- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.581
Günaydın canım iyi yapmışsın bende yaptirmayi düşünüyorum insallah temiz çikar tahlillerin tatlimHerkese günaydın. Bugün tahlil yaptırmaya karar verdim.kolesterol kan sayımı falan.aç aç bekliyorum şuan.
Günaydın canancımm nasilsinGunaydinn kizlarrrr
Günaydın canancımm nasilsin
Gunaydin canim troitlere kanda demire falanda baktir mutlakaHerkese günaydın. Bugün tahlil yaptırmaya karar verdim.kolesterol kan sayımı falan.aç aç bekliyorum şuan.
Evet corn fleks diyet olanlardandi aynen kabakla kapatsam iyiydi ama işteAyy harikasın rakibem.çok iyi yaptın hem bebişle vakit geçirmişsin hem spor yapmışsın
Çok değil aslında.corn flex diyet olanlardandır inşallah.çocuklarınkindense o çok şekerli.akşamı kabakla kapatsaydın süper olurdu.
çok sevindim seni gaza getirdiğime.amaç da bu zaten
Afiyet olsun canım.geçengün ben de aynısını yaptım.yarım simit ve bir elma yemiştim dışardaydımBugünkü menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, biberli çökelek, beş zeytin, domates, salatalık, dört ceviz..
Çarşıda bir simit yedim..
Akşam: bir kase mercimek, dolu bir tabak salata..
Gündüz simit yediğim için akşamı hafif tutmaya çalıştım..
Baktırdım canım.saçlarımda acayip bir dökülme var.demir eksikliği mi var acaba?Gunaydin canim troitlere kanda demire falanda baktir mutlaka
Ooo takip ediliyorumEvet corn fleks diyet olanlardandi aynen kabakla kapatsam iyiydi ama işteama yürüyüş yaptığım icin o kadar da vicdan azabi çekmedim bugün neler yapiyorsun bakalimm
canim o bendede var ya hamilelikhimdn beri hecmedi hic kestirdifim halde cok dokuluo bnm saclarima yaptigm bakimi kim yapsa rapunzel olurdu sirkeyle bile duruluomBaktırdım canım.saçlarımda acayip bir dökülme var.demir eksikliği mi var acaba?
ayyyy cok sinir bozucu yaa arcelik mi genlde arcelikler bozuluo annmnde oyleydi kac kez servise gitti sonra degisti zatenBuzdolabı bozuldu yaaaa
Canım her zaman tartıya çıkma yoksa moralin hep yerlerde olur.Akşam altından sonra zaten hiç yemek yemesende kilo verirsin. Düşünsene akşamdan sabaha oruçlu gibisin.Hem vücut dinlenir hem sen. Bende ancak 6 gibi evde oluyorum.En geç yedide yemek yiyorum.Sonrası çok güzel.Biraz zor evet, ama alışkanlık meselesi.Bir iki haftaya alışırız.Böyle devam...Bye :)Kizlar dun 6 dan sonra azina bisey surmeme ragmn bugun tarti 61.1 idi sonra 61.4 oldu sinir oldummmm ama 2 gundr wc yok sinir oluorummm bugun corba yapiim kendimee
Kizlar dun 6 dan sonra azina bisey surmeme ragmn bugun tarti 61.1 idi sonra 61.4 oldu sinir oldummmm ama 2 gundr wc yok sinir oluorummm bugun corba yapiim kendimee
tabiiii -30 olcak benim 58oluncaValla geçecen kız ben 52 oldugumda 23 kilo vermiş olicam
ayyttyy koptummmmmmmmBelkim birilerinin nazari değeryir de yir o yeşil çipil çipil gôzleriynen
Hemende şımarırrr
ewtttttt sabah disari ciktim yeni geldimmmmm ayyy cok soguuuuk beeeen sokGünaydinnn kizanlarimmmmmmmmmmmmmmm günaydinn istanbulda hava cok kapali esio offff bugunde disari cikamicezzzz
Dun saat 21.00de braz cekırdek ve bıskuvı yedm halbukı aksama kadr ne güzel daynmıştım.canim senin zaten fazla kilon yok 8 kilo sanirim..ogunlerin gayet guzl alsamida gec yemedinmi 7 gec degil hafif atlattinmi cabucak gider kilolar..eski aliskanliklarini suun sana kilo aldiran tatlilar cikolata yada fazlaca karbonhidrat yuklemek vücuda ve hareketsizlik bunlari gizden gecir ilk hafta kendini dene zaten bu sekilde yaoarsan kiloda vermis okursn ilk haftadan..protein agirlikli beslenmeye caliş..kisacasi pilav makarna hamur isi ciktimi hayattan kilolarda gidiyor..bende 19 kilo verdim canim bu sekilde tabii baslarda çok katı yaptim cok disiplineydim
Ayyy ruyamdaa bir paket cekirdek yiodummmm sen yazinca aklima geldiDun saat 21.00de braz cekırdek ve bıskuvı yedm halbukı aksama kadr ne güzel daynmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?