Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7 :oha:
:oha::oha:
K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi :KK43:
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!
Geçmiş olsun canım kvdene :KK200:. Esmerm bence diyet listesini unut sen ne yersen önüne ne gelirse içinden diyete uygun olanini seç ve belli ölçüde ye çok kasıyosun kendini bitanem biraz rahat birak ama verdiğin kilolari emeklerini düşün bi grmi bile boşa gitmesin o kadar emek harcadin vermek için :KK200:

Günaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7 :oha:
:oha::oha:
K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi :KK43:
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!
Can'ım çok geçmiş olsun.canını sıkma.hastane yemeklerini sevmiyorsan evden birşeyler götürebilirsin.küçük sütlerden al, kuruyemiş poşeti yap, meyve al yanına.kutu ton balığı al tam buğday sandwhich ekmeklerinin arasına hindi füme falan birsürü seçenek var.sen yeter ki iste.

Bu arada herkese günaydın Mutlu haftalar :KK49::spor: hadi kaçamakları eritme zamanı. Biz de dün anneler günü nedeniyle evde tam buğday unlu hindi fümeli pizza yaptık.gerçekten güzeldi ama biraz fazla yedim bence.bir dahaki sefere daha az yemeliyim.

Kizlar gunaydinnnn hepimize bol eksiler haftasonu pek yazamiyorum oglumdan dolayi telefonu gorunce surekli istiyor ve cok agliyor o yuzden onun yaninda yazamiyorum.bende haftasonu diyet yapamiyorum yani evdeyken olmuyo ama borek falanda yemedim yemek yedim sadece fasulye corba falan.bugn tekrar duzene sokuyorum.
Sabah kahvalti 1 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir ve 5 zeytin :)

Günaydın hanımlar
1 saat yürüyüş mü yaptım geldim şimdi çok enerjik hissediyorum bugün kendimi
Cuma 73.2
Pazartesi 73.00
Bugün yumurta ananas yiyeceğim sadece
Yarında protein yapıcam

Kızlar paylaşım alanında size sorulan bir soru var Bahar tarafından şu şekilde ; acilen cvp veriniz ;)

14. TAKIM dikkatine,

Etap raporuna eklemeyi unuttuğum önemli bir ayrıntı var.

tubi_klc (82.6/ 82.5/ 0.1/%0.12)

şeklinde bildirimde bulunduğunuz üye kimdir? Listelerde mevcut değil?

Acele cevap.. Analiz için gerekiyor.

Kızlar çarşamba günü sabah tatil bitiyor annecigimden ayrilacagim icin cok üzgünüm eve gidince tekrar asılicam bu cuma ak koyunkara koyun belli olur burdaki tartiya guvenemiyorum evimde belli olur hersey muhtemelen artidayim ama olsun yerlesmemis kilo hemen gider diye dusunuyorum cok sıkı asılıcam 7 li rakamlari gormeden birakmam

Kızlar paylaşım alanında size sorulan bir soru var Bahar tarafından şu şekilde ; acilen cvp veriniz :KK66:

14. TAKIM dikkatine,

Benim canim:) ne oldu anlamadim

Kızlar paylaşım alanında size sorulan bir soru var Bahar tarafından şu şekilde ; acilen cvp veriniz :KK66:

14. TAKIM dikkatine,

Canim uyardığın icin teşekkür ederim :dua::KK200:hemen ilgilenicem:dua::KK200:

Back
X