- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.901
bendee bi saćmalil varsa hemn tedbir alayim die.Ayy ben hergün tartiliyorum ama bence haftada iki kez yeter
Akşam yemek asla yok sadece su kızlar
canmm saglihin daha önemli hemen yollarsn onu merak etme simdi dikkat et kendine saglikli beslen bol vitamin al...Selam kizlar @SekerPancari71Moonlii marlin18 @kova01 canlar beni sormussunuz öncelikle cok teşekkür ederim merak edip sordugunuz icin.
Kac günlerdir felaket hastayim yatak döşek yatiyorum agzimin ici felan hep yara oldu yediklerime kesinlikle dikkat edemedim çünkü kalkıp yemek yapacak halim olmadigi icin ne bulduysam onu yedim bide annemler esim felan bu sürecte kesinlikle diyet yapmayacaksin ye iyileş sonra devam edersin diyip baski yaptilar zaten onlar öyle demese bile yapacak bir şey yoktu yani mecbur ne bulsam onu yiyecektm ki öylede oldu bu hafta kesin artidayim hemde 1 1bucuk kilo bekliyorum yani
canimm dene ama biraz bunye meselesi kan sekerinz falan disebilir dikkat edin en gec 5 te yiyinBende en erken 4 te yiyicem artık
ayyyy vanm ya cok cok gcmis olsun sagligini dusun dikkat et kendine diyeti dusunme naslsa gidio kilolarCanm etiket yaptimda görmedin sanırım bende cok hastayim kac günlerdir gözümü acamiyodum resmen hastalikdan bugün az daha vücudumun direci yerine geldi sanki ama hala asiri hastayim göğüs kafesim felan kapalı yani bildigin.
Zor nefes aliyorum
Offf 4 5 cok erken degilmi bebegim yaaaa nasil dayancaz ben o yuzden mu kaybediyorum acaba esimin gelmesini bekliyorum oda 7.5 8 de geliyor jet hızıyla sofrayo ortaya koysamda 8 i geciyor yemek yemem o gelmeden yiyincede küsüyor offfcanimm dene ama biraz bunye meselesi kan sekerinz falan disebilir dikkat edin en gec 5 te yiyin
iyi geceler canimmmmKislarrrr iyi geceler bendeniz kacarr sabah erken kalkicam yine is varrrr hos oglusum oldugundan is olmasada erken kalkiyorum :)
ayyyy cok gec canim ben bilirkisi degilim ama benim zayiflama formulum o yani sanah birek vorekte yesem aksam 5i gecirmedimmi +gormuyorum elhamdullilah...Offf 4 5 cok erken degilmi bebegim yaaaa nasil dayancaz ben o yuzden mu kaybediyorum acaba esimin gelmesini bekliyorum oda 7.5 8 de geliyor jet hızıyla sofrayo ortaya koysamda 8 i geciyor yemek yemem o gelmeden yiyincede küsüyor offf
Aksam yemekhic mi yemiycezAkşam yemek asla yok sadece su kızlar
6 da olsa olur mu en azindan küçük kizimda okuldan gelmiş olurayyyy cok gec canim ben bilirkisi degilim ama benim zayiflama formulum o yani sanah birek vorekte yesem aksam 5i gecirmedimmi +gormuyorum elhamdullilah...
Aynı binnn
yemekten sonra demek.istedi heralde canimm ahahahhAksam yemekhic mi yemiycez
oluuuurr bence cnm bende 6 yap bari diciktimmmmm6 da olsa olur mu en azindan küçük kizimda okuldan gelmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?