- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.581
Aaa sabah ne kadar az bu diyetisyeninin verdigi menü mü canmSabah sekersiz cay ve 1 adet galeta
Oglen etli mantar sote susuz bir kase yogurt sekersiz kahve
Ara(13.30 ile 17.30 arasi) 2 galeta 1 armut
Aksam da 1 yada 1,5 biber dolmasi olacak :)
Ee öğlen bsy yememissin ki canm mide bos tabiki almaz yanizaten fazla yiyemedim midem almadı nedense hiç bir şey yiyesim yok
2 yemek kasigi yiyince ekmekle es deger oluyor iste..Ben diyetisyenin söylediği seyi söylüyorum salatama ekledigimde bana bunu demisti o yüzden salatama eklemekten vazgecmistim onu duyduktan sonra..Herseyi ekmekle kiyaslamak bence yanlış mısırın besin değeri başka ekmegin besin değeri başka
Yarım haşlanmış mısır 1 dilim ekmege tüm mısır ise 2 dilim ekmege eşit kalori olarak tamam burda sıkıntı yok ama mısırın besin değerleri farkli lif potasyum vitamin a açısından cok zengin onu söylemeye çalışıyorum2 yemek kasigi yiyince ekmekle es deger oluyor iste..Ben diyetisyenin söylediği seyi söylüyorum salatama ekledigimde bana bunu demisti o yüzden salatama eklemekten vazgecmistim onu duyduktan sonra..
Tabi farkli da benmde demek istedigim misir karin doyurmaz ama onun yerine ekmek yesen daha cok doyardin dedm arkadasa bundada bi skinti yok ki neye itiraz ettin anlam veremedmYarım haşlanmış mısır 1 dilim ekmege tüm mısır ise 2 dilim ekmege eşit kalori olarak tamam burda sıkıntı yok ama mısırın besin değerleri farkli lif potasyum vitamin a açısından cok zengin onu söylemeye çalışıyorum
Alma canm sagliga zararli benkeyif yapiorum icmedigim gunler daha çokOhh tüttür kiz bende tüttürcm ama markete gidip almam lazm üfff
Biliyorm her fırsatta buraya geldigini canm seni göremeyince merak ettimde sordm yanikine
gün gecmiorkiiiii yanliş anlamasiz bir muhabbetimiz olmasinnnTabi farkli da benmde demek istedigim misir karin doyurmaz ama onun yerine ekmek yesen daha cok doyardin dedm arkadasa bundada bi skinti yok ki neye itiraz ettin anlam veremedm
Neden itiraz olarak algiladinki seninki nasil bir fikirse benimkide bir fikirdi ki ayrıca birbirimizin fikirlerine katilmama hakkinada sahibiz diye düşünüyorumTabi farkli da benmde demek istedigim misir karin doyurmaz ama onun yerine ekmek yesen daha cok doyardin dedm arkadasa bundada bi skinti yok ki neye itiraz ettin anlam veremedm
Yok yanlış anlama degil sadece farkli bi fikir beyaniydi her besini ekmekle kiyaslama fikri bana değişik geldi sadecegün gecmiorkiiiii yanliş anlamasiz bir muhabbetimiz olmasinnn
okuldaydım ya yiyemedim o yüzden ama bundan sonra kendim götürücem başka çare yok galibaEe öğlen bsy yememissin ki canm mide bos tabiki almaz yani
Yook canim sabah pek kahvaltuyi sevmiyorum.o yuzden bu sefer gittigim 5 gun ayri menu 5 gun icin ayni menu verdi yaron aabah tost var mesela :)Aaa sabah ne kadar az bu diyetisyeninin verdigi menü mü canm
Onun için akşam 50 dakika ekstra yürüdum .erimiştir yaniiOhhhh kurabiye yenmis yine
Sabah ve öğlen alışık olduğumuz menün değil ama biliyorum diyetisyen vermiştir.süt çorba salata ağırlıklı gibi geldi.afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah 1 bardak süt bi kac cilek
Ara 1 tutam yaban mersini 2 ceviz
Öglen 1 kase corba salata 1 kase yoğurt ve mantar
Ara 4 hurma 8 ceviz
Aksam 2 haşlanmış but salata ve soda
Su 2 litre spor şimdilik yok
TopaaaarlarsinnnnnnEee tabii ne zamandir o günü bekliyodun :)
Bende esimin dogum gününu bekliyodum ama bu iki üç gündr sapittim resmen
Yok tatlm tartilmadim cesaret felan edemedm hem sürekli tartilmak bende ters etki yaratiyo kilo veremiyorum niyeyse
sana
gün gecmiorkiiiii yanliş anlamasiz bir muhabbetimiz olmasinnn
Her neyse.Neden itiraz olarak algiladinki seninki nasil bir fikirse benimkide bir fikirdi ki ayrıca birbirimizin fikirlerine katilmama hakkinada sahibiz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?