- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.241
Bayanlar iyi aksamlar nasilsiniz asiri yogun bi gunden ciktim.is cok yogundu ev zaten doner donmez cok yogundu cok afadersiniz popomu sabah 7 den beri yeni yere koydum diyebilirim.
Cuma 81.2 idim pazartesi 82.0 ciktim arkadaslar +800 ynaiaa bugun duzgun davrnadim kendime
Sabak 1 dilim ekmek 1 kk beyaz beynir ve 5 zeytin
Oglen biftek kucuk bi dilim 4 ceri domates vd sekersiz turk kahvesi
Aksam 3 kofte domates salatalik 3 yk yogurt
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
Aşk olsun olur mu canım yeniler hep şikayetçi gibi oldu böyle bende yeniyim yanlış anlama bugün güzel beslenmişsin cumaya gider inşallah artılarKimse beni sevmiyoneden ki kimse yazmiyo gunduzleri giremiyorum diyemi
Kolay gelsin canım başınız sağolsunYarın kayınpederimin mevlütünü yapıcaz sabah erkenden gidicem kızlar..pek uğrayamayabilirim..yarın kendime hakim olmam lazım..gerçi hazırlık, servis derken atlatırım..
Tamam kaptancım ben kendimi anlatabildimse zaten sorun yok hepimizin amacı aynı biz bir takımız öyle davranmalıyız yeri gelicek eleştiricez yeri gelcek tebrik edicez hepsi bizim iyiliğimiz için bunu bilmeliyiz sadece tanıştık umarım bizde kaynaşıcaz.tepkisinizi çektim biraz ama hareketlendirdim de demi.merak etme burdayım zayıflama dan gitmeye niyetim yok@Ses35 sende elestir bizi boyle iyi oluoo yeni olduun icin objektif oluo..tanicaz zamnla birbirimizi alisicaksin biyerciklere gidemiceksin merak etmeeeeee hem sohbt muhabbt hemde zayiflama var burda sadece bu aralar yogun herkes okadar
Tatlm bu ara cok paylasimda bulunamazsam affola k.validen ameliyat olacak ya bgn oraya temizlige gttim tüm gün inan canim cikti yarn da gtme hazirligini yaparz carsamba da yatacak hastaneye offf insallah o süreçte dengem bozulmaz ya
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla çıkın inşallah kendini de strese sokma bence diyet yapcam diye sonuçta ordada yemek oluyo ne çıkarsa yarısını ye mesela üzme kendini hiç olmadı dönünce toparlarsin kolay gelsinTatlm bu ara cok paylasimda bulunamazsam affola k.validen ameliyat olacak ya bgn oraya temizlige gttim tüm gün inan canim cikti yarn da gtme hazirligini yaparz carsamba da yatacak hastaneye offf insallah o süreçte dengem bozulmaz ya
Gecmis olsun cnm.. bozmazsin merak etme.. simdiden boyle dusunmeTatlm bu ara cok paylasimda bulunamazsam affola k.validen ameliyat olacak ya bgn oraya temizlige gttim tüm gün inan canim cikti yarn da gtme hazirligini yaparz carsamba da yatacak hastaneye offf insallah o süreçte dengem bozulmaz ya
canim soylemistin haklisin..cok cok gevmis olsun acil sifalar diliyorum canimmm..Neler yoyebilecegini biliosun bu sureci lehine çevir bence canim dikkat etTatlm bu ara cok paylasimda bulunamazsam affola k.validen ameliyat olacak ya bgn oraya temizlige gttim tüm gün inan canim cikti yarn da gtme hazirligini yaparz carsamba da yatacak hastaneye offf insallah o süreçte dengem bozulmaz ya
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla çıkın inşallah kendini de strese sokma bence diyet yapcam diye sonuçta ordada yemek oluyo ne çıkarsa yarısını ye mesela üzme kendini hiç olmadı dönünce toparlarsin kolay gelsin
Gecmis olsun cnm.. bozmazsin merak etme.. simdiden boyle dusunme
Canlar msjlariniz icin tek tek teşekkür ederim hepinize yaa tek skintim ben hastanede uyuyamıyorum felan uyumayinca gece acikicam tabi o zaman nasıl atlaticam felan onu düşünüyorum. .canim soylemistin haklisin..cok cok gevmis olsun acil sifalar diliyorum canimmm..Neler yoyebilecegini biliosun bu sureci lehine çevir bence canim dikkat et
iyet olsun canim..Bence sen cok kastigin icin gozunde buyutuosun tabiki haklisin kasmadan olmuyor ama en ufak bi abartmada vs.cok sorun haline gelio psikolojik olarak.Şöyle düşün sen zayiflamaya karar verdin hatta diyetisyene gidiyosun menulerin gayet guzel (istisnalar elbette olacaktir) bu hastane surecinde kilo almicam de...hedefin vermek degil almamak olsun bu surede..gece uyuyamadiginda neden acikio atıştırasin sen hasta degilsinki gece atıştrmak isteysin bi şımarklık bu telefona bak bize yaz kitap oku dergi oku ne bileyim uyuyamiyosan instagramdaki zayif hatunlara bak diyet hunluklerini takip et..Bence sen bunun ustesinden geliceksin ben -bile olacagini dusunuyorum kosusturmacdan ama en kotu + olma yeter bence canim..Sevabinda yanina kâr ALLAH'tan acil şifalar diliyorum canimKizlar dediğim gibi bugün kayinvalidmde temizlik vardi sabah 8 bucukda basladk aksam 9 da zor bitti
Menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yarim dilim çavdar ekmek domates salatalik
Ara 1 bardak süt 1cay bardağı kadar elma kurusu 1 lokma kek
Öglen 2 haşlanmış but ve salata
Ara 2 kuru incir 1 cay bardagi süt
Aksam 10 adet minik mantar ve salata
Ara 1 nescafe 3ü 1 arada
Su 2 litre spor bolca temizlik :)
gunaydin canimm ayyy hatikasin valla ya en heves ettigim imrendigim seydir sabah yuruyusuGünaydın kızlar
Haydi bugün herkes yürüyüş yapmaya çalışsın ben birazdan çıkıyorum
Evet aynen katılıyorum.kalorileri sağlıklı yiyeceklerden tercih etmek.canın birşey çektiğinde nefsini terbiye edecek kadar sonrasında saldırmanı önleyecek miktarda yemek.ben de tam olarak bunu savunuyor ve yapıyorumKalori hesabına şöyle katılıyorum, bir arkadaşım çikolata yiyip kalori hesaplayarak diyet yapıyordu bu yanlış ama barbunyayı 1 tabak yerine 1 küçük kase yemenin daha mantıklı olduğu, lahana salatasının yanında iki kaşık makarna yiyebilmenin aynı zamanda beyni aç moddan çıkamaya yarıyor. Yani o makarnayı hiç yemediğinde diyet zorlaşıyor ama iki kaşıkla sınırlandırdığı zaman en azından nefsi terbiye ediyor kısmen de olsa. Neden bu kadar açıklama yaptım bilmiyorum ama kısacası şok diyetler kısa vadeli çözümler getiriyor
heee bu kendini ne saniyosa kara kitu bisey iste buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?