takımı bırakmasın diye moral olsun bu normal bisi diye söyledim. Burada pastalar börekler sarmalar yazılınca düşünülmüyor da mantı deyince mi sorun oluyo kızlar ya tek fark "kızlar börek sarma tatlı önümde yığılıydı ama sadece çay içtim" demek. E buda aynı şey sayılmaz mı insanın canı böyle de çeker. Ayrıca daha yeni takım üyesi sayılırım daha önce bu konuda uyarı yapılmış olabilir ama haberim yok bundan. Sanki defalarca böyle davranmışım gibi daha önce uyardık falan deniliyor. Hergün yediklerimin kalorisinin 1000i geçtiği nadirdir. Arada nescafe içiyorum diye çok kaçamak yapmış mı oluyorum anlamadım ki. Gerçekten doldum sürekli etiketlenip kaçamak yaptığım söyleniyor. Zaten önceki mesajımda da yazdım börek çörek yersem bizzat kendim ayrılırım gruptan emin olun.

Kizlar buarada a101 den Mest form diye birçay aldım karışık bitki çayı ac karn içiyorsunuz ne var ne yok sindiriyor benim cok hoşuma gitti

Canım sız olayı yanlış anlıyorsunuz.
Sarmalar yada tatlılar menümü zde olan şeyler. O gün ne yediysek onu yazıyoruz. Yalan yanlış şeyler mi yazalım yanii.menü bildirimi mecbur. Ama makarna olsa , yok yogurtlu, yok sarımsaklı, yok manti .böyle anlatildigi zaman birisinin canı çekebilir. Bunu menü bildirimiyle karıştırmayın yani.sizi suclamiyoruz. Ama grubun motivesi zaten düşük. İyice dibe vurmasin

Canım börek, çörek yiyebilirsin tabii.hiç yemiyceksin diye bir kural yok ki.yeri geliyor hepimiz kaçamak yapıyoruz.ama bu olay başka birşey. Birbirimizi yanlış anliyoyuz malesef

Kizlar hepinize iyi geceler. Yarın yeni bir gün. Herkes Herşeyi unutup yeniden başlasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…