- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.881
Canim ben ilk 10 kiloyu cok diretetek cok disipline verdim gunde 2 ogun yiyodum ama sabah saglam kahvalti ettim hemn hemen hergun 2 yumurta yedim genelde haslanmis bol salata bol yagsiz koy peyniri yedim baska bisey eklemdm kahvaltima bazn zeytin 3-4 tane..aksam yemegim en gec saat 4 teydi saat 4ü gectiyse yemkte yemezdm kahve icer avunurdm..aralarda ceviz yada badem yedim 10 tane badm 4 tane ceviz gibi bazen yarim muz yedim falan..aksamda saat 6-7 gibi 2si1 arada iciodum..sonra 69u gorunce biraz daha rahat ettim..pazar gunleri normal kahvalti ettim ne yemk istediysem olculu ama aksam erekn yeme kuralimi birakmadm kalan 9 kikoyuda oyle verdim canim..Kaptancim şu zayiflama macerani biraz anlatsama zamanin varsa en cok ne yaptığın dönem kilo verdin en cok ne oneriyorsun en cok neyden uzak duralim @SekerPancari71 tatlim senden de bu konuda fikir ıstiyorum ayni zamanda @ParteMoralll sendende canim anlatin bize biraz cesaret verin hâlâ 80 lerde geziyoruz C canansaricetin gel kilodaşim gel dinleyek şu bayanları
Çok geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlık, diyetine iyi olduğun da devam edersin.kafana takma şimdi. İyi beslenip biran önce iyileşmeye bak senSelam kizlar @SekerPancari71Moonlii marlin18 @kova01 canlar beni sormussunuz öncelikle cok teşekkür ederim merak edip sordugunuz icin.
Kac günlerdir felaket hastayim yatak döşek yatiyorum agzimin ici felan hep yara oldu yediklerime kesinlikle dikkat edemedim çünkü kalkıp yemek yapacak halim olmadigi icin ne bulduysam onu yedim bide annemler esim felan bu sürecte kesinlikle diyet yapmayacaksin ye iyileş sonra devam edersin diyip baski yaptilar zaten onlar öyle demese bile yapacak bir şey yoktu yani mecbur ne bulsam onu yiyecektm ki öylede odu bu hafta kesin artidayim hemde 1 1bucuk kilo bekliyorum yani
hepsi hazirdrrrr demiisenin sarmalarin,keklerin,boreklerin hep vardir bitmez
gecmis olsun cnm sen nasilsinBu arada k.validem hala ameliyat olamadi hastanede ama ameliyati gerceklesemedi henüz..vücudunda enfeksiyon varmis o yüzden onun sebebini bulup tedaviyi saglayip sonra ameliyat olacak
Ayyy teessüf ederim.hepsi hazirdrrrr demii
Bende en erken 4 te yiyicem artıkCanim ben ilk 10 kiloyu cok diretetek cok disipline verdim gunde 2 ogun yiyodum ama sabah saglam kahvalti ettim hemn hemen hergun 2 yumurta yedim genelde haslanmis bol salata bol yagsiz koy peyniri yedim baska bisey eklemdm kahvaltima bazn zeytin 3-4 tane..aksam yemegim en gec saat 4 teydi saat 4ü gectiyse yemkte yemezdm kahve icer avunurdm..aralarda ceviz yada badem yedim 10 tane badm 4 tane ceviz gibi bazen yarim muz yedim falan..aksamda saat 6-7 gibi 2si1 arada iciodum..sonra 69u gorunce biraz daha rahat ettim..pazar gunleri normal kahvalti ettim ne yemk istediysem olculu ama aksam erekn yeme kuralimi birakmadm kalan 9 kikoyuda oyle verdim canim..
afiyet olsun cnm kahvaltiyi atlama bencee en onemli ve doyurucu ogunnKizlar menumun tamamini yaziyim
Sabah yapamadim
Oglen 1 parca et 2 parca patates salata
Ara sekersiz kahve
Aksam 1 kepce corba 3 parca balik 1 dilim cavdar ekmegi salata
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
Ahh marlinim inşallah biran önce iyilesebilirim ya hala asiri hastayım hic nefes alamıyorum muhtemelen yeniden bronşit oldum insallah zatürreye cevirmez çünkü daha önce de böyle hasta olmustum doktora gidince zatürre oldugumu öğrenmiştmÇok geçmiş olsun canım. Önemli olan sağlık, diyetine iyi olduğun da devam edersin.kafana takma şimdi. İyi beslenip biran önce iyileşmeye bak sen
beceriklisin demek istedimmm bennAyyy teessüf ederim.
Aa cok geçmiş olsun canimm simdi nasilsin biraz daha iyimisin sağlığın herseyden önemli şimdi bir an once iyilesmeye bak cok üzüldüm canim yaa Allah sifa versin sSelam kizlar @SekerPancari71Moonlii marlin18 @kova01 canlar beni sormussunuz öncelikle cok teşekkür ederim merak edip sordugunuz icin.
Kac günlerdir felaket hastayim yatak döşek yatiyorum agzimin ici felan hep yara oldu yediklerime kesinlikle dikkat edemedim çünkü kalkıp yemek yapacak halim olmadigi icin ne bulduysam onu yedim bide annemler esim felan bu sürecte kesinlikle diyet yapmayacaksin ye iyileş sonra devam edersin diyip baski yaptilar zaten onlar öyle demese bile yapacak bir şey yoktu yani mecbur ne bulsam onu yiyecektm ki öylede oldu bu hafta kesin artidayim hemde 1 1bucuk kilo bekliyorum yani
Canm etiket yaptimda görmedin sanırım bende cok hastayim kac günlerdir gözümü acamiyodum resmen hastalikdan bugün az daha vücudumun direci yerine geldi sanki ama hala asiri hastayim göğüs kafesim felan kapalı yani bildigin.gecmis olsun cnm sen nasilsin
En geç 6 pardon ya. yetti artık bu kilolar ya canıma tak etti. Sabah güzel kahvaltı yapıcam ama çünkü çalışıyorum sonra halsiz ve sinirli oluyorumBende en erken 4 te yiyicem artık
Rabbim tez zamanda sifa versin canım. İnşallah değildir.Ahh marlinim inşallah biran önce iyilesebilirim ya hala asiri hastayım hic nefes alamıyorum muhtemelen yeniden bronşit oldum insallah zatürreye cevirmez çünkü daha önce de böyle hasta olmustum doktora gidince zatürre oldugumu öğrenmiştm
Cok saol bebegm dedigim gibi hala asiri hastayım nerden üşüttümde bu denli hasta oldum anlamadm gitti yaAa cok geçmiş olsun canimm simdi nasilsin biraz daha iyimisin sağlığın herseyden önemli şimdi bir an once iyilesmeye bak cok üzüldüm canim yaa Allah sifa versin s
Amin tatlim insallahRabbim tez zamanda sifa versin canım. İnşallah değildir.
T Teknekazintisi C canansaricetin canlarım biz bu 50 60 kilo bayanlarin içinde 80 kilo olan bayanlariz bu durum benim cok canımı sıkıyor hatunlar 50 60 kilo ama hâlâ 20 30 gramin hesabini yapiyolarr
Biz napsak ne etsekk deeee en azindan şu 8 den kurtulsakkk
Heee eee o zaman iyiibeceriklisin demek istedimmm benn
ben her sabahhhhhhValla canim onu bende dusunuyorum ya hele bu ara hepten siyirdim surekli tartinin ustundeyim valla
Tam destek hep destek artık yeter ya. Az ye mutlu yaşa zayıf kal sloganımız bu. Yeme isteği gelince su içince biraz bastırıyor. Vazgezmek yok haydi kızlarT Teknekazintisi C canansaricetin canlarım biz bu 50 60 kilo bayanlarin içinde 80 kilo olan bayanlariz bu durum benim cok canımı sıkıyor hatunlar 50 60 kilo ama hâlâ 20 30 gramin hesabini yapiyolarr
Biz napsak ne etsekk deeee en azindan şu 8 den kurtulsakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?