Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun karni yarikmi yapsam dedim ama vazgectmmmmm sen yerime yemissin

Kızlar ben bu gruba katıldığım tarihteki kilomu yazmıştım ama ben ocak ayinda başladım o zaman 92 kiloydum onu mi yazmam gerekirdi

Kizlarr selamlarrrr nasilsiniz bendr sizleri cok sedvdim butun yazismalaro okudum isten ciktim eve donuyorum.Menumu yaziyim
Sabah 1 haslanmis yumurta 1kk beyaz peynir 1 dilim ekmek
Ara 3 minik kayisi
Oglen ceyrek kepce corba yagsiz salata ve 3 yk kusbasi kavurma
Ara 3 diet biskuvi
Aksam 4 yk kuru fasulye ve yogurt olacak

Malesef tartım bozukmuş.eski tartın simboydu onda 66 idim meğer 3 kg eksik tartıyormuş. Medisana aldım 69 çıktım. Döndük mü başa
offff bnmkide simboo ya oda oyleyseeee ama ablamin tartisinda tartilmsitm normal o digital degil 2 kg eksik cikariodu benimkine gore..bide ben diyetisyene gittigimde inanki ayniydi benimkiyle onun tartisi o yuzdn guvendim ona

afiyet olsun cnm gayet guzel menunn

Menümü de yazayım: sabah: 3 çatal kaşarlı omlet, 3 cherry domates, şekersiz çay
ara: kakaolu süt
öğle: 1 kase kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 nescafe
toplam alınan kalori: 773
spor yok
ogleni gecmi yedin canim acikmayasin bnm gibiijj

afiyit olsun cnm bende badimm yidim bugunnnnnn

Genel olarak menün güzel canım ama diyette olsa bisküvi yemeni önermem adı diyet ama kalorisi bazı bisküvilerden bile fazla

ogleni gecmi yedin canim acikmayasin bnm gibiijj

Tam üstüne bastın canım sabah 8de kahvaltı yaptım öğlen 2de yemek yedim biraz önce acayip tatlı isteği geldi iki minik kuru kayısı attım ağzıma ve mutfaktan olabildiğince uzaklaştım
biraz sonra ev yoğurduyla yapılmış pul biberli ayran içcem o bana çok iyi geliyor
Hani yatmadan önce yoğurt yemek yerine böyle yapıyorum erken saatte

Vay nası yürüdün bende istiyom ama 1 saat anca çıkıyo

Akşam az gibi belki bide salata daha doyurucu olmaz mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…