- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.441
Bişey olmadığının farkındayım zaten ondan okadar yazdım herkesin muayen günü heralBizimm takima arada geliyolarama sonra o gelen heyheyler gidiyolar cnnm alis sende birsey yok aslindaaa :)
Yok yok turp gibisiniz maaşallahTatlm partenin de dedigi gibi arada bize geliyolar önemli bir şey yok yani
Anlaşıldı canım haziran için atıyorum 4 kilo vercem gibimi meselaYoo tatlm simdi haziran ayi hedeflerini yazinca sizde olursunuz biz nisana girmeden bu listeyi yaptigimiz için sizin adiniz yok yani
Aynen mesela suan kac kilosun sen ? Haziranda kaç olmayi hedefliyosan o kiloyu yaziyosun bu cuma yaparz listeyi o zaman yazarsn canm sendeAnlaşıldı canım haziran için atıyorum 4 kilo vercem gibimi mesela
Tamam canm Mayıs için yaptınız mıAynen mesela suan kac kilosun sen ? Haziranda kaç olmayi hedefliyosan o kiloyu yaziyosun bu cuma yaparz listeyi o zaman yazarsn canm sende
Ahaaa nurselin mutfagi programi basladi az izliyimde canm biseyler ceksin
canim ama hergun menu paylasmalisin bizimle takim kurallari geregiBen ckmayacagim,ama paylasmda sknti olablr ,firsat bulup giremeyeblrm cok
Bu defa birakmicm ama vericm kilolariii incecik olucam istedigimi giyecegim eskisi gibi :)
ayyyy beni bulsa yicek o kadin yaaaEzgi sertelin programına bakarak sade türk kahvesi içtim yaşasın diyeeet
Tamam canm Mayıs için yaptınız mı
ayyyyyyyyyyyy cansin cigersinnnnnnnnn kızxxx@ParteMoralll ---》 68NİSAN AYI HEDEFLERİ
Moonlii ----》59
@SEVTAL87 ----》
@kitap_asigi -----》
K kova01 ----》 66
@sarraf -----》
@miyav_su -----》
marlin18 -----》56
@seydarella -----》51
esmerm91 ------》69.5
A Ayferelif ---♡♡♡♡》62
@masalperisi_ -------》
@Feraceli ----》83
Moonlii al kiz ben buldm
canim ama nisan bitti gecn cumayi baz alcass bebde tutturamadm ki yanindan bile gecemedimm hatttaaaMoonlii cuma günü tartilip öyle bakalm hedeflere olur mu?
Hmm ben ayin ilk cumaya gelen günü bu listeyi yapıyoruz diye hatirliyodum da ondan dedm canm gecen cuma daha ayin 28 miydi neydi sanrm ya ondn yanikinecanim ama nisan bitti gecn cumayi baz alcass bebde tutturamadm ki yanindan bile gecemedimm hatttaaa
ayyyy beni bulsa yicek o kadin yaaabakmicak colu couuu var die hüpletcekkkk ulke si irlari yedi hatun doymadiiii
ayyyy be harika bi liste yaaaaa bana bak 2 kilo vermisimmm ama iyi ya 61.5 tum 1 ayda 2.2 kilo vermisimSevtal87(61.3 /61.8 / -0.5/% -0.82) izne ayrilmak istiyor
Sarraf(78.9/78.6 /0.3 /%0.38)
Marlin18(58.8/ / /%kilosu sabit)
Moon8187 (65.7/63.7 / -2/%3.04)
ParteMoralll (74.0 / 71.6/2.40 /%3.24)
Ayferelif (65.4 /65.0 /0.4 /%0.61)
esmerm91 (75.2/73.5 / 1.7/% 2.26)
kova01 (69.1 / 68.8/ 0.3/%0.43)
1 nisandaki kilo durumumuz bu ay kac kilo verdim diye merak ediyorsanz diye paylasym dedm
canim @SekerPancari71 e soralim bide bakalim oyleyse oyle yaparikkk cok isime gelirrrrr bakarsin tutururum gayriiiHmm ben ayin ilk cumaya gelen günü bu listeyi yapıyoruz diye hatirliyodum da ondan dedm canm gecen cuma daha ayin 28 miydi neydi sanrm ya ondn yanikine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?