- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.781
Tahmin ediyorum suanki yorgunlugunuTam beş saat carşıdaydım gelinlik baktık öldüm bittim..
İnşallah canm bakalm yarin tarti da neler olacak p.tesi 800 gr artiydm bakalm gtmis miAnladım tatlım zaten evde olamıyosun ondan ne varsa ondan yiyosun temizlik vs yapınca insan anlamıyor ne yediğini toparlarsın zaten geçici süreç bu
Harika canm afiyet olsun öglen icin yarim simit az olmus doymamışsindir muhtemeln ama simit kalorili diye az yemissin belliSabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çay k.tahin-pekmez
Ara:light sütlü latte
Öğle:1/2 simit,elma
Ara:çilek
Akşam:fırında tavuk,1 lokma patates,salata,yoğurt
45 dk aerobik.tüm gün dışardaydım simiti mecburi yedim kızlar elmayı evden koymuştum çantama.
İnşallah canm bakalm yarin tarti da neler olacak p.tesi 800 gr artiydm bakalm gtmis mi
Aynen bende kimse yok dye bakmiyorm :)Kizlar erkenden uyudunuz mu. Kimsenin sesi çıkmıyor
Nerdesn senKızlarrr ben geldimmmm
canim sorma annem bebde ya hic telefona bakalmiorm surekli bi telaş moodeeeNerdesn sen
Günaydin canm bak aşağıdaki listede adin yaziyor gecen hafta 82.6 kiloymussun ya bu haftayi yazacaksin yanina sonra aradaki farki yazacaksn cikan farki 100 ile carpip geçen hafta ki kilona böleceksin onuda en sonuna yazacaksnKizlar gunaydin 1 hafta onceki cumadaki kilo ilemi yapacagiz yoksa basladigimjz kilodaki mi ben onu anlayamadim kusura bakmayin
-ADAYLAR LİSTESİ-
C canansaricetin ( 82.6 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 82.6 hedef kilo: 65
@Ses35 ( 74.6 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 74.6 hedef kilo: 65
Bir-weasley ( 66 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 55
Sen zaten daha gecen hafta baslamadn mi canm başlangıç kilon kacti?gecen hafta kac kiloydun?Kizlar gunaydin 1 hafta onceki cumadaki kilo ilemi yapacagiz yoksa basladigimjz kilodaki mi ben onu anlayamadim kusura bakmayin
Sen zaten daha gecen hafta baslamadn mi canm başlangıç kilon kacti?gecen hafta kac kiloydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?