- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.661
Günaydın hanımlar.tamam canım mühim değil acelesi yokBayanlad gunaydinn @Ses35 cim canim yeni gordum mesaji simdi evden cikmam gerektigi icin malesef vaktim yok aksama yazayim olur mu.ben simdi yagsiz tostumu yedim ise gidiyorum kizlarrrrr :)
Valla kötü bi niyetimiz yoktu merak ettim canım.perşembe kuralları ne ben kaçırmışımGünaydin Kizlarrrrrr gunaydin sekerlerrrrrr kizlar persembe kurallarini unutmayalim tmm mi..evet dun kacamak yaomadm biraz fazla yedim sadece ama siz bana bakmayin ben 3 -4 kilomu vermeye calisiorum tabiki yapmamaliydim ama iyi hissetmedim kendimi kacamak yok..Bu @Ses35 le @ParteMoralll da beni cekistirmisler uyuyokkkk anacimmmmm
Kahvaltıda 1 dilim yedim sorun olur mu kaptancım bide öğle akşam pro salata gibi mi yapcaz meyve yicez mi yani saf pro ne demek bi açarmısıngunaydin tatlimmmmmumkunse evt canimmm
Kahvaltıda 1 dilim yedim sorun olur mu kaptancım bide öğle akşam pro salata gibi mi yapcaz meyve yicez mi yani saf pro ne demek bi açarmısın
ahahahhahhhSevdim seni :))
canim saf protein sut yumurta yogurt ol ulu sekilde onun disinda et turleri dana eti tavuk hindi balık gibi canimm tavuklu salata yiyebikirsin ka ulumdur tavuk salatadan daha yogun odlugu surece problm yokkkkKahvaltıda 1 dilim yedim sorun olur mu kaptancım bide öğle akşam pro salata gibi mi yapcaz meyve yicez mi yani saf pro ne demek bi açarmısın
hahahaahaaa dondurma da yiyebilrmiyiz hocam sizden görünce canim çekti; ))canim saf protein sut yumurta yogurt ol ulu sekilde onun disinda et turleri dana eti tavuk hindi balık gibi canimm tavuklu salata yiyebikirsin ka ulumdur tavuk salatadan daha yogun odlugu surece problm yokkkk
Evet canım kpss ye giricem atanamamış beden eğitimi öğretmeniyim kilo almam canım inş yoksa atanrsam şişko beden eğitimi öğr olarak tarihe gecerim dermişim çok kilolu değilim ama 65 nere 55 nere değilmi yanş vericem inş sınavı bi atlatayım grsz yine kendinize iyi bakın Allaha emanet olun...
kiyamam canim inşALLAkazanjr atanirsin canimm benim cok uzuluyorm ogretmen adaylarina valla oku guzelc egitimci olmak iste atanama RABBIM yardimciniz oksun canimmmEvet canım kpss ye giricem atanamamış beden eğitimi öğretmeniyim kilo almam canım inş yoksa atanrsam şişko beden eğitimi öğr olarak tarihe gecerim dermişim çok kilolu değilim ama 65 nere 55 nere değilmi yanş vericem inş sınavı bi atlatayım grsz yine kendinize iyi bakın Allaha emanet olun...
Kızlarr görüşürüzz inş kilolarımızı atarız üstümüzden 1 ay sonra burdayım inşş destekleriniz için tşkler[/QUOTE
Insallah canim kendine iyi bakk
Sağol canım Allah razı olsun inş canım hayırlısıylaakiyamam canim inşALLAkazanjr atanirsin canimm benim cok uzuluyorm ogretmen adaylarina valla oku guzelc egitimci olmak iste atanama RABBIM yardimciniz oksun canimmm
Günaydın Can'ım onun misafirleri varmış o yüzden bu hafta giremiyormuşGünaydın arkadaşlar @masalperisi_ nerdesin cNim yazmiyormusunz bana mi dennk gelmiyor giremediğim için
çeyrek simit yiyebilirsin ki kahvaltıda .yanına peynir domates zeytin çok güzel bir kahvaltı olurDayanamadim ceyrek simit yedim
Daha kahvalti yapmadim ama
İsteyim.firsat bulamadim
Başarılar canım.bugün duanı edip dilek tutmayı unutma.iyi haberlerle dönersin inşallahEvet canım kpss ye giricem atanamamış beden eğitimi öğretmeniyim kilo almam canım inş yoksa atanrsam şişko beden eğitimi öğr olarak tarihe gecerim dermişim çok kilolu değilim ama 65 nere 55 nere değilmi yanş vericem inş sınavı bi atlatayım grsz yine kendinize iyi bakın Allaha emanet olun...
Teşekkürler canımYumurta, süt, yoğurt, peynir, balık vs vs vs
Tamam kaptancım hatta şuan tavuklu salata mı yiyorumcanim saf protein sut yumurta yogurt ol ulu sekilde onun disinda et turleri dana eti tavuk hindi balık gibi canimm tavuklu salata yiyebikirsin ka ulumdur tavuk salatadan daha yogun odlugu surece problm yokkkk
Teşekkürler canım
Tamam kaptancım hatta şuan tavuklu salata mı yiyorum
Hayir canm estağfurullah bu ara herkes gayet hassas oldugu icin konuyu uzatmak istemedigimden her neyse dedm bsyler daha desem daha baska baska kisilerde dahil olacak is fikir beyanindan tartismaya gidecek diye yoksa niye seni kaale almiym canm bnmBeni kaale almıyor gibi bir cevap vermene gerek yoktu canım eleştiri kabul etmiyorsan bir daha yapmam kırıldım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?