- 20 Kasım 2014
- 145
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.501
Bayanlarrr benim diyetisyen gunumduuu bugun 1.6 kiloya bye bye demisim suan 81.2 :)
Ohhh şimdi de senden zayiflamayla ilgili bsyler öğrenmeye calisirlar catlasinlarda patlasinlar
Hayir cnm malesef ben emzirirken tam tersi kg aldim... Hamileyken sadece 9.5kg almistm sonra dogumdan sonra indi sonra emzirirken bir guzelllll sistimmm balon gibiiiii.. kizim bir yasinda. Yani ilk zamanlar olsa hadi bu dedigini anlarm yemek yio benide emiyo ama derler ya nescfe niyetine o hesap benimkide :) yani sen o bu su saglik sorunu yoksa bir ayda okadar verebilir kacamaksiz.Hımm anlaşıldı emziren in sihrini kullanmışsın emzirirken ben dünyayı yedim kilo verdim taki bırakana kadar sonra kilo aldım işte
Aynen soruyolar Zaten bende saglkli besleniyorm diyormOhhh şimdi de senden zayiflamayla ilgili bsyler öğrenmeye calisirlar catlasinlarda patlasinlar
Kesinlikleee insana enerji veriyor yaAnladım canım günde 1-2 dilim bile insana iyi geliyor bence
Cok iyi canm haftalik mi gidiyosun diyetisyeneBayanlarrr benim diyetisyen gunumduuu bugun 1.6 kiloya bye bye demisim suan 81.2 :)
Ohh ne güzel valla bende bayrami bekliyorum herkesle tam karşılaşmam o zaman olur muhtemelen tepkiler nasil olacak merak icindeyimAynen soruyolar Zaten bende saglkli besleniyorm diyormne grur verici amaaaa :)
Canm ara ara bakip kaçıyorum ben esimin dogum gününü yapicam bn c.tesi günü nasipsede onun hazirligi icindeyimKimse yoook nirdesinizzzz
Herkeste farklı mı oluyo ki neyse sonuçta gitmiş kilolar bu ay bende güzel veririm inşallah benim şuanda sadece kansızlık sorunum var demir ilacı kullanıyorum oda iştah açıyor diyolar ama bilmiyorum şimdilik öyle bi sorunum yokHayir cnm malesef ben emzirirken tam tersi kg aldim... Hamileyken sadece 9.5kg almistm sonra dogumdan sonra indi sonra emzirirken bir guzelllll sistimmm balon gibiiiii.. kizim bir yasinda. Yani ilk zamanlar olsa hadi bu dedigini anlarm yemek yio benide emiyo ama derler ya nescfe niyetine o hesap benimkide :) yani sen o bu su saglik sorunu yoksa bir ayda okadar verebilir kacamaksiz.
Ay ya bayrama kadar bende bi şekle girsem süper olacakOhh ne güzel valla bende bayrami bekliyorum herkesle tam karşılaşmam o zaman olur muhtemelen tepkiler nasil olacak merak icindeyim
Cok iyi canm haftalik mi gidiyosun diyetisyene
Canm senin kilon suan kacti daha öncede sormustum ama hatrlayamadm suan bide hedef kilon kacti ?Ay ya bayrama kadar bende bi şekle girsem süper olacak
Evet cnm bence oyle bende seviniodm az kaldm hamileyken ooo ericem emzirirken diodm yok anaaam bildigin balon gibi sistimHerkeste farklı mı oluyo ki neyse sonuçta gitmiş kilolar bu ay bende güzel veririm inşallah benim şuanda sadece kansızlık sorunum var demir ilacı kullanıyorum oda iştah açıyor diyolar ama bilmiyorum şimdilik öyle bi sorunum yok
Ödem attiysan süper çünkü vücutta ödem olunca vücut kiloyu birakmak istemiyor kolay kolay bnmde yarin kontrolüm var bakalm neler olacak2 haftada bir ama bu iki hafta hic uyamamistim o yuzden sevindim yinede vermis olmama tahmini 2 kilo verilmeli diyor doktorumda zaten o yuzden iyi dedi cunku odem atamiyordum onuda atmissim
Sok olcaklardr :)Ohh ne güzel valla bende bayrami bekliyorum herkesle tam karşılaşmam o zaman olur muhtemelen tepkiler nasil olacak merak icindeyim
74.6 başlangıç kilom şuan düştü ama cuma söyleyim ilk hedef 65 ama 55 olmak istiyorumCanm senin kilon suan kacti daha öncede sormustum ama hatrlayamadm suan bide hedef kilon kacti ?
Gecen hafta ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?