Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şeyda coşkun menüsü olmuş afiyet olsun canım

Canım ünlü bir diyetisyen ama menü ne derece sağlıklı sadece yumurta ve ananas tekdüze beslenme şekli bana pek doğru gelmiyor.
Hani detoks gibi yapılabilir ama haftalık bi diyetse iyi değil bence

Kızlar misafirim geldi akşam .daha yeni gittiler anca yazabildim.tüm gün temizlikle geçti.arkadaşlarım Bebek hayırlamaya geldiler ve saat 4 te söylediler geleceklerini o yüzden pek fırsat bulamadım.bu arada eşime keçiboynuzu pekmezli tam buğday kek yaptım portakal sulu, pişmedi sinir oldum.içi ıslak kaldı saatlerce onla uğraştım.pişip pişmediğini anlamak için çok az tadına baktım
Sabah: yulaf koyduğum sütlü nesfit
Ara:1 hurma,erik
Öğle:çorba, yoğurtlu ıspanak
Ara:kiraz, yenidünya,diyet kekin tadına baktım
Akşam:taze fasülye,3 kaşık bulgur pilavı
70 dk aerobik.şuan resmen açım misafirlere ikram ettiğim hiçbirşeyi yemedim.en iyisi yatayım

Canım ünlü bir diyetisyen ama menü ne derece sağlıklı sadece yumurta ve ananas tekdüze beslenme şekli bana pek doğru gelmiyor.
Ben de katılıyorum sana ama bence kalori hesabı da yanlış.yani hamburger menü yiyip atıyorum 1000 kaloriyle günü kapatmak da doğru değil.ama insanların kendi tercihleri buna karışamayız.en sağlıklı olanı gerçek diyetisyenlerin verdiği menüler

Kalori hesabına şöyle katılıyorum, bir arkadaşım çikolata yiyip kalori hesaplayarak diyet yapıyordu bu yanlış ama barbunyayı 1 tabak yerine 1 küçük kase yemenin daha mantıklı olduğu, lahana salatasının yanında iki kaşık makarna yiyebilmenin aynı zamanda beyni aç moddan çıkamaya yarıyor. Yani o makarnayı hiç yemediğinde diyet zorlaşıyor ama iki kaşıkla sınırlandırdığı zaman en azından nefsi terbiye ediyor kısmen de olsa. Neden bu kadar açıklama yaptım bilmiyorum ama kısacası şok diyetler kısa vadeli çözümler getiriyor

Yok canım haftalık yapmıcam tek gün çok zorlandım zaten detoks niyetine yaptım yarın normal yicem

Evet bence de öyle Nefsi de köreltmek lazım belli sınıflarda hayat boyu nasıl beslen cekmek öyle olmalı

Bayanlar iyi aksamlar nasilsiniz asiri yogun bi gunden ciktim.is cok yogundu ev zaten doner donmez cok yogundu cok afadersiniz popomu sabah 7 den beri yeni yere koydum diyebilirim.
Cuma 81.2 idim pazartesi 82.0 ciktim arkadaslar +800 ynaiaa bugun duzgun davrnadim kendime
Sabak 1 dilim ekmek 1 kk beyaz beynir ve 5 zeytin
Oglen biftek kucuk bi dilim 4 ceri domates vd sekersiz turk kahvesi
Aksam 3 kofte domates salatalik 3 yk yogurt
Oturukende 1 bardak sekersiz cay

Aynen öyle canım dikkat etmek lazım..evet 83 olmuşum bugün..evliyim 35 yaşındayım iki kızım var..sor tabi canım ne denek :)

Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, beş zeytin, iki günkurusu, dört ceviz..
Ara: nescafe
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, beş cherry domates, bir salatalık..

Akşam yemeğine annemlerdeydim cıslar vardı yemeyince böyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…