- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.161
nerelerdesin cnmmmmmmmSelam kızlar
Bugünkü menüm: sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, şekersiz çay
öğle: 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık cacık, 3 kaşık enginar yemeği
ara: nescafe 2si1
akşam: bol salata, iki kaşık enginar yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık cacık
nerelerdesin cnmmmmmmm
Geldim canım kızımı banyo yaptırdık babasıyla. oynadı biraz suyu çok seviyor
Gidene kal ,kalana git demek olmazzKızlar çok üzgünüm ama bu şartlarda burda devam etmek çok zor.bende motive olmakta zorlanıyorum. herkes ne kadar bıkkın. kıdemliler siz bu haldeyken yeni başlayanları nası motive edeceksiniz.biz sizden daha kötü durumdayız. çünkü başlamak çok zor alışkanlıkları değiştirmek.
Ayrıca kimse takımı kuralları ciddiye almıyor bildirim var diyorsunuz 3 kişi yapıyor günlük menü bildirimi de aynı durumda bilemedim yani
Kizzzz ortaya bişey atiyon sonra geçip kenara seyrediyon sen varyaaaNyse ben bisey demedimben birsey diyince buyuyo konuu devaaam
Varrr bennn bennnnayyy kacamak yapmamisim yuruyusumu yaomisimmm varmi benden guzeliii yaaaaaaaaaaaa
Bütün bunlara bi lafım yok zaten madem kural koymuşsunuz uyalım dedim sabah kaç kişi bildirim yaptı mazereti olabilir peki bildirdimi ben de bildirmeleri ozaman bunlardan bahsediyorumcanim heoimiz elimizden geleni yapiyoruz kavamklar oluyor yeri geliyor bisey olmaz diyoruz yeri geliyor neden yaptin diye çıkışıyoruz..dengeleyelim diyoruz herkesin evi barki colugu cocugu var kimseyi zorlayip beni motive et demiyoruz ama kirici bisey olursa souluyoruz canimm sen motive et bizi silkele kendinize gelin de evet @ParteMoralll in dedigi gibi aile gibi olduk kilolarida paylasiyor sikntilarimizda paylasiyoruz 9 kisiyiz zatn 2 elin oarmaklari kadar p.tesk boyle olur yatin obur gun toparlaniriz biz ama sen mitive olamiyorm bu grupta dersn o senin bikecegin bisey cnm cogumz bu grupta kilo verdik ben parte sarraf marlin......mezun olamlarimiz var ama illa bizde biyerde gevseyebiliriz canimmm
Susss kısssss devam tabiiiiNyse ben bisey demedimben birsey diyince buyuyo konuu devaaam
Geziyorm supurgem bozuldu yenisini aldm rahatladim@ParteMoralll de hadi sende gelll
hahah kiz bunlara bisey denmiyo hemen motiveleri kaciyoooKizzzz ortaya bişey atiyon sonra geçip kenara seyrediyon sen varyaaa
kizzz ben nereye gitcem allasen burasi benimSusss kısssss devam tabiiii
Peki.ben de bende bundan bahsediyorum işte.siz ben sizi kötülüyorum sanıyorsunuz sonradan geldi buna nolur diyorsunuz belki haklısınız ne diyim objektif bi eleştiri yapmak istedim niyetim sizi kötülük değildi.hiç biriniz zaten durumunuzu beğenmiyor gitcem ben grubun haline bak filan diyorsunuz.kurallara uyarSak katılım artarsa belki takımca yükseliriz diye düşündüm ama biz 9 kisiyiz biz birbirimizi biliriz diyorsunuz nediyebilirimGidene kal ,kalana git demek olmazz
ama yetmiooo yetmioooo 57 opmaliyimmmmmmmmmm yaza bomba olmaliyimmm az daha sarışın olmaliyimmSekerPancarii olamadi ben oluyummmmmmmmm
Ayy çamaşır ayıkla kışlıklari kaldir kızın küçük gelenlerini kaldir kalanlari düzleBu Cuma 60 60 60.....60 olmaliyimmmmmmmmmm ve kirmaliyim su aptal direnci ne yakildim yaaaaaSekerPancarii gordunmuuu nasl takildimmmmm kiz temizlik bitmedimi dahaaaa hadi gell oynayajk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?