Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canmm saglihin daha önemli hemen yollarsn onu merak etme simdi dikkat et kendine saglikli beslen bol vitamin al...

Kız Moonlii sana rakip olalim didim
Okumadın mi yoksa korktun mu benden .@ParteMoralll yarışmak istemiyor. Benim rakibemde @esmerm91 de ortalıkta yok. İkimiz kapışak mi.ne diyon
kizzz okumadmmmmm olak tabikii ne korkcam be bu hafta bumbayımmmmmmm benn sen kork binceee ikinizlede yarisirimmmmmm

ayyyy vanm ya cok cok gcmis olsun sagligini dusun dikkat et kendine diyeti dusunme naslsa gidio kilolar iyles gel biran once

canimm dene ama biraz bunye meselesi kan sekerinz falan disebilir dikkat edin en gec 5 te yiyin
Offf 4 5 cok erken degilmi bebegim yaaaa nasil dayancaz ben o yuzden mu kaybediyorum acaba esimin gelmesini bekliyorum oda 7.5 8 de geliyor jet hızıyla sofrayo ortaya koysamda 8 i geciyor yemek yemem o gelmeden yiyincede küsüyor offf

Offf 4 5 cok erken degilmi bebegim yaaaa nasil dayancaz ben o yuzden mu kaybediyorum acaba esimin gelmesini bekliyorum oda 7.5 8 de geliyor jet hızıyla sofrayo ortaya koysamda 8 i geciyor yemek yemem o gelmeden yiyincede küsüyor offf
ayyyy cok gec canim ben bilirkisi degilim ama benim zayiflama formulum o yani sanah birek vorekte yesem aksam 5i gecirmedimmi +gormuyorum elhamdullilah...

ooo tubi_klc vanm biz haftasonu haric hic beraber yemk yemioruz beklemiorm esimi yiyorm ben erken yickse helince yiyor bu aralar esimde aksam yemk yemio ohh rahatimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…