- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.021
Günaydın canlarımmmm tüm annelerin anneler anneler günü kutlu olsun Allah im isteyen herkese anne olmayi nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla dün gıda namına bulabilirim tek yiyecek buydu çünkü prova çok uzun sürdü ve o kadar vakit yoktu ki ayak üstü atıştırabildik ortama uyum sağlamak zorunda kaldım herkes simit yerken beni köfte yemeye götürün diyemezdim dün için beni affedin bugün telafi edicemSimitci arkds naptin yahu,bn korkiyrm simitten,bana ck kilo yapio
Noldu canım bi sıkıntı yoktur inşallahHic keyfim yok![]()
Evet canım dengeliycem istediğim bir menü değildi inan kiAfiyet olsun canım eski menülerinle seni aramızda görmek güzel gerçekten
afiyet olsun selincim bence güzel
simiti ben de çok seviyorum ama seninki bugün biraz fazla olmuş bence bugün sen bu menüyü dengelersin
çok güzel partecim afiyet olsun.senin menülerinde hiç kaçamak görmüyoruz biz.istikrarını tebrik ediyorum![]()
Haklısın.dışarda başka insanların yanında diyet yapmak çok zor.Evet canım dengeliycem istediğim bir menü değildi inan ki
Evet canım senden başka diyet yapan da olmayıncaHaklısın.dışarda başka insanların yanında diyet yapmak çok zor.
Tam anlamıyla iki gündür diyetin icine ettim yaklasik 2 kilo almsmdir heralde Allahm nolduu bana böyle ya nolduuu !!
Hic istikrar azim motivasyon yok ya deliricm kendime inanamıyorum![]()
Yaaa simit mi yeddin yoksaaaaaBnde dagttim bugn ama yarin devam
Ama hafta sonu hiç yoktun sanki canım sen niye böyle saldın ki inancını mı yitirdin acaba ?Tam anlamıyla iki gündür diyetin icine ettim yaklasik 2 kilo almsmdir heralde Allahm nolduu bana böyle ya nolduuu !!
Afiyet olsun canım..akşam hafif olmus ne güzel..Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 çilek
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 parça tavuk
Ara 1 muz 1 bardak süt 8 fındık
Akşam 1 kase yoğurt salatalık 1 yk yulaf
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Yapma canım kendini toparla.bu bir dönem demekki senin için..bak bana burayı bir bıraktım tam altı kiloyla geri döndüm..sakın pesetme..Tam anlamıyla iki gündür diyetin icine ettim yaklasik 2 kilo almsmdir heralde Allahm nolduu bana böyle ya nolduuu !!