- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.601
Ayyy tost en bi sevdiğimYook canim sabah pek kahvaltuyi sevmiyorum.o yuzden bu sefer gittigim 5 gun ayri menu 5 gun icin ayni menu verdi yaron aabah tost var mesela :)
Canım diyetisyenin meto hızlansın diye verdiği diyetten önceki diyetini buraya yazarmısınAyyy tost en bi sevdiğim
Nası dayanıyosun ben yapamıyorum ille her sabah tartılcamAyyy kizlar ben cumayi iple çekiyorum
Önceden hergün tartilirdim bu hafta hic tartilmadim. Merak la bekliyorum sonucu .cumaya az kaldıiii yuppiii
Kuzum herkes konular hakkındaki düşüncesini söylüyor bende fikrimi beyan ettiimKizlar hepinize iyi geceler
Bu arada bendetubi_klc a katılıyorum.karbonhidrat degeri ayni olabilir, kalori side aynı olabilir ama besin değeri, vitamini, minerali vs farklıdır bence.
Yanlış anlamayın yinede canlarımmm
Beni kaale almıyor gibi bir cevap vermene gerek yoktu canım eleştiri kabul etmiyorsan bir daha yapmam kırıldım şu anHer neyse.
Bende dayanamayip tartilanlardanimNası dayanıyosun ben yapamıyorum ille her sabah tartılcam
Cumayi iple cektig8ne göre cumadan umutlusunn:))Ayyy kizlar ben cumayi iple çekiyorum
Önceden hergün tartilirdim bu hafta hic tartilmadim. Merak la bekliyorum sonucu .cumaya az kaldıiii yuppiii
Normal de bende hergün tartilirdim ama bu hafta tartilmadim hiç. Heyecan yaptım şimdi yaaaaaaNası dayanıyosun ben yapamıyorum ille her sabah tartılcam
Ben de sana katıldım ozaman yarın ben de hiç ekmek yemicemYarın hiç ekmek yemicem cumaya ekside çıkmalıyım
Kaçamak var mıydı hiçNormal de bende hergün tartilirdim ama bu hafta tartilmadim hiç. Heyecan yaptım şimdi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?