Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar yok geldim yok gidicem demek yok bize azimli yarişmacı lazım @moon8187 kaptanim kaç kişiyiz kaç aday bizimle kim var kim yok bi toparlayalım bizim takima gelen bi gitme sevdalisi kesiliyo takimi hareketlendirmek her birimizin elinde kacamak yapan takima uğramiyor pişman olunca geliyor (kimse tek olarak üstüne alınmasın herkese söylüyorum) yok öyle kacamak yapılsada yazilacak menü gelinecek takima çok sertim

Canım amaç zayiflamak ve tabi herkes düşüncesini belirtecek devam ediyoruz zayiflamaya ve sende kalıyorsun

Çok güzel canim afiyet olsun
Menum
sabah dinates salatalik yarim avakado light suzme peynir 2 haslanmis yumurta 1 dilim tb ekemgi 1 tk bal kaymak
ogle 1 dilim tb ekmegi 1 yk paprikano sos
aksam yarim tavuk gogsu 1 kase yogurt
az sonra 2si1 arada
afiyet olsun canım çok güzel menün

cok guzelim lan deliha gibi oldun

Bu arada bebegim sana cok feci katiliyorum bende skiliorm geldim gidiyorm sozlernden gelenden gidenden herkes ya kalsin ya gtsn cnmm biseyde oldugu yok zayifliyoruz haziranda sisko olani doverm

Bu arada bebegim sana cok feci katiliyorum bende skiliorm geldim gidiyorm sozlernden gelenden gidenden herkes ya kalsin ya gtsn cnmm biseyde oldugu yok zayifliyoruz haziranda sisko olani doverm
Aynen yahu kalan zayifliyo nedir bu gitme lafı haydin hepberaber yaza fitiz yoksa parteden dayaa diyik

Afiyet olsun canım
Sabah
Iki yumurtadan menemen
Peynir,zeytin,cay
Oglen
5erik
Aksam
Etli mantarli sote bir tabakk
Yulafciklarim
Ayran
Bir saat yurudum
Su ayni
afiyet olsun parte her zamanki gibi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…