- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.621
Kurabiyecik yedim ama ev yapımı minnacıkKaçamak var mıydı hiç
Bütün hafta bi buysa sorun olmaz heralde inşallah güzel sonuçlar alırsın canımKurabiyecik yedim ama ev yapımı minnacık
Kizzzz görmedim benn yoksa yazardimKimsede benim menüme bi kelime yazmadı dünde yazmadı
İnşallah canım ya. Hepimiz içinBütün hafta bi buysa sorun olmaz heralde inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Yaaa yarın bekliyom o zamanKizzzz görmedim benn yoksa yazardim
Ben vermişim çok mutluyumİnşallah canım ya. Hepimiz için
ohhh maşALLAH canimmm bende Cuma'dan cok umutluydum taki bu akşamaa kadarrrBen vermişim çok mutluyum
Neden noldu bu akşamohhh maşALLAH canimmm bende Cuma'dan cok umutluydum taki bu akşamaa kadarrr
afiyet olsun canm bol protein olmuss missMenüm
Sabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Öğle tavuk göğüs 1 dilim ekmek az kaşar (tarifini öğlen vermiştim) 1 kepçe çorba 1 bardak ayran
Ara 2 kaşık tahıl gevreği az süt
Akşam somon ve salata
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Ayyy seni kim kurtarır bu saatten sonra kaçta ne yedinnnnn çabuk söyle@ParteMoralll gel kurtar beniiiiaksam biseyler yidimmmm
Amman canım benim çok sevindim onlardan bulup gelmişin menümüafiyet olsun canm bol protein olmuss miss
ya biraz basim dondu aksam ustu cok usudum ama titriodum bi ara resmen kan sekerimd ustu sandm detoks yaptigim icin halbuki dun gayt iyi gecmisti biseyler yedim zararli zararli ekmek labne ve aci biber sonra bisey dahaNeden noldu bu akşam
Taksit taksit anlatma kaptancım söyleyiver çok mu fena labne ekmek detoksta kaybolmuştur en kötü dünle aynı çıkarsın sağlık daha önemli ama o bişey neya biraz basim dondu aksam ustu cok usudum ama titriodum bi ara resmen kan sekerimd ustu sandm detoks yaptigim icin halbuki dun gayt iyi gecmisti biseyler yedim zararli zararli ekmek labne ve aci biber sonra bisey daha
Biz variz olmazmi
Seni allah kurtarsin artik@ParteMoralll gel kurtar beniiiiaksam biseyler yidimmmm
Ayyy seni kim kurtarır bu saatten sonra kaçta ne yedinnnnn çabuk söyle
Partecim nerdesin en son ne yemiş onu da yazmıyo
Seni allah kurtarsin artik
Bosver canin cekerPartecim nerdesin en son ne yemiş onu da yazmıyo
Yaaa çekmezdi ama ondan mı yazmıyo acep olmuş olan yarın pro yapsın bariBosver canin ceker
Cnmmm nldu sana yaaSlm kızlarr ya ben bir türlü kendimi toparlayamadım bu ayın 22 de sınavım var 1 ay izin almak istiyorum mooncumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?