Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herseyi ekmekle kiyaslamak bence yanlış mısırın besin değeri başka ekmegin besin değeri başka
2 yemek kasigi yiyince ekmekle es deger oluyor iste..Ben diyetisyenin söylediği seyi söylüyorum salatama ekledigimde bana bunu demisti o yüzden salatama eklemekten vazgecmistim onu duyduktan sonra..

2 yemek kasigi yiyince ekmekle es deger oluyor iste..Ben diyetisyenin söylediği seyi söylüyorum salatama ekledigimde bana bunu demisti o yüzden salatama eklemekten vazgecmistim onu duyduktan sonra..
Yarım haşlanmış mısır 1 dilim ekmege tüm mısır ise 2 dilim ekmege eşit kalori olarak tamam burda sıkıntı yok ama mısırın besin değerleri farkli lif potasyum vitamin a açısından cok zengin onu söylemeye çalışıyorum

Tabi farkli da benmde demek istedigim misir karin doyurmaz ama onun yerine ekmek yesen daha cok doyardin dedm arkadasa bundada bi skinti yok ki neye itiraz ettin anlam veremedm

Bugünkü menüm sabah 1 bardak süt bi kac cilek
Ara 1 tutam yaban mersini 2 ceviz
Öglen 1 kase corba salata 1 kase yoğurt ve mantar
Ara 4 hurma 8 ceviz
Aksam 2 haşlanmış but salata ve soda
Su 2 litre spor şimdilik yok

Kizlar bende yarim muz ve 2 dilim ekmek 1 yk ev yapimi labne 1 chili biber yidim az once basin dondude bide üşüme geldi hasta oluvam saniorum..bi corba icseydim daha iyiydi bikiorm ama cok halsizim bugün

Tabi farkli da benmde demek istedigim misir karin doyurmaz ama onun yerine ekmek yesen daha cok doyardin dedm arkadasa bundada bi skinti yok ki neye itiraz ettin anlam veremedm
Neden itiraz olarak algiladinki seninki nasil bir fikirse benimkide bir fikirdi ki ayrıca birbirimizin fikirlerine katilmama hakkinada sahibiz diye düşünüyorum

Menüm
Sabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Öğle tavuk göğüs 1 dilim ekmek az kaşar (tarifini öğlen vermiştim) 1 kepçe çorba 1 bardak ayran
Ara 2 kaşık tahıl gevreği az süt
Akşam somon ve salata
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş

Bugünkü menüm sabah 1 bardak süt bi kac cilek
Ara 1 tutam yaban mersini 2 ceviz
Öglen 1 kase corba salata 1 kase yoğurt ve mantar
Ara 4 hurma 8 ceviz
Aksam 2 haşlanmış but salata ve soda
Su 2 litre spor şimdilik yok
Sabah ve öğlen alışık olduğumuz menün değil ama biliyorum diyetisyen vermiştir.süt çorba salata ağırlıklı gibi geldi.afiyet olsun canım

Eee tabii ne zamandir o günü bekliyodun :)
Bende esimin dogum gününu bekliyodum ama bu iki üç gündr sapittim resmen
Topaaaarlarsinnnnnn
Yok tatlm tartilmadim cesaret felan edemedm hem sürekli tartilmak bende ters etki yaratiyo kilo veremiyorum niyeyse

sana
gün gecmiorkiiiii yanliş anlamasiz bir muhabbetimiz olmasinnn

Benim akşam menüme aceleden yazmayı unutmuşum okuyunca farkettim 1 bardak şalgam ve yarım dilim ekmek var.benim menüme yorum yok mu peki

herkes nerde. hanımlar yarın pek giremem eşim evde eşya bakmaya filan gitcez akşama görüşürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…