- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.601
Ben almam diye dusunuyorum hic hatirlamiyorum aldigimi hatta verdigim oluyodu.. gecen sene yeni dogum yaptigim icin tutmadim bu sene tutucam..Ramazana tam bu cumayla beraber 4 cuma var kizlar insallah ramazana en az 4 kilo vermis olarak gireriz ya ramazanda kilo veren var mi bu arada ?
ayyy ben her sene almışımdr bu sene bende cok merak ediyorummm zira Razamazndan sonra tatile cikicaz umarim oyle bi durum olmazzzzzzBen almam diye dusunuyorum hic hatirlamiyorum aldigimi hatta verdigim oluyodu.. gecen sene yeni dogum yaptigim icin tutmadim bu sene tutucam..
planim herseyden yemek ama az az yemek.. abartmadan en uygun sekilde tamamlamak. Ama simdiki yemedigim cogu gidayi ozaman kisitlamayi dusunmuyorm.
Almam yani korusamda guzel benim icin..
Almazsin ya hepimiz insallah almayiz.. korusam kafii vermesemde olur yaniayyy ben her sene almışımdr bu sene bende cok merak ediyorummm zira Razamazndan sonra tatile cikicaz umarim oyle bi durum olmazzzzzz
Ee kahvalti yapmamissin oglen pide sonra ac kaldin sonrada yemek yedim diyosun normalll yemen.Kizlar bugun cok sacmaladm bikiorum aksamda firinda kanat birkac dilim firin oatates yedim yaaa 1 dilimde ekmek
Hosgelmisss annecigin selamlar..Kizlar annem yatili geldi bi iki gun kalicak cok mutluyummmm ama ben pek misafir agirlamadigimdan yoruldum sofra kur topla yatak hazirla galan uyucam o yuzden kizimda tataginda ama uyumadi haspam galibaaaa ay cok yorgunm yuzumu yikayp uyucammmmm yarinda teyzeme ordanda kuzenime gidicez kizimnda burnu akmaya basladı nezle oluo galiba napmaliyim tecrubeli anneler bisey deyinnnnnn
Bende simdiden kendimi vermekten cok korumaya alsam yeterli psikolojisine soktum bakalm insallah korumaktan cok Rabbim kilo verebilmeyi de nasip ederBen almam diye dusunuyorum hic hatirlamiyorum aldigimi hatta verdigim oluyodu.. gecen sene yeni dogum yaptigim icin tutmadim bu sene tutucam..
planim herseyden yemek ama az az yemek.. abartmadan en uygun sekilde tamamlamak. Ama simdiki yemedigim cogu gidayi ozaman kisitlamayi dusunmuyorm.
Almam yani korusamda guzel benim icin..
Tühh ekmek olmasaydi bariKizlar bugun cok sacmaladm bikiorum aksamda firinda kanat birkac dilim firin oatates yedim yaaa 1 dilimde ekmek
Aynen oyle korusak bileee guzel. Birde surekli davet ediliyorum hafta ici belki bos gecer. Bakalim allah kolaylik versinBende simdiden kendimi vermekten cok korumaya alsam yeterli psikolojisine soktum bakalm insallah korumaktan cok Rabbim kilo verebilmeyi de nasip eder
Kimse yok bugün canım ben iyiyim sen nasılsın nası geçti günün
Sanada gunaydin canimm. Ne işle meşgulsün kuzum senCa
Canım gunaydin,herkeslere gunaydin benim isim hep yogun malesef ki o yuzden dun aksamda uyumusum hemen kusura bakmayin
Ne yaptın sen böyle? Nerdeyse aç kalmışsın canım.öyle aşırı kilon da yok.kendine ve vücuduna bunu yapma .Bugünkü menüm: sabah: bi parça süzme peynir, 1 domates, nescafe
öğle: 2 küçük havuç, 1 domates, 1 salatalık
akşam: terbiyeli tavuk çorbası 2 kase
ara: 10 erik
belki sonra sade türk kahvesi
toplam alınan kalori: 494
ben kullanıyorum Can'ım. Yulaf lapamın üstüne atıyorum 1 tatlı kaşığıKızlar aranızda chia tohumu kullanan var mı
hani sen 60 olmak istiyordun.vazmıgeçtin yoksaKizlar ben geldimmmmmmm kimsede kaptancigini merak etmemis
Annem geldi bugun supriz yapti bi yakinmz ameliyat olmustu ona gittik gecmis olsuna anca gelebildikk kahvakti yaoamadm saat 3 gibi 2 pide yedim 1 patatesli 1 kiymali sekerisz cayla okadar kizlar baska bisey yemedim yemicm haliyle cok sacma oldu ama disardaydm annmde pide isteyince eslik ettim
Evet canım bir çay bardağı süte 1-2 yemek kaşığı koyup içine kakao bal hindistancevizi koyup karıştır buzdolabında beklet.tam puding tadı vermiyor ama kıvamı benziyorTadı nası puding falan yapıyolarmış tok tutuyormuş öylemi
Afiyet olsun canım çok güzel menünKahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, bir yaprak marul, yulaf li peynirli gözleme,birkaç findik
Ara , bir kase cia li yogurt,birkaç badem
Aksam, salata, ızgara köfte ve et,bir küçük kase çekirdek, bir lokmacik ızgara patates
Spor , 2 saat 20 dakika yürüdum
Migros'ta var canımTadı yoksa iyi benim görüntüsü hoşuma gitti yarın bulursam alayım bari pahalı bişey mi nerden aldın
Günaydın canımKizlar hepinize günaydın
Yarın tartı günü bakalım ne olacak.
Bugünü hafif atlatalım kizlar ve yemek işini erken bitirelim
Yaa emin misin Daha kısa gibi Bu cumayı da mı saydınRamazana tam bu cumayla beraber 4 cuma var kizlar insallah ramazana en az 4 kilo vermis olarak gireriz ya ramazanda kilo veren var mi bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?