- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.741
yimezsin senn bilirimmmmm ama ben oyle misafirlikli gunlerde mola olmali diye dusunuyorum tabii hedef kiloya yaklasildiysa yoksa asla cissss aslaaaaAyy bugun herkes yok borek yee yok kuruyemiss yok makarnadan yeee ayyy hayr hayr hayr demekten tukendm
afiyet olsun canisiiiiiiiiSabah
Iki haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin
Cemensiz pastirma
Peynir
Aksam
Yulafciklarim
Iki kasik taze fasulye
Bir kase yogurt
Bir saat yurudum
Hmmm cok güzel tarif mutlaka deniycemtubi_klc canim ben doğaldan marka yulaf kepegi karisimi kullaniorm hergün omlet yapiyorum bazn pizza yapiorum..
2 yumurtayi 3 yk yulaf kepegi karisimi az tuz ve pulbiberle iyice cirpiyorum yarim tk z.yagi i tavaya alip pecetyle dahitip fazlasini aliorum iyice kizdiriorm tavayi karisimi dokuorum alti ters cevrilck kadar pisince cevirip ustune peynir bikac zeytin domates ekleyip yarim ay sekline getiriorm kisik ateste alti pisene kadr psiiriorm hatika oluyor..coginlujla mikrodalgada kirmizi biber kozleyip onuda koyuyorum daha guzl oluyor..usendigim zamanlarda sade yapiorum peynirle salatyala felan yiyorum
yazicaz canimmmmm gecmis oksun tekrardannnnGeçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Yarın haziran hedeflerini yazcak mıyız kaptan
ozaman benBenim olmadigim kesinn
cnm ben zTen gecen ay uc hafta boyunca hafta sonu birgun mola denk geldi... Yeterli suan mola veremem..yimezsin senn bilirimmmmm ama ben oyle misafirlikli gunlerde mola olmali diye dusunuyorum tabii hedef kiloya yaklasildiysa yoksa asla cissss aslaaaa
Ne zaman tartildin canim insallah görürsün 60 ıayy ben 600 gr vermisimmidr ya en son hala 61.5 tum of ya offfffff vermediysemde benim sucummm daha dikkatli olabilirdimmmmm nolur ALLAH'ımmmm
Aallaahiiimm en şişkonuz benim ya gııiı***14.TAKIM 464. ETAP***
Marlin18(57.5/ / /%)
Moon8187 (61.5/ / /%)
ParteMoralll (71/ / /%)
Ayferelif (64.2/ / /%)izne ayrilmak istiyor
esmerm91 (70.3/ / /%)
kova01 (66.4/ / /%)
Masalperisi (76.5/ / /%)
tubi_klc (82.6/ / /%)
14.takım ortalamasi:%
ya binnn ya binn ama sanmiorum yaaa yapamadm bu haftada keske tartilsaydm bugun bukadr heyvan yapmazdimYarin icin cok heycanliyin insallah allahim litfeen
N guzel yaaa darisi bize sizinle birlikte olmak o kadar güzel ki bıraktığım bir anda sayfaya girip okuyunca günün geri kalanini telafi edebiliyorumKizlar yaaaa gercekmi blmem ama herkes 65gosteriyon dediii nasil sevindimmmallahm sukurler olsnnnnnnnnnn
en kisa zamanda inşALLAH canimmmN guzel yaaa darisi bize sizinle birlikte olmak o kadar güzel ki bıraktığım bir anda sayfaya girip okuyunca günün geri kalanini telafi edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?