- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.921
Aynen canm bi ıyilesiym de hayirlisiyla baska bisey düşünmüyorum suancanmm saglihin daha önemli hemen yollarsn onu merak etme simdi dikkat et kendine saglikli beslen bol vitamin al...
6 iyi canım ama daha geçe bırakma bencede6 da olsa olur mu en azindan küçük kizimda okuldan gelmiş olur
marlin kiz bizde kiruuak6 iyi canım ama daha geçe bırakma bencede
Tamam söz 1100takipteyim ona göreeee 1100
Ayyy ne güzel bir duygu dimi yaaaAyyy Elhamdulillah cok sukur kizim 1 yasina girerken annesi yaninda fitimsi oluvak tam fit olamasamda en azindan istedigim elbiseyi giyebilicem inşALLAH
persembede dolap geliii zatennn ay yarin carsamba yarinida atlattikmii ALLAH'ın izniyle ben zaten persembe korkudan yiyemiommmm haftayi kurtaririkkkk cokkk iiiiimmmmmm beeeeeeTamam söz 1100ayy annemlerdeyim Yarin da kaynanamin dikiş kursu bitti sergisi var ona gitcem süslenip akşam da kaynanamlarda olurum
Amin Amin Amin canim inşALLAH tez vakitteAyyy ne güzel bir duygu dimi yaaa
Allahım diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda o günleri göstersine. Dimi kizlarr
Heee olak hadii.marlin kiz bizde kiruuakSekerPancarii gibimmmmmmm 34 olakk ölekkkk
kiz ben mi 59u goroyimde daha 60ı gormedim 61in ucunda geziom duruommmHeee olak hadii.
Valla benim eşim hic memnun değil. Şikayet edip duruyor kurudun diyo.o biraz tombis seviyomus öle didiimarlin kiz bizde kiruuakSekerPancarii gibimmmmmmm 34 olakk ölekkkk
tombiş oluncada kuru hatunlari siverler nankör bunlağğValla benim eşim hic memnun değil. Şikayet edip duruyor kurudun diyo.o biraz tombis seviyomus öle didii
Aynen bende öyle didimtombiş oluncada kuru hatunlari siverler nankör bunlağğ
kiz keke laf ettigim menuyu getirr koyy onume ben keke laf etmedim kalori az geldi acaba yanlis mi hesapladn dedim kek bide uzumlu kekkk sut mervimkli pilav bilmm ne dedim hepsi karbonhidrattt sen daha cabuk zayifla die soyluom bennn dahada dimem demicem sen yi kekleri bak ben neler dicemmmm
Görürsun canım yaaaaa. Stres yapma yeterinsan 61.1 olurda 59.9u gormezmi yaa olmaynca olmuo iste asılmak lazımmmmm
iyi demişsin tikistir himen lafi agzinaaaAynen bende öyle didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?