Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet corn fleks diyet olanlardandi aynen kabakla kapatsam iyiydi ama işte ama yürüyüş yaptığım icin o kadar da vicdan azabi çekmedim bugün neler yapiyorsun bakalimm

Afiyet olsun canım.geçengün ben de aynısını yaptım.yarım simit ve bir elma yemiştim dışardaydım

Evet corn fleks diyet olanlardandi aynen kabakla kapatsam iyiydi ama işte ama yürüyüş yaptığım icin o kadar da vicdan azabi çekmedim bugün neler yapiyorsun bakalimm
Ooo takip ediliyorum bugün aerobik yapacağım 40 dk. Dünkü sporum beni ezdi geçti resmen

Baktırdım canım.saçlarımda acayip bir dökülme var.demir eksikliği mi var acaba?
canim o bendede var ya hamilelikhimdn beri hecmedi hic kestirdifim halde cok dokuluo bnm saclarima yaptigm bakimi kim yapsa rapunzel olurdu sirkeyle bile duruluom

Kizlar dun 6 dan sonra azina bisey surmeme ragmn bugun tarti 61.1 idi sonra 61.4 oldu sinir oldummmm ama 2 gundr wc yok sinir oluorummm bugun corba yapiim kendimee

Tünaydın kızlar, çalışırken yazmak zor şimdi vakit buldum ancak.Sabah kahvaltım peynirli maydanozlu yeşil biberli az yağlı bir omlet.Zaten çayı yıllardır şekersiz içerim, bir bardak çay.Ve yanında 4 zeytin.Ohhh ne rahatlıkmış az yemek.Zayıflamayı özledim. Savunun deli kadir geliyor....

Kizlar dun 6 dan sonra azina bisey surmeme ragmn bugun tarti 61.1 idi sonra 61.4 oldu sinir oldummmm ama 2 gundr wc yok sinir oluorummm bugun corba yapiim kendimee
Canım her zaman tartıya çıkma yoksa moralin hep yerlerde olur.Akşam altından sonra zaten hiç yemek yemesende kilo verirsin. Düşünsene akşamdan sabaha oruçlu gibisin.Hem vücut dinlenir hem sen. Bende ancak 6 gibi evde oluyorum.En geç yedide yemek yiyorum.Sonrası çok güzel.Biraz zor evet, ama alışkanlık meselesi.Bir iki haftaya alışırız.Böyle devam...Bye :)

Geçen tvde bi doktor söyledi sürekli wcye çıkanlar metabolizmam hızlı dermiş ya o yanlışmış.
Diyet yapanlar az yedikleri için zor wcye çıkarlarmış yani seninki normal

Valla geçecen kız ben 52 oldugumda 23 kilo vermiş olicam
tabiiii -30 olcak benim 58olunca
Belkim birilerinin nazari değer yir de yir o yeşil çipil çipil gôzleriynen
ayyttyy koptummmmmmmm
Hemende şımarırrr

Günaydinnn kizanlarimmmmmmmmmmmmmmm günaydinn istanbulda hava cok kapali esio offff bugunde disari cikamicezzzz
ewtttttt sabah disari ciktim yeni geldimmmmm ayyy cok soguuuuk beeeen sok

Dun saat 21.00de braz cekırdek ve bıskuvı yedm halbukı aksama kadr ne güzel daynmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…