Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nerelerdesin cnmmmmmmm

kacamak yaomayonca cok motive oluyor insan ya yatin sabah hemencicikkk tartilmaliyimmmmm kesin haftasonu agirligini gondermisimdir ohhh ohhh
ayyy english homden cok guzl bi pijama aldim tiril tirilllll s beden ama cok salaşmiş xs side yokmuş

nerelerdesin cnmmmmmmm

Haftasonu özel günüm çok ağır geçtiği için aktif olamadım canım ya çok üzgünüm telefondan girdim oda bisiler yazarken kendi kendine sayfadan çıkıyor çıldırdımmm play storedan uygulamasını mı indirsem diye düşünmüyor değilim
Haftasonu saldım kendimi ama bugün toparlamaya geçtim 5 gün proteine yüklenmeye çalışcam canım son kaytarmam olsun
Bu arada yazamasam da okudum yorumları ve bu bile motive etmeye yetti bu aralar havalardan mıdır nedir bi bezmişlik var herkeste ama düze çıkıcaz biliyorum

Gidene kal ,kalana git demek olmazz

Bütün bunlara bi lafım yok zaten madem kural koymuşsunuz uyalım dedim sabah kaç kişi bildirim yaptı mazereti olabilir peki bildirdimi ben de bildirmeleri ozaman bunlardan bahsediyorum
Ayrıca ParteMoralll arkadaşım tabiki kimse kimsenin gazıyla tabiki kilo vermez ama bura da yazışmamızın sebebi ne birbirimize destek vermek değil mi

Gidene kal ,kalana git demek olmazz
Peki.ben de bende bundan bahsediyorum işte.siz ben sizi kötülüyorum sanıyorsunuz sonradan geldi buna nolur diyorsunuz belki haklısınız ne diyim objektif bi eleştiri yapmak istedim niyetim sizi kötülük değildi.hiç biriniz zaten durumunuzu beğenmiyor gitcem ben grubun haline bak filan diyorsunuz.kurallara uyarSak katılım artarsa belki takımca yükseliriz diye düşündüm ama biz 9 kisiyiz biz birbirimizi biliriz diyorsunuz nediyebilirim

Bu Cuma 60 60 60.....60 olmaliyimmmmmmmmmm ve kirmaliyim su aptal direnci ne yakildim yaaaaa SekerPancarii gordunmuuu nasl takildimmmmm kiz temizlik bitmedimi dahaaaa hadi gell oynayajk
Ayy çamaşır ayıkla kışlıklari kaldir kızın küçük gelenlerini kaldir kalanlari düzle bi süpürge yapmaya zaman kaldi ama eşim evdeyken temizlik kolay oluyor zaten çamaşırlari hallettim ya ohh sonra kurabiye kaliplari almiştim kizimla kurabiye şekillendirdik Hamuru mıncıkla oraya buraya dök yok sen bastın kalıbı ben bastımbitsin artikbitsiiinn dedim 2 saat sonra bitti elleri yikadik dişi fircaladiiikkk hooopp yatağasalliyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…