- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.921
kiz 3 kere hisapladim oyle cikiooo bendemi sorun var laaaaaaaaaâa bidaha bakiorummmm
Yok kuzum o zaman bende sorun varkiz 3 kere hisapladim oyle cikiooo bendemi sorun var laaa
Dur kiz ben yanlis hesapladim belki bakip geliyooommSekerPancarii selinim -lerimiz 8.26 yapio tubiyi bu sayidan cikiom -0.73 =7.53 oluo ÷ 8=0.941 bi sacmalikmi yapiiimmmmm yoksa biiiiinnnn
Teşekkür ederim kaptanım.bazı şeyler söylemişler olsun. sen zaten herşeyin farkındasın bi frekans yakalayamadık bende herkese başarılar dilerim sağlıkla kalıntatlim memnun edemedik seni bizimde daginik zamanimiza denk geldin tabiki nasil istersen umarim yeni takiminda mitive olursun canimmm bol -lerin olsun opuyorummm
Kiz eksilerimiz 4.13 yapio tubişi çikiom 3.4 kalio bölünce 0.425SekerPancarii selinim -lerimiz 8.26 yapio tubiyi bu sayidan cikiom -0.73 =7.53 oluo ÷ 8=0.941 bi sacmalikmi yapiiimmmmm yoksa biiiiinnnn
rahat ol yetisemem imkansizbide @ParteMoralll bana yetisirse siz o zaman gorunnnnnnnn yaygarayiii ölüremmmmmmm
Cankm Sende bu azim varken kısa zamanda hedefe ulasirsin.sonunda tekrar kilo vermeye başladım. Uzun bir duraklama dönemi yaşamıştım. Senin boyun uzun tatlım yaaa.fazla göstermezsin.Unuturmuyum hic bitanemm valla supersin canim yaaa duraklama donemini atlattin pes etmedin emeginin karşılığını aldın cok imreniyorum sana 5 li rakamin hayalini bile kuramiyorum ben daha
Yogurt ye canım bol bolAyy kizlar doymak bilmiyorum ben ya kesinlikle kacamak yapmadim ama açım şuan tok tutan tarif neyim varsa paylaşın şu gariple
Hemen bakıyorum canim saolllkızlar selam ben Derya 10. takımdan.Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım tekrar bi kontrol edebilir misiniz?
tövbeler tövbesi sıyırıyorummm
Tesekkurler canim bilgilendirdigin icinkızlar selam ben Derya 10. takımdan.Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım tekrar bi kontrol edebilir misiniz?
canm bizde ona ölüyoruz suan ilgineioruz saol tatlimmmmkızlar selam ben Derya 10. takımdan.Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım tekrar bi kontrol edebilir misiniz?
Kiz ben degistirdim yüzdeyi 0.425 olaraktövbeler tövbesi sıyırıyorummm
Canim sana zahmet simdi bi bakar msn dogru mu diyekızlar selam ben Derya 10. takımdan.Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım tekrar bi kontrol edebilir misiniz?
canim gormedim.msjini ayy hamişmisin sen ALLAH saglikla kucagina almayi agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin canimmkızlar selam ben Derya 10. takımdan.Moonlii arkadaşımıza msj atmıştım ama sanırım görmedi. ortalamanızda bi yanlışlık var galiba yada ben mi yanlış hesapladım tekrar bi kontrol edebilir misiniz?
ALLAH ALLAH hala hesapliorm oyle cikio yaa malmiyim neyimKiz ben degistirdim yüzdeyi 0.425 olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?