Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım.sabahları yiyebilirsen yumurta çok tok tutuyor.iş hayatında yoğunmuş seni daha güçlü tutar gün içinde
afiyet olsun canım akşam baya hafif olmuş menün
Tatlm bu ara cok paylasimda bulunamazsam affola k.validen ameliyat olacak ya bgn oraya temizlige gttim tüm gün inan canim cikti yarn da gtme hazirligini yaparz carsamba da yatacak hastaneye offf insallah o süreçte dengem bozulmaz ya
allah kolaylık versin Can'ım şimdiden geçmiş olsun

Günaydın kızlar..
Kv deyim bebişi sallarken bakayım dedim..
esmerm91 çok geçmiş olsun canım..aynı durumu ben de yaşamıstım seneler önce..kv hastanedeyken yanında kalmıştım bir hafta..uyku ve yemek düzensizliğiyle tam üç kilo vermiştim..sıkma canını hiçbirşey düşündüğümüz gibi olmuyor hayatta..

Can'ım bence sen bu olaydan eksiyle çıkarsın menün çok güzel bir de koşturmaca var bol bol

kizlar vallahi hala bu saat oldu 2 posta camasir astim 1 postada yikanio suan kisa programda inu bekliroum bitickte asicam bide aksam markete gittim geldim kizima eskm bakti daha simdi oyurdum oda emaneten yani
Ben o saatte çamaşır yikasam gonşular kapiya dayanır kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…