- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.561
canım öğlende okulda yiyorum ya o yüzden mecburen yedim normalde yemeğimi götürürüm ama bugün götüremedim. Akşama gelince canım mısır çekti zaten onunda yarısını yedim daha fazla midem almadı
Aynen en kötü seçimCanım dışardayken ayran ve kepekli galeta tüketebilirsin uyumlu oluyor.
Burçak en kötü seçim olmuş ama dikkat edersin bundan sonra :)
Bende kısır yedim içindeki bulgurları saydım resmen kendimle çeliştim yerken
Kızdan fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum yaaaaa
Hani yemeksabah
yarım yumurta
poğaçanın yarısı
light 200ml süt
öğle
bir burçak bisküvi
Akşam
Bir haşlanmış mısır
biraz kuru üzüm
şekersiz kahve
+2lt su
Bende yarin teyzeme gidicem aksamda baska yere ama hic bisey yemeyi dusunmuyorm..2 gundur fena diyetlerdeyim sorf kacak olmasn die yarin annmlere gitmicm pazar gunu gidicm Cuma'ya 60ı ucundan kiyisindanda olsa göriimm nolurrr ALLAH'ım
ayy askiliskom insallaahafiyetttt olsun cınımmmmm...Kiz valla senden cok istiorum 69u gormeni ne tatliyimmom yaaaa
Sarraf kendi istegiyle ayrildi bildigim kadariyla canmSarraf nerde ya gittimi o ben unuttum galiba
88 yaaa 88bayilazaam dusundukce allahtan uzun surmedi sadece gecen nisandan ocaga kadar sisko dolastim kendime gelmesem nolurdu
Daha cookama artik zamanla oyle eskisi kadar hizli gtmez
Eee tabii ne zamandir o günü bekliyodun :)Ben pazari saymamayim istersen ama kizimn dogm gnuydu hak ettm :) insllah eskili cumaaaa yapicaz :)
Oglen 1 yk kadar patates pureside vardi kizlar yazmayi unutmusumSabah sekersiz cay ve 1 adet galeta
Oglen etli mantar sote susuz bir kase yogurt sekersiz kahve
Ara(13.30 ile 17.30 arasi) 2 galeta 1 armut
Aksam da 1 yada 1,5 biber dolmasi olacak :)
Yok tatlm tartilmadim cesaret felan edemedm hem sürekli tartilmak bende ters etki yaratiyo kilo veremiyorum niyeyseEe bugun tartilmisindir sen bilirsin arti gormediysen dunden sonra sorun yokesmerm91
Ohh tüttür kiz bende tüttürcm ama markete gidip almam lazm üfffesmerm91 canm inan firsat buldukca geliorum yarim saate kizimi uyutucam inşALLAH sonra bi kahveyle tütturmm gerekk sonra buralardayim canimmm
2 yemek kaşığı misir 1 dilim ekmek yerine gecer arti misir karin doyurmaz keske doyacak bsyler yeseydn canmsabah
yarım yumurta
poğaçanın yarısı
light 200ml süt
öğle
bir burçak bisküvi
Akşam
Bir haşlanmış mısır
biraz kuru üzüm
şekersiz kahve
+2lt su
zaten fazla yiyemedim midem almadı nedense hiç bir şey yiyesim yok2 yemek kaşığı misir 1 dilim ekmek yerine gecer arti misir karin doyurmaz keske doyacak bsyler yeseydn canm
Herseyi ekmekle kiyaslamak bence yanlış mısırın besin değeri başka ekmegin besin değeri başka2 yemek kaşığı misir 1 dilim ekmek yerine gecer arti misir karin doyurmaz keske doyacak bsyler yeseydn canm
Gecen hafta kac kiloydun kiz sen 59u ucundan da olsa gör insallah gerci sen simdiye kadar tartilmissindir da2 gundur fena diyetlerdeyim sorf kacak olmasn die yarin annmlere gitmicm pazar gunu gidicm Cuma'ya 60ı ucundan kiyisindanda olsa göriimm nolurrr ALLAH'ım
Ya beni beni beniiiiafiyetttt olsun cınımmmmm...Kiz valla senden cok istiorum 69u gormeni ne tatliyimmm yaaaa
Ohhhh kurabiye yenmis yineKahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, yarım domates, biber , bir dilim ekmek, bir avuç badem fıstık
Ara bir tane aktivya yoğurt, birkaç ceviz , iki minnacık kurabiye
Aksam, kuru fasulye, yoğurt, salata, iki kaşık pilav
Spor ;2 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?