- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.541
Ben pazari saymamayim istersen ama kizimn dogm gnuydu hak ettm :) insllah eskili cumaaaa yapicaz :)Bnde 5 tatli 4 tuzlu kurabiye arti yarim tabak irmik helvasından sonra ne cikicam merak ediyorum arti cikmam insallah yaaa
zenginnn seyyy antrikotlar felannn mmm bende gelem aksama kać dene yaptınnnSabah
Iki haslanmis yumurta
Yarim domates
Salatalik
Peynirrr
Zeytin uc tane
Peynirli yulaflarim
Aksam
Antrikot
Firinda mantar
Az salaata
Ayran
Su 3*lt
Hahahah doyana kadarzenginnn seyyy antrikotlar felannn mmm bende gelem aksama kać dene yaptınnn
canim hic begenmedim menunuuu pogaca burcak misir hic yemk yoksabah
yarım yumurta
poğaçanın yarısı
light 200ml süt
öğle
bir burçak bisküvi
Akşam
Bir haşlanmış mısır
biraz kuru üzüm
şekersiz kahve
+2lt su
sabah
yarım yumurta
poğaçanın yarısı
light 200ml süt
öğle
bir burçak bisküvi
Akşam
Bir haşlanmış mısır
biraz kuru üzüm
şekersiz kahve
+2lt su
kisiri salata yeirne koyabiliriz az yagli oldugu surece bence arda yenebilir..genel olrak iyiSabah: 2 dilim kepekli ekmek, süzme peynir, 2 çay kaşığı reçel, şekersiz çay
öğle: 1 porsiyon kısır, şekersiz çay
ara: 6 erik
akşam: 5 balık köftesi, salata
1 saat yürüyüş
kisiri salata yeirne koyabiliriz az yagli oldugu surece bence arda yenebilir..genel olrak iyi
afiyet olsun canimmZaten çoğunluğu salataydı ince bulguru azdı dışardaydım poğaçaları tabaktan şutladım sadece kısırı yidim
afiyet olsun canimm
canım öğlende okulda yiyorum ya o yüzden mecburen yedim normalde yemeğimi götürürüm ama bugün götüremedim. Akşama gelince canım mısır çekti zaten onunda yarısını yedim daha fazla midem almadıCanım hiç yemek yememişsin kahvaltı hariç.
Bisküvi ve mısır yerine birşeyler yeseydin en azından.
afiyetttt olsun cınımmmmm...Kiz valla senden cok istiorum 69u gormeni ne tatliyimmm yaaaaSabah
Iki haslanmis yumurta
Yarim domates
Salatalik
Peynirrr
Zeytin uc tane
Peynirli yulaflarim
Aksam
Antrikot
Firinda mantar
Az salaata
Ayran
Su 3*lt
valla bende en basta naptim die korkmistum ama karistiriorum bisey olmadi banaSaol canım şey sorcam ya ton balıkla yoğurdu karıştırıyo musun ilk defa duydum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?