- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.761
Tatlm diyorum ya bgn temizlik vardi o yüzden bu sekil oldu malesf cok huzursuz yedim ama yapacak bir şey yok suan
Afiyet olsun canımSabah iki yumurta omlet, peynir,zeytin,domates,iki fume,salatalik
10 erik
Aksam bi tabak etli kurufasulye cacik
Bir dilim tambugdy ekmegi tost ekmek seklinde olandan...
3lt su
afiyet olsun canim yakmışsındır pizzayı bence.yarın da telafi edersinBugünkü menüm, 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 2 incir 5 badem 3 adet bisküvi
Öglen 2 ince dilim pizza ve salata
Ara türk kahvesi 1 nektari
Bugün teyzemde temizlik vardi malesef böyle oldu kizlar su 2 litre spor booool temizlik
Selam kızlar..menüm..
Sabah: domatesli yumurta, beş zeytin, kk peynir, salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, üç köfte, salata..
Bende iki ogun yedm hep aylardir. Ama bu ara erik yiiorm bazen cook asiri seviyorm oyuzden :)Canım sen iki öğün mü besleniyosun nasıl dayanıyosun ya helal olsun vala ara öğünün de yok
Bende iki ogun yedm hep aylardir. Ama bu ara erik yiiorm bazen cook asiri seviyorm oyuzden :)
Amaan coktaa
ayyyy yeni kankitosum gel
sen kiskaniyosn biizii
cokmu iyiekmek yemis
Balik çok azdi canim doymazsam geri acıkırım diyeBence bugünkü menün daha iyi öncekilere göre
afiyet olsun canım.akşam pilav yerine salata olsa daha iyiydi aslında
Afiyet olsun canim hariKaaaSelam kızlar..menüm..
Ben Eti lifalif kullanıyorum yulaf kepeği de doğalsanKızlar yulaf kepaa almak istiyorum da hangi markanınkini önerirsiniz?
Sabah yumurtama kaşar yerine onu koyarım diye düşündüm kaşar cıss zati
Bende küçük küçük 4 öğün yapmaya alıştım ara öğün olmadan duramayruummBende erik çok seviyorum ama hiç iki öğün denemedim ya şaşırdım ben kahvaltıyı 11de yapsam bile öğleyi 4te yesem akşam yine bi yoğurt bi elma illa ki birşey yerim kilo vermede yardımcı oluyor mu iki öğün?
Afiyet olsun canım çok güzelKahvaltıM, bir yumurta, peynir, yarım domates, yeşillik, bir avuç badem fındık, iki minik közlenmiş kapya
Öğle; bir dilim ekmek, üç köfte, bir kase yoğurt
Aksam;yulaf kepegiyle bir krep yapıp onunla pizza yaptim sebzeli.ayran
Spor 1 saat yürüdum
Kızım bugün çok huysuz du fazla yürüyemedim
Canim bu kadar tempoya az olmus ogle ve sabah güçsüz düşersin canimKizlar eve geldim bugundr cok sukur yemek hazirla falan daha sofrayi falan topliycam kadin olmak ne zor yahuuu calis calis bitmiyoyoruldum mu ne :)
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Oglen az corba 2 catal doner cacik ve 1 top dondurma
Aksam 1 dilim tb ekmegi iki parca tavuk domates salatalik
Sarrafçım bana biraz az geldi.afiyet olsun canımSelam kızlar..menüm..
Evet canım iki öğün..başlarda üçtü sonra ikiye düşürdüm..karatayda ara öğün yok canım..Canım sen iki öğün mü besleniyosun nasıl dayanıyosun ya helal olsun vala ara öğünün de yok
Alıştım artık canım..sabah kuvvetli olunca pek acıkmıyorum..Sarrafçım bana biraz az geldi.afiyet olsun canım
Ben de çok seviyorum eriği.yayla eriği hediye geldi hergün yiyorumBende iki ogun yedm hep aylardir. Ama bu ara erik yiiorm bazen cook asiri seviyorm oyuzden :)
afiyet olsun canım.sabahı keşke daha güçlü yapsan ama zamanın kalmıyordur muhtemelenKizlar eve geldim bugundr cok sukur yemek hazirla falan daha sofrayi falan topliycam kadin olmak ne zor yahuuu calis calis bitmiyoyoruldum mu ne :)
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Oglen az corba 2 catal doner cacik ve 1 top dondurma
Aksam 1 dilim tb ekmegi iki parca tavuk domates salatalik
Al benden de o kadarBende küçük küçük 4 öğün yapmaya alıştım ara öğün olmadan duramayruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?