- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.261
Afiyet olsun canım.sabahları yiyebilirsen yumurta çok tok tutuyor.iş hayatında yoğunmuş seni daha güçlü tutar gün içindeBayanlar iyi aksamlar nasilsiniz asiri yogun bi gunden ciktim.is cok yogundu ev zaten doner donmez cok yogundu cok afadersiniz popomu sabah 7 den beri yeni yere koydum diyebilirim.
Cuma 81.2 idim pazartesi 82.0 ciktim arkadaslar +800 ynaiaa bugun duzgun davrnadim kendime
Sabak 1 dilim ekmek 1 kk beyaz beynir ve 5 zeytin
Oglen biftek kucuk bi dilim 4 ceri domates vd sekersiz turk kahvesi
Aksam 3 kofte domates salatalik 3 yk yogurt
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
afiyet olsun canım akşam baya hafif olmuş menünBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, beş zeytin, iki günkurusu, dört ceviz..
Ara: nescafe
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, beş cherry domates, bir salatalık..
Akşam yemeğine annemlerdeydim cıslar vardı yemeyince böyle oldu..
allah kolaylık versin Can'ım şimdiden geçmiş olsunTatlm bu ara cok paylasimda bulunamazsam affola k.validen ameliyat olacak ya bgn oraya temizlige gttim tüm gün inan canim cikti yarn da gtme hazirligini yaparz carsamba da yatacak hastaneye offf insallah o süreçte dengem bozulmaz ya
Gunaydinnnnn canımGünaydin kizlarrrrrrrr ohh bugun salı bugunude atlattikmı kaldı 2 gün Cuma'ya...
Evet kizlar ne gozel demisSekerPancarii selinimmmmm
Herkes dökulmek icin benimi bekledo bilmiorum birlik beraberlik icinde yurutmeliyiz takimimizi
Benimde kizimin doomgunu telasi var 1.yasi daha hazirliklar falanlar cok sık giremiorum ama gecmisi mutlaka okuyorum miraklk etmiiiinnn kizlarrr
Can'ım bence sen bu olaydan eksiyle çıkarsın menün çok güzel bir de koşturmaca var bol bolKizlar dediğim gibi bugün kayinvalidmde temizlik vardi sabah 8 bucukda basladk aksam 9 da zor bitti
Menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yarim dilim çavdar ekmek domates salatalik
Ara 1 bardak süt 1cay bardağı kadar elma kurusu 1 lokma kek
Öglen 2 haşlanmış but ve salata
Ara 2 kuru incir 1 cay bardagi süt
Aksam 10 adet minik mantar ve salata
Ara 1 nescafe 3ü 1 arada
Su 2 litre spor bolca temizlik :)
her zamanki halin
Ayyyy gunun sozu cnmmmm
ee nasil olduuuuuu
hiicccccbizim guzelligimiz varken kuru sey
Ben o saatte çamaşır yikasam gonşular kapiya dayanır kizkizlar vallahi hala bu saat oldu 2 posta camasir astim 1 postada yikanio suan kisa programda inu bekliroum bitickte asicam bide aksam markete gittim geldim kizima eskm bakti daha simdi oyurdum oda emaneten yani
Günaydın marlinimmm bende bi sade türk kahvesiii içiyimnmKizlar hepinize günaydın
Herkese benden bi sabah kahvesi gıtsin
He canım He sende göndermeye ne meraklısın ben sahiplenmesem o konuşmayı yapmazdım sadece okuduğunu anlamak gerek
Tamam şuanda içtiğim senden olsunKizlar hepinize günaydın
Ayyy gel kız elcazimnan yapıyım sanaGünaydın marlinimmm bende bi sade türk kahvesiii içiyimnm
Günaydın canım..ohh ne iyi giderdi şimdi ..Kizlar hepinize günaydın
Tamam kaptancım ben kendimi anlatabildimse zaten sorun yok hepimizin amacı aynı biz bir takımız öyle davranmalıyız yeri gelicek eleştiricez yeri gelcek tebrik edicez hepsi bizim iyiliğimiz için bunu bilmeliyiz sadece tanıştık umarım bizde kaynaşıcaz.tepkisinizi çektim biraz ama hareketlendirdim de demi.merak etme burdayım zayıflama dan gitmeye niyetim yok
Oğlan okula ben yürüyüşegunaydin canimm ayyy hatikasin valla ya en heves ettigim imrendigim seydir sabah yuruyusu
Gelllllll gelllllllll hadi gellGeliyoooommmm kiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?