- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.221
Menün güzel bence.protein ağırlıklı ,cabuk gönderirsin o +++yi canım merak etmeBayanlar iyi aksamlar nasilsiniz asiri yogun bi gunden ciktim.is cok yogundu ev zaten doner donmez cok yogundu cok afadersiniz popomu sabah 7 den beri yeni yere koydum diyebilirim.
Cuma 81.2 idim pazartesi 82.0 ciktim arkadaslar +800 ynaiaa bugun duzgun davrnadim kendime
Sabak 1 dilim ekmek 1 kk beyaz beynir ve 5 zeytin
Oglen biftek kucuk bi dilim 4 ceri domates vd sekersiz turk kahvesi
Aksam 3 kofte domates salatalik 3 yk yogurt
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
Aaaaa ben yazdım amaKimse beni sevmiyoneden ki kimse yazmiyo gunduzleri giremiyorum diyemi
Canım şimdi senin menünü okuyodum..gayet güzel afiyet olsun tam diyet menüsü.Kimse beni sevmiyoneden ki kimse yazmiyo gunduzleri giremiyorum diyemi
Baya hafif bir menü olmuş canım.aç kalma sakinBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, beş zeytin, iki günkurusu, dört ceviz..
Ara: nescafe
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, beş cherry domates, bir salatalık..
Akşam yemeğine annemlerdeydim cıslar vardı yemeyince böyle oldu..
Allah kabul etsin canım. Evet iş olursa yemek yemeye fırsatın olmaz bencedeYarın kayınpederimin mevlütünü yapıcaz sabah erkenden gidicem kızlar..pek uğrayamayabilirim..yarın kendime hakim olmam lazım..gerçi hazırlık, servis derken atlatırım..
Midemde bi kazınma var ama yemiycem canım..uyuyunca geçer diyorum artık..Baya hafif bir menü olmuş canım.aç kalma sakin
Amin canım sağol..Allah kabul etsin canım. Evet iş olursa yemek yemeye fırsatın olmaz bencede
Ayy bendede var o.akşam yemeği ni saat 3 te yemiştim .erken olunca aciktim tabiMidemde bi kazınma var ama yemiycem canım..uyuyunca geçer diyorum artık..
Cok sevindim kiii:) herkeslere iyi gecelerrAaaaa ben yazdım ama
heee bu kendini ne saniyosa kara kitu bisey iste buuuYeter kendini ove ove bi hal oldunben bir baslarsam ovmeyeeeeee Moonlii biz daha guzeliz dimi kankis
Aynen yahu kalan zayifliyo nedir bu gitme lafı haydin hepberaber yaza fitizyoksa parteden dayaa diyik
her zamanki halinDuuurr daha yeni başladimtuttum ben bu övme işini çok zayifim
Ni vaaa partiko beni kiskandi
Ayyyy gunun sozu cnmmmmSahiplenilmek için sahiplenmek gerek.yok şöyle yok böyle gitmek istiyorum diyeni zorla tutamayız.
ee nasil olduuuuuuÇok guzel menü canım. Kiz senden heveslenip bende peynirli gözleme türü bişey yaptım yulafla
hiicccccheee bu kendini ne saniyosa kara kitu bisey iste buuu
He canım He sende göndermeye ne meraklısın ben sahiplenmesem o konuşmayı yapmazdım sadece okuduğunu anlamak gerekSahiplenilmek için sahiplenmek gerek.yok şöyle yok böyle gitmek istiyorum diyeni zorla tutamayız.
Çok hafif olmuş canım idare edebildiysen sorun yok neticede cıss yemekten iyidirBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, beş zeytin, iki günkurusu, dört ceviz..
Ara: nescafe
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, beş cherry domates, bir salatalık..
Akşam yemeğine annemlerdeydim cıslar vardı yemeyince böyle oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?