Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beni saymamışsın ama yine de söyleyeyim geceden 3 kaşık yulaf ezmesini 1 bardak süte ıslıyorum.sabah üzerine tarçın/kakao/keçiboynuzu tozu ekleyip biraz pişiriyorum.içine istediğin meyveler(en çok muz ve çileği seviyorum ben), kurumeyveler, kuruyemişler ekleyip afiyetle yiyorum.bazen 1 tatlı kaşığı chia da ekliyorum.2. Tarif yulaflı krep yapıyorum @ParteMoralll nu konuda otörümüz.ben dukancılardan öğrendim.2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta akı, 1/2 çay bardağı süt ve biraz tuzla çırpıyorum.krep tavasını yağlamadan bir yemek kaşığı koyup kaşığın tersiyle ince bir katman olana kadar yayıyorum.üzeri göz göz olunca spatulayla ters çeviriyorum.1-2 dk sonra pişmiş oluyor

Bayanlar iyi aksamlar bugun giremedim pel bebegim biraz huysuz disleri agri yapiyor galiba. Bugun ki menum sole
Sabah yagsiz tost
Oglen 1 porsiyon kofte ve 1 tabak salata
Ara bir bardak ayran ve 1.5 saat sonrasi 1 elma
Aksam da 1 tabak patates salatasi ve 1 bardak sekersiz cay

:)☺☺☺

Ben yulafi yogurda süte felan karistirip da yiyorum canm ama hic damak tadima uygun değil benm ya

Aksam icin patates salatası cok olmams olsada yinede menün güzel tatlm afiyet olsun

afiyet olsun canimmm

Hooop yulafmi dedinnn ben varkeeen
beni hatirladigin icin tesekkur

Ben yulafi yogurda süte felan karistirip da yiyorum canm ama hic damak tadima uygun değil benm ya
Hadi yaa oylemi gercekten bende hic yemedim ilk defa deniycem
Hooop yulafmi dedinnn ben varkeeen
beni hatirladigin icin tesekkur
aayyy nasil unuttum seni yulafciklarom diyen sendin dimiiii :)))
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin
Cemensiz pastirma
Peynir

Aksam
Yulafciklarim
Iki kasik taze fasulye
Bir kase yogurt

Bir saat yurudum
h@
Ayy hadi versene şu yulafciklarin tarifini

Ayy canim benim seni unutmusummu kusura bakma tarifler icin ok tesekkur ederim peko zayiflamaya faydasi olduğuna inaniuormusun

afiyet olsun canim nohuttt cok severimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…