Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim ben ilk 10 kiloyu cok diretetek cok disipline verdim gunde 2 ogun yiyodum ama sabah saglam kahvalti ettim hemn hemen hergun 2 yumurta yedim genelde haslanmis bol salata bol yagsiz koy peyniri yedim baska bisey eklemdm kahvaltima bazn zeytin 3-4 tane..aksam yemegim en gec saat 4 teydi saat 4ü gectiyse yemkte yemezdm kahve icer avunurdm..aralarda ceviz yada badem yedim 10 tane badm 4 tane ceviz gibi bazen yarim muz yedim falan..aksamda saat 6-7 gibi 2si1 arada iciodum..sonra 69u gorunce biraz daha rahat ettim..pazar gunleri normal kahvalti ettim ne yemk istediysem olculu ama aksam erekn yeme kuralimi birakmadm kalan 9 kikoyuda oyle verdim canim..

Çok geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlık, diyetine iyi olduğun da devam edersin.kafana takma şimdi. İyi beslenip biran önce iyileşmeye bak sen

Bende en erken 4 te yiyicem artık

Çok geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlık, diyetine iyi olduğun da devam edersin.kafana takma şimdi. İyi beslenip biran önce iyileşmeye bak sen
Ahh marlinim inşallah biran önce iyilesebilirim ya hala asiri hastayım hic nefes alamıyorum muhtemelen yeniden bronşit oldum insallah zatürreye cevirmez çünkü daha önce de böyle hasta olmustum doktora gidince zatürre oldugumu öğrenmiştm

Aa cok geçmiş olsun canimm simdi nasilsin biraz daha iyimisin sağlığın herseyden önemli şimdi bir an once iyilesmeye bak cok üzüldüm canim yaa Allah sifa versin s

gecmis olsun cnm sen nasilsin
Canm etiket yaptimda görmedin sanırım bende cok hastayim kac günlerdir gözümü acamiyodum resmen hastalikdan bugün az daha vücudumun direci yerine geldi sanki ama hala asiri hastayim göğüs kafesim felan kapalı yani bildigin.
Zor nefes aliyorum

Rabbim tez zamanda sifa versin canım. İnşallah değildir.

Evet canim ya ben çok istiyorum bak yarin diyetisyende 7 li rakami gormeyi 79.9 bile olsa yarin cok mutlu olcam gercekten

Tam destek hep destek artık yeter ya. Az ye mutlu yaşa zayıf kal sloganımız bu. Yeme isteği gelince su içince biraz bastırıyor. Vazgezmek yok haydi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…