Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubi_klc canim ben doğaldan marka yulaf kepegi karisimi kullaniorm hergün omlet yapiyorum bazn pizza yapiorum..
2 yumurtayi 3 yk yulaf kepegi karisimi az tuz ve pulbiberle iyice cirpiyorum yarim tk z.yagi i tavaya alip pecetyle dahitip fazlasini aliorum iyice kizdiriorm tavayi karisimi dokuorum alti ters cevrilck kadar pisince cevirip ustune peynir bikac zeytin domates ekleyip yarim ay sekline getiriorm kisik ateste alti pisene kadr psiiriorm hatika oluyor..coginlujla mikrodalgada kirmizi biber kozleyip onuda koyuyorum daha guzl oluyor..usendigim zamanlarda sade yapiorum peynirle salatyala felan yiyorum

Hmmm cok güzel tarif mutlaka deniycem

***14.TAKIM 464. ETAP***

Marlin18(57.5/ / /%)
Moon8187 (61.5/ / /%)
ParteMoralll (71/ / /%)
Ayferelif (64.2/ / /%)izne ayrilmak istiyor
esmerm91 (70.3/ / /%)
kova01 (66.4/ / /%)
Masalperisi (76.5/ / /%)
tubi_klc (82.6/ / /%)

14.takım ortalamasi:%

ayy ben 600 gr vermisimmidr ya en son hala 61.5 tum of ya offfffff vermediysemde benim sucummm daha dikkatli olabilirdimmmmm nolur ALLAH'ımmmm

Benim olmadigim kesinn
ozaman ben cok vermesemde inmis olmak yeterrrr
yimezsin senn bilirimmmmm ama ben oyle misafirlikli gunlerde mola olmali diye dusunuyorum tabii hedef kiloya yaklasildiysa yoksa asla cissss aslaaaa
cnm ben zTen gecen ay uc hafta boyunca hafta sonu birgun mola denk geldi... Yeterli suan mola veremem..

Aallaahiiimm en şişkonuz benim ya gııiı offffff en azindan masalperisine yetismemm lazim

ADAYLAR LİSTESİ-

M e g g ( 63.8 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 21 Nisan 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 57
C canansaricetin ( 82.6 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 82.6 hedef kilo: 65
@Ses35 ( 74.6 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 74.6 hedef kilo: 65
Bir-weasley ( 66 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 55

C canansaricetin @Ses35 Bir-weasley kizlar yuzde hesaplamasi yapip yukarda sizi etiketledigim adaylar listesi msjini alintilayip paylasmaniz gerekiyor..
yuzde hesaplamamiz soyle okuyor kizlar
ornegin 66 kiloydunuz bu hafta 1.5 kilo verdimiz ve 64.5 oldunuz
66-64.5=1.5
1.5×100=150
150÷66(eski kilonuz)=2.2722 biz yuzdemize 2.27 yaziyoruz şayet cukan sonuçta virgulden sonraki 3 rakam(yukarda kirmizi olatak belirttim) 2 degilde 5 veya katlari olsaydi sonucu 2.28 olarak yuvarlicaktik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…