- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.181
Bence de canım vakit buldukça yürü.yürümek çok iyi geliyor vücudu topluyor hemEn iyi egZersiz yürüyüş bence arkadaşlar ben yürüyüşü günde 2 ye çıkarmayı planlıyorum biran önce mutlaka 7 gormeliyim tartida sabah kızımı okula gönderince çıkayım diyorum ufaklık uyanmadan eşim işe gitmeden bir de öğlen sonu çıkıyorum zaten kızımı uyutunca 3 4 gibi ramazana kadar bu sekide devam etsmmm ne iyi olurrr
Cok geçmiş olsun kuzum bisey olmamıştır insallah merak etmeDün gece kızım yataktan düştü. Çok ağladı bebisim. Benimde sinirim bozuldu onunla beraber bende ağladım. .kendime kızdım.yatağı kenara cekmeye unuttum.sonra uyudu ama ben çok korktum birşey olursa diye.sabah baktım biryerinde görünürde bisey yok ama bilmiyorum. İnşallah birşey olmamıştır. Kendimi suçluyorum çünkü
hayret meggieee ilk kez kacamaksiz bi menu goruorummmmm
Yürüyüş den geldim canim simdiNerdesiniz bacılar pazar yoğunluğu var herkeste sanırım ben simdi kendime fincanda türk kahvesi pisirdim yaninda da maden suyy
Ayyyy aman Allahim neler yaratıyor valla insan burdan gelmek istemezz yaaaEki Görüntüle 1832870 kuğu yumurtasını bekliyor. Yavrun çıkaracak
Yürüdüğüm yoldan kareler kizlar.
Burda yürümek bana çok iyi geliyor. Kafamı dinliyorum. Resmen sakinlesiyorum.
Ne kadar güzel.insan tüm gün yürüyebilir burda.bşz de eşimle sahil kenarında yürüdük bugün.mersinde yaşıyoruz.çok seviyorum deniziEki Görüntüle 1832870 kuğu yumurtasını bekliyor. Yavrun çıkaracak
Yürüdüğüm yoldan kareler kizlar.
Burda yürümek bana çok iyi geliyor. Kafamı dinliyorum. Resmen sakinlesiyorum.
Menün gayet güzel olmuş canım. Sporda var daha ne olsun amaBugünkü menüm
Sabah;mantarlı biberli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tatlı k.tahin-pekmez,ceviz
Ara:sütlü kahve,çilek,erik
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam:domates çorbası,yoğurtlu brokoli
2 saat açıkhavada yürüyüş
Çok az yiyorsun canım sen. Daha dengeli bir menü olsa iyiymişSabah: 30 gram kömbe, şekersiz çay
öğle: 1 dilim kek
akşam: madımak çorbası
Çok az yiyorsun canım sen. Daha dengeli bir menü olsa iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?