- 28 Nisan 2016
- 30
- 29
- 3
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.701
Geçmiş olsun canım benim. İyi bak kendineKızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk
Hemende kendini överKizz bende 9 verdm ilk ay bisey mi kullandm
Bugun cok yogunum cnm disarda islerm vrdi
aynenAyy çok iyi anlatmışsin partişimmm
sonradan aklima geldi cnmmmmmyaaHastaneye gidicem demiştimneden dinlemedin neden neden neden beni maasimedin nedeeeen
sannanae sanane sananeHemende kendini över
cnm buyudugu icin olabilirmiKizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükürbir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora
Gecmis olsunKizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükürbir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora
canim cok gecmis olsun cok sevindim temiz cikmasinaa canim yaa yirim o findıkı küçükken benimde dizim agrio tribim vardi bakkala filan gitmzdim dizim agrio dirdimmmm yalanndannnKizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükürbir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora
Cok şükür canm cok sevindm inşallah diger tahlilide temiz cikarKizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükürbir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora
Aaa unuttum bugün rahatsızdın değil mi? Çok geçmiş olsunCanım bişi istemiyor canım akşamı daha yemedim olmadı tavuk haşlarım yanına
Bence gayet güzel ve dengeli olmuş afiyet olsunya bende bugun hep aç hissettim kendimi Cuma sendromuna mi girdim neee ki nede saglam kahvalti ettim nedn boyle oldumki acaba??Menumm
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli omlet
kk light suzme peynir 2 chilli biber 1 salatalik sekersz cay
ara 1 bardk light sut 3 yk lifalif yulaf ezmesi
3 gun kurusu
aksam haslanmis tavuklu 1 cb karabugday 3 yk yogurt 5 minik tursu aci biber suan cok tokum ama gözüm ac
afiyet olsun öğle yok akşam sadece karabuğday az gibi geldi ama perşembe olduğu için herhaldeKahvaltıM ;bir yumurtayla omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 küçük dilim köy ekmeği, bir hurma, bir avuç badem
Ara , bir kaç ceviz , bir incir
Akşam. Bir büyük tabak yogurtlu, salatalık li biberli haşlanmış karabugday
Spor , 2 saat yürüdum
süper menü afiyet olsun canımKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Öglen 2 haşlanmış but domates salatalik
Ara 10 fındık 1 nektari (küçük ) 1 parca peynir ve 1 kepekli etimek
Aksam 6 kasik nohut ve salata
Su 1.5 spor yok bugün
Afiyet olsun canım.bence az yemişsin.hem sabah hem akşam yumurta olmuşsabah
Bir yumurta
domates
öğle
kepekli galeta
light süt
akşam
menemen
bir küçük kepekli ekmek
su 2 lt
Çok geçmiş olsun tekrardanKizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükürbir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora
Cok güzel canm afiyet olsunSabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,yeşillik
Ara:kiraz,karadut
Öğle:1kase nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli
Ara:yenidünya,3 ceviz
Akşam;fırında balık,roka
2 dilim bittere bulanmış muz tatlı olarak.
1 saat aerobik ( Murat bür skinny jeans workout)
Hayir canm estağfurullah bu ara herkes gayet hassas oldugu icin konuyu uzatmak istemedigimden her neyse dedm bsyler daha desem daha baska baska kisilerde dahil olacak is fikir beyanindan tartismaya gidecek diye yoksa niye seni kaale almiym canm bnm
Gecmia olsun canim büyümesinden kaynaklanan ağrılar onlar çoğu çocuk da oluyor canını sıkma insallah bisey çıkmazKizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükürbir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?