- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.461
bence@ParteMoralll ---》 68NİSAN AYI HEDEFLERİ
Moonlii ---- 》59
K kova01 ----》 66
marlin18 -----》56
esmerm91 ----》69.5
@Ayferelif ------》62
@masalperisi_ -------》
Vay be okadarmiÜfff seni gecmek yaramadi bana zaten bu hafta kesin sen gecmissindir beni.
Önceden sana yetisme hirsiyla yemiyodum felan al iste seni gecince cozuttum
Bişey olmadığının farkındayım zaten ondan okadar yazdım herkesin muayen günü heralhepinizin ayrı bi dinamiği var benim hoşuma o gitti ışıklı yanıp sönen Panolar gibisiniz bu arada o Dondurmalı smaller ı koymazsak iyi olcak can bu cekiyo yani şakka şakka
canimm ayni bennnnnn sicak duş iyi geliyor banaaBaşım çatlayacak gibi. Nerdeyse 1 aydır günaşırı ağrıyor.kahvemi içtim majezik içtim öyle bekliyorum geçsin diye.
Şimdi anladım canımCanım şöyle; nisan hedefi yapılmış mesela mayısın başında hedef tuttu mu bakılıyor.
şimdi ise haziran hedefi yapılacak yani mayısta verdiğin kiloya haziran başında bakılacak yani mayıs ayı değil de haziran ayı hedefi deniliyor bu yüzden
Çok sevindim kaptanım darısı başımızatubi_klc @Meggieee ve @Ses35 @canansaricetin kizlar siz yeni okdunuz ucin listede yoksunuz mayista hep birlikteee olucaz inşALLAH ayy tabikide ben mezun oluvam mayistaaa 57 ile
Hadi yaa nasil yapmis 21 kilo ne demek.yaa dur hemem netten resmine bakayimm:))Kizlar Gupse ozay varya 21 kilo vermişs nasl gençlesmiş dirileşmiş
Yani ben o sekilde diye hatırlıyorum canm ayyy bnm hedef tutmadi zatn kesin yacanim @SekerPancari71 e soralim bide bakalim oyleyse oyle yaparikkk cok isime gelirrrrr bakarsin tutururum gayriii
Eee tabii hadi ne yap et beni gec yenidenVay be okadarmi
Ikiside canm..tatli göbek yapar ekmek ise basen yapar yani ikiside kilo yaparKizlar sizce tatlı mı dahaçok kilo yapıyor ekmek mi
Eee tabii hadi ne yap et beni gec yeniden
niye bizde oyle kendi adima konisyim bende 3ayda gormeyen cok sasirmislardiBende su gupseye bi bakiyim hele nasıl vermis o kadar kiloyu anam biz burda 1 kilo vermek icin kirk takla atiyoz da millet 20 kilo verip hoop diye ortaya cikiyo ya la
Ikiside canm..tatli göbek yapar ekmek ise basen yapar yani ikiside kilo yapar
Bence tatlı ne yazık kiKizlar sizce tatlı mı dahaçok kilo yapıyor ekmek mi
Evet ya hemde 1 ayda 10 filan veriyorlar nası oluyo ya bunlar bişey kullanıyo gibi geliyo banaBende su gupseye bi bakiyim hele nasıl vermis o kadar kiloyu anam biz burda 1 kilo vermek icin kirk takla atiyoz da millet 20 kilo verip hoop diye ortaya cikiyo ya la
Sabah bol salata domates peynir zeytin yedimcanim ama hergun menu paylasmalisin bizimle takim kurallari geregi
Bence beyaz ekmegi hayatindan tamamen cikarmalisin... Tatli yememelisin bazen cok canin isterse olabilir
Kizz bende 9 verdm ilk ay bisey mi kullandmEvet ya hemde 1 ayda 10 filan veriyorlar nası oluyo ya bunlar bişey kullanıyo gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?