- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.721
Geçmiş olsun canim pek bi az yemissin sankiKızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk
Teşekkür ederim canımCok güzel canm afiyet olsun
Beni saymamışsın ama yine de söyleyeyimYulafci arkadaslaarr ben osmaniyede kendi evimde civardaki degirmenlere sordum ama yulaf unu kepegi kendini vs hic birini bulamamistim ama burda her çeşidi var 2 kilo aldim giderken gotürucem şimdi bana bu yulafi nasil yiyorsunuz bi anlatin bakam kizlar kimler yiyordu bi hatirlayimMoonlii esmerm91 @Meggieee @SekerPancari71
ay canim benim aramızda sıkıntı olmamasına sevindim rahatladim teşekkür ederim
Ben yulafi yogurda süte felan karistirip da yiyorum canm ama hic damak tadima uygun değil benm yaYulafci arkadaslaarr ben osmaniyede kendi evimde civardaki degirmenlere sordum ama yulaf unu kepegi kendini vs hic birini bulamamistim ama burda her çeşidi var 2 kilo aldim giderken gotürucem şimdi bana bu yulafi nasil yiyorsunuz bi anlatin bakam kizlar kimler yiyordu bi hatirlayimMoonlii esmerm91 @Meggieee @SekerPancari71
Evet evet evetKızlar dilekler hazırlanıp Gül ağacına asıldı mı?
Aksam icin patates salatası cok olmams olsada yinede menün güzel tatlm afiyet olsunBayanlar iyi aksamlar bugun giremedim pel bebegim biraz huysuz disleri agri yapiyor galiba. Bugun ki menum sole
Sabah yagsiz tost
Oglen 1 porsiyon kofte ve 1 tabak salata
Ara bir bardak ayran ve 1.5 saat sonrasi 1 elma
Aksam da 1 tabak patates salatasi ve 1 bardak sekersiz cay
:)☺☺☺
afiyet olsun canimmmSabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,yeşillik
Ara:kiraz,karadut
Öğle:1kase nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli
Ara:yenidünya,3 ceviz
Akşam;fırında balık,roka
2 dilim bittere bulanmış muz tatlı olarak.
1 saat aerobik ( Murat bür skinny jeans workout)
Hooop yulafmi dedinnnYulafci arkadaslaarr ben osmaniyede kendi evimde civardaki degirmenlere sordum ama yulaf unu kepegi kendini vs hic birini bulamamistim ama burda her çeşidi var 2 kilo aldim giderken gotürucem şimdi bana bu yulafi nasil yiyorsunuz bi anlatin bakam kizlar kimler yiyordu bi hatirlayimMoonlii esmerm91 @Meggieee @SekerPancari71
Beni saymamışsın ama yine de söyleyeyimgeceden 3 kaşık yulaf ezmesini 1 bardak süte ıslıyorum.sabah üzerine tarçın/kakao/keçiboynuzu tozu ekleyip biraz pişiriyorum.içine istediğin meyveler(en çok muz ve çileği seviyorum ben), kurumeyveler, kuruyemişler ekleyip afiyetle yiyorum.bazen 1 tatlı kaşığı chia da ekliyorum.2. Tarif yulaflı krep yapıyorum @ParteMoralll nu konuda otörümüz.ben dukancılardan öğrendim.2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta akı, 1/2 çay bardağı süt ve biraz tuzla çırpıyorum.krep tavasını yağlamadan bir yemek kaşığı koyup kaşığın tersiyle ince bir katman olana kadar yayıyorum.üzeri göz göz olunca spatulayla ters çeviriyorum.1-2 dk sonra pişmiş oluyor
Aksam icin patates salatası cok olmams olsada yinede menün güzel tatlm afiyet olsun
Hadi yaa oylemi gercekten bende hic yemedim ilk defa deniycemBen yulafi yogurda süte felan karistirip da yiyorum canm ama hic damak tadima uygun değil benm ya
aayyy nasil unuttum seni yulafciklarom diyen sendin dimiiii :)))Hooop yulafmi dedinnnben varkeeen
beni hatirladigin icin tesekkur
h@Sabah
Iki haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin
Cemensiz pastirma
Peynir
Aksam
Yulafciklarim
Iki kasik taze fasulye
Bir kase yogurt
Bir saat yurudum
Ayy canim benim seni unutmusummu kusura bakma tarifler icin ok tesekkur ederim peko zayiflamaya faydasi olduğuna inaniuormusunBeni saymamışsın ama yine de söyleyeyimgeceden 3 kaşık yulaf ezmesini 1 bardak süte ıslıyorum.sabah üzerine tarçın/kakao/keçiboynuzu tozu ekleyip biraz pişiriyorum.içine istediğin meyveler(en çok muz ve çileği seviyorum ben), kurumeyveler, kuruyemişler ekleyip afiyetle yiyorum.bazen 1 tatlı kaşığı chia da ekliyorum.2. Tarif yulaflı krep yapıyorum @ParteMoralll nu konuda otörümüz.ben dukancılardan öğrendim.2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta akı, 1/2 çay bardağı süt ve biraz tuzla çırpıyorum.krep tavasını yağlamadan bir yemek kaşığı koyup kaşığın tersiyle ince bir katman olana kadar yayıyorum.üzeri göz göz olunca spatulayla ters çeviriyorum.1-2 dk sonra pişmiş oluyor
afiyet olsun canim nohuttt cok severimmmmmmmKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Öglen 2 haşlanmış but domates salatalik
Ara 10 fındık 1 nektari (küçük ) 1 parca peynir ve 1 kepekli etimek
Aksam 6 kasik nohut ve salata
Su 1.5 spor yok bugün
afiyet olsun canimmmsabah
Bir yumurta
domates
öğle
kepekli galeta
light süt
akşam
menemen
bir küçük kepekli ekmek
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?