- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.281
Canim emin ol stres yaptikca kacamaklarda kaçinilmaz oluyor bence de birak diyetisyeni hastanede ne çikarsa diiyete uygunn olanlarindan yersin önüne simit poğaca börek bile gelse diyeti bozdun demek değil ne kadar yiceğini sen bilirsin zaten kuzumCanlar msjlariniz icin tek tek teşekkür ederim hepinize yaa tek skintim ben hastanede uyuyamıyorum felan uyumayinca gece acikicam tabi o zaman nasıl atlaticam felan onu düşünüyorum. .
Diyetisyeni biraksam mi ki zaten adam akilli uyamam diyete diyorum off sanırım cok stres yaptm yabu arada SekerPancarii sende yorum yazmissin dün kuzum evet kendimi cok kasıyorm ama yaza fit girmek istiyorum yazin bir sürü düğün var ya
Herkese günaydın.ikinci kahveler de benden gelsin size o zamankızlar hepimiz beğensek de beğenmesek de iyi kötü yorum yapalım menülerimize.ama lütfen alınganlık olmasın, eleştiriye açık olalım.bütün kavgaların sebebi bence alınganlık.hiçbirimiz diyetisyen değiliz naçizane öneri sunuyoruz ama kimsenin birşey dayattığı yok zaten.gerçekten yorum yapmaya korkar olduk.güzel bir üslupla eleştiri yapabiliriz bence
Gayet iyi canim afiyet olsunKizlar dediğim gibi bugün kayinvalidmde temizlik vardi sabah 8 bucukda basladk aksam 9 da zor bitti
Menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yarim dilim çavdar ekmek domates salatalik
Ara 1 bardak süt 1cay bardağı kadar elma kurusu 1 lokma kek
Öglen 2 haşlanmış but ve salata
Ara 2 kuru incir 1 cay bardagi süt
Aksam 10 adet minik mantar ve salata
Ara 1 nescafe 3ü 1 arada
Su 2 litre spor bolca temizlik :)
Ben cede haklısın canım. Ama üslup çok önemli cokkkkkkHerkese günaydın.ikinci kahveler de benden gelsin size o zamankızlar hepimiz beğensek de beğenmesek de iyi kötü yorum yapalım menülerimize.ama lütfen alınganlık olmasın, eleştiriye açık olalım.bütün kavgaların sebebi bence alınganlık.hiçbirimiz diyetisyen değiliz naçizane öneri sunuyoruz ama kimsenin birşey dayattığı yok zaten.gerçekten yorum yapmaya korkar olduk.güzel bir üslupla eleştiri yapabiliriz bence
Ben spordayım dönünce sade kahveni içerim bebik bekle beniHerkese günaydın.ikinci kahveler de benden gelsin size o zamankızlar hepimiz beğensek de beğenmesek de iyi kötü yorum yapalım menülerimize.ama lütfen alınganlık olmasın, eleştiriye açık olalım.bütün kavgaların sebebi bence alınganlık.hiçbirimiz diyetisyen değiliz naçizane öneri sunuyoruz ama kimsenin birşey dayattığı yok zaten.gerçekten yorum yapmaya korkar olduk.güzel bir üslupla eleştiri yapabiliriz bence
Günaydın canimGünaydın kızlar
Haydi bugün herkes yürüyüş yapmaya çalışsın ben birazdan çıkıyorum
Günaydın tatlimmmmGünaydin kizlarrrrrrrr ohh bugun salı bugunude atlattikmı kaldı 2 gün Cuma'ya...
Bundan sonra böleeeeGünaydın canimayy ne guzel yürüyüşssssss
Benim kafa gitti canim nisan sonu hedeflerine bakmıştik dimi
Gelllllll gelllllllll hadi gell
Zayiflamada sporçok önemliBundan sonra böleeee
Umarım.sürünerek gidip açılıyorum inan enerji veriyoZayiflamada sporçok önemlikarşılığını eksi görerek alacaksin canim
Yaaa inşallah bende öyle olurumGünaydın kızlar..
Kv deyim bebişi sallarken bakayım dedim..
esmerm91 çok geçmiş olsun canım..aynı durumu ben de yaşamıstım seneler önce..kv hastanedeyken yanında kalmıştım bir hafta..uyku ve yemek düzensizliğiyle tam üç kilo vermiştim..sıkma canını hiçbirşey düşündüğümüz gibi olmuyor hayatta..
İnşallah canm insallah yaCan'ım bence sen bu olaydan eksiyle çıkarsın menün çok güzel bir de koşturmaca var bol bol
Amin kuzum saolesmerm91 canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin hemencecik
Kilo alcam korkusu beni ne cok yoruyor yahu demi ya ben ne kadar yiyecegimi bilirim inşallah böylelikle üstesinden gelirimCanim emin ol stres yaptikca kacamaklarda kaçinilmaz oluyor bence de birak diyetisyeni hastanede ne çikarsa diiyete uygunn olanlarindan yersin önüne simit poğaca börek bile gelse diyeti bozdun demek değil ne kadar yiceğini sen bilirsin zaten kuzumsadece stres yapma
Hoşbuldum canım..özlemişim ben de sizleri..Yaaa inşallah bende öyle olurumbu arada tatlim sanada hosgeldin diyemedm k.bkma hosgeldin sefa getirdin iyiki geldin gecenlerdede senin profiline bakmistm napiyo ki felan diye.inşallah kilolarini tekrardan burda hizla vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?