Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın.ikinci kahveler de benden gelsin size o zaman kızlar hepimiz beğensek de beğenmesek de iyi kötü yorum yapalım menülerimize.ama lütfen alınganlık olmasın, eleştiriye açık olalım.bütün kavgaların sebebi bence alınganlık.hiçbirimiz diyetisyen değiliz naçizane öneri sunuyoruz ama kimsenin birşey dayattığı yok zaten.gerçekten yorum yapmaya korkar olduk.güzel bir üslupla eleştiri yapabiliriz bence

Canim emin ol stres yaptikca kacamaklarda kaçinilmaz oluyor bence de birak diyetisyeni hastanede ne çikarsa diiyete uygunn olanlarindan yersin önüne simit poğaca börek bile gelse diyeti bozdun demek değil ne kadar yiceğini sen bilirsin zaten kuzum sadece stres yapma

Gayet iyi canim afiyet olsun

Ben cede haklısın canım. Ama üslup çok önemli cokkkkkk

Ben spordayım dönünce sade kahveni içerim bebik bekle beni

Yaaa inşallah bende öyle olurum bu arada tatlim sanada hosgeldin diyemedm k.bkma hosgeldin sefa getirdin iyiki geldin gecenlerdede senin profiline bakmistm napiyo ki felan diye.inşallah kilolarini tekrardan burda hizla vericeksin

Kilo alcam korkusu beni ne cok yoruyor yahu demi ya ben ne kadar yiyecegimi bilirim inşallah böylelikle üstesinden gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…