- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.201
Senin tabiiibak bende tabusunu aldim yerimi birakmiyom kimselere
Ben daha çok yolarim en zayif menem çünküm
afiyet ola partikim yakında patik dicem sana çok tatliyim
Şeyda coşkun menüsü olmuş afiyet olsun canımMenüm
Sabah öğle akşam
Yumurta omlet ananas 3 dilim
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Aynen canımOoo detoks gibi olmus afiyet olsun canim
Şeyda coşkun menüsü olmuş afiyet olsun canım
Hıııı ordan kopyaŞeyda coşkun menüsü olmuş afiyet olsun canım
Ben de katılıyorum sana ama bence kalori hesabı da yanlış.yani hamburger menü yiyip atıyorum 1000 kaloriyle günü kapatmak da doğru değil.ama insanların kendi tercihleri buna karışamayız.en sağlıklı olanı gerçek diyetisyenlerin verdiği menülerCanım ünlü bir diyetisyen ama menü ne derece sağlıklı sadece yumurta ve ananas tekdüze beslenme şekli bana pek doğru gelmiyor.
Hani detoks gibi yapılabilir ama haftalık bi diyetse iyi değil bence
Ben de katılıyorum sana ama bence kalori hesabı da yanlış.yani hamburger menü yiyip atıyorum 1000 kaloriyle günü kapatmak da doğru değil.ama insanların kendi tercihleri buna karışamayız.en sağlıklı olanı gerçek diyetisyenlerin verdiği menüler
Yok canım haftalık yapmıcam tek gün çok zorlandım zaten detoks niyetine yaptım yarın normal yicemCanım ünlü bir diyetisyen ama menü ne derece sağlıklı sadece yumurta ve ananas tekdüze beslenme şekli bana pek doğru gelmiyor.
Hani detoks gibi yapılabilir ama haftalık bi diyetse iyi değil bence
Evet bence de öyle Nefsi de köreltmek lazım belli sınıflarda hayat boyu nasıl beslen cekmek öyle olmalıKalori hesabına şöyle katılıyorum, bir arkadaşım çikolata yiyip kalori hesaplayarak diyet yapıyordu bu yanlış ama barbunyayı 1 tabak yerine 1 küçük kase yemenin daha mantıklı olduğu, lahana salatasının yanında iki kaşık makarna yiyebilmenin aynı zamanda beyni aç moddan çıkamaya yarıyor. Yani o makarnayı hiç yemediğinde diyet zorlaşıyor ama iki kaşıkla sınırlandırdığı zaman en azından nefsi terbiye ediyor kısmen de olsa. Neden bu kadar açıklama yaptım bilmiyorum ama kısacası şok diyetler kısa vadeli çözümler getiriyor
Aynen öyle canım dikkat etmek lazım..evet 83 olmuşum bugün..evliyim 35 yaşındayım iki kızım var..sor tabi canım ne denek :)1 ayda 6 kilo almışsın varya ipin ucunu bıraktın mı gidiyor işte bütün emekler çöpe daha geç olmadan dönüşün iyi şimdi 83 oldun demi sabah yazmıştın galiba şimdi hatırladım evli misin çocuk varmı yaş kaç ay ne sordum
Sahiplenilmek için sahiplenmek gerek.yok şöyle yok böyle gitmek istiyorum diyeni zorla tutamayız.Hıh benim de istediğim bu teşekkür ederim çıtırım sahiplenilmek çok güzel takımın anlamı bu gidene kal demek
Çok guzel menü canım. Kiz senden heveslenip bende peynirli gözleme türü bişey yaptım yulaflaSabah
Iki yumurtadan menemen
Peynir,zeytin,cay
Oglen
5erik
Aksam
Etli mantarli sote bir tabakk
Yulafciklarim
Ayran
Bir saat yurudum
Su ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?