- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.181
Canım amaç zayiflamak ve tabi herkes düşüncesini belirtecek devam ediyoruz zayiflamayaPeki.ben de bende bundan bahsediyorum işte.siz ben sizi kötülüyorum sanıyorsunuz sonradan geldi buna nolur diyorsunuz belki haklısınız ne diyim objektif bi eleştiri yapmak istedim niyetim sizi kötülük değildi.hiç biriniz zaten durumunuzu beğenmiyor gitcem ben grubun haline bak filan diyorsunuz.kurallara uyarSak katılım artarsa belki takımca yükseliriz diye düşündüm ama biz 9 kisiyiz biz birbirimizi biliriz diyorsunuz nediyebilirim
Kizlar yok geldim yok gidicem demek yok bize azimli yarişmacı lazım @moon8187 kaptanim kaç kişiyiz kaç aday bizimle kim var kim yok bi toparlayalım bizim takima gelen bi gitme sevdalisi kesiliyo takimi hareketlendirmek her birimizin elinde kacamak yapan takima uğramiyor pişman olunca geliyor (kimse tek olarak üstüne alınmasın herkese söylüyorum) yok öyle kacamak yapılsada yazilacak menü gelinecek takimaçok sertim
Çok güzel canim afiyet olsunKahvaltıM, 2 yumurta, peynir, yulaf kepegiyle peynirli gözleme 1 tane
Aksam, yulaf kepegi ile bir lavaş, içine kavrulmuş kıyma, yeşil soğan ve biraz yoğurt koydum, bol ayran,iki dilim peynir
Birazdan yoğurt yerim bir kase
Spor, 3 saat.yurudum
afiyet olsun canım çok güzel menünMenum
sabah dinates salatalik yarim avakado light suzme peynir 2 haslanmis yumurta 1 dilim tb ekemgi 1 tk bal kaymak
ogle 1 dilim tb ekmegi 1 yk paprikano sos
aksam yarim tavuk gogsu 1 kase yogurt
az sonra 2si1 arada
Senin tabiiiGeziyorm supurgem bozuldu yenisini aldm rahatladim
hahah kiz bunlara bisey denmiyo hemen motiveleri kaciyooo
kizzz ben nereye gitcem allasen burasi benim
Kizlar yok geldim yok gidicem demek yok bize azimli yarişmacı lazım @moon8187 kaptanim kaç kişiyiz kaç aday bizimle kim var kim yok bi toparlayalım bizim takima gelen bi gitme sevdalisi kesiliyo takimi hareketlendirmek her birimizin elinde kacamak yapan takima uğramiyor pişman olunca geliyor (kimse tek olarak üstüne alınmasın herkese söylüyorum) yok öyle kacamak yapılsada yazilacak menü gelinecek takimaçok sertim
Ben daha çok yolarim en zayif menem çünkümSacinizi basinizi yolarimmm okadar incelmisimmm dimi @moon8187 bebegim
Hıh benim de istediğim bu teşekkür ederim çıtırım sahiplenilmek çok güzel takımın anlamı bu gidene kal demekCanım amaç zayiflamak ve tabi herkes düşüncesini belirtecek devam ediyoruz zayiflamayave sende kalıyorsun
He gıss hem güzelim hem zayıfım hemde sertimcok guzelim lan deliha gibi oldun
Hıh benim de istediğim bu teşekkür ederim çıtırım sahiplenilmek çok güzel takımın anlamı bu gidene kal demek
Sabah
Iki yumurtadan menemen
Peynir,zeytin,cay
Oglen
5erik
Aksam
Etli mantarli sote bir tabakk
Yulafciklarim
Ayran
Bir saat yurudum
Su ayni
Bu arada bebegim sana cok feci katiliyorum bende skiliorm geldim gidiyorm sozlernden gelenden gidenden herkes ya kalsin ya gtsn cnmm biseyde oldugu yok zayifliyoruzKizlar yok geldim yok gidicem demek yok bize azimli yarişmacı lazım @moon8187 kaptanim kaç kişiyiz kaç aday bizimle kim var kim yok bi toparlayalım bizim takima gelen bi gitme sevdalisi kesiliyo takimi hareketlendirmek her birimizin elinde kacamak yapan takima uğramiyor pişman olunca geliyor (kimse tek olarak üstüne alınmasın herkese söylüyorum) yok öyle kacamak yapılsada yazilacak menü gelinecek takimaçok sertim
Ooo detoks gibi olmus afiyet olsun canimMenüm
Sabah öğle akşam
Yumurta omlet ananas 3 dilim
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Yeter kendini ove ove bi hal oldunafiyet ola partikim yakında patik dicem sana çok tatliyim
Aynen yahu kalan zayifliyo nedir bu gitme lafı haydin hepberaber yaza fitizBu arada bebegim sana cok feci katiliyorum bende skiliorm geldim gidiyorm sozlernden gelenden gidenden herkes ya kalsin ya gtsn cnmm biseyde oldugu yok zayifliyoruzhaziranda sisko olani doverm
Duuurr daha yeni başladimYeter kendini ove ove bi hal oldunben bir baslarsam ovmeyeeeeee @moon8187 biz daha guzeliz dimi kankis
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Bugünkü menüm: sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, şekersiz çay
öğle: 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık cacık, 3 kaşık enginar yemeği
ara: nescafe 2si1
akşam: bol salata, iki kaşık enginar yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık cacık
afiyet olsun parte her zamanki gibi güzelSabah
Iki yumurtadan menemen
Peynir,zeytin,cay
Oglen
5erik
Aksam
Etli mantarli sote bir tabakk
Yulafciklarim
Ayran
Bir saat yurudum
Su ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?