- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.941
ayyy bu hafta gorurmuyum acep ama nasil gorcem ki imkansııızzzzzGörürsun canım yaaaaa. Stres yapma yeter
Ayyy fırsat bulmuşum kacirirmiyim hiccciyi demişsin tikistir himen lafi agzinaaa
Ayy canim ben 75 lerdeyken hiç kaçamaksız bir diyet yaptim 4 öğün yiyordum kahvaltı iki ara öğün saat 5 en geç 6 da akşam yemeği yeyip sonra ağzima kaçta yatarsam yatayim hiç bişey yemedim sabah kalvatida kahvaltıliklardan 1 dilim ekmekle yeyip ilk ara öğümde meyve ve yoğurt ikinci ara öğünümde kuru yemiş kuru meyve ve nescafe akşam da hafif bir yemekKaptancim şu zayiflama macerani biraz anlatsama zamanin varsa en cok ne yaptığın dönem kilo verdin en cok ne oneriyorsun en cok neyden uzak duralimSekerPancarii tatlim senden de bu konuda fikir ıstiyorum ayni zamanda @ParteMoralll sendende canim anlatin bize biraz cesaret verin hâlâ 80 lerde geziyoruz @canansaricetin gel kilodaşim gel dinleyek şu bayanları
tesekkur ederim
hahahaha
burdayimmmmm kuzucumm
Baslangic bilmem ama hamileyken icilmez cnm
Neee yooo
Geçmiş olsun kuzum önce iyleşmene bak diyeti düşünmeSelam kizlarSekerPancarii Moonlii marlin18 @kova01 canlar beni sormussunuz öncelikle cok teşekkür ederim merak edip sordugunuz icin.
Kac günlerdir felaket hastayim yatak döşek yatiyorum agzimin ici felan hep yara oldu yediklerime kesinlikle dikkat edemedim çünkü kalkıp yemek yapacak halim olmadigi icin ne bulduysam onu yedim bide annemler esim felan bu sürecte kesinlikle diyet yapmayacaksin ye iyileş sonra devam edersin diyip baski yaptilar zaten onlar öyle demese bile yapacak bir şey yoktu yani mecbur ne bulsam onu yiyecektm ki öylede oldu bu hafta kesin artidayim hemde 1 1bucuk kilo bekliyorum yani
Tamam canim saat en gec 6 da yemekler yenecekk kocişdr zayiflamami istiyorsa küsmüycek kardesimmoluuuurr bence cnm bende 6 yap bari diciktimmmmm
Tam destek hep destek artık yeter ya. Az ye mutlu yaşa zayıf kal sloganımız bu. Yeme isteği gelince su içince biraz bastırıyor. Vazgezmek yok haydi kızlar
36 beni de acik sıkıyiiii
Superskniz yaaa hayranlikla okudumAyy canim ben 75 lerdeyken hiç kaçamaksız bir diyet yaptim 4 öğün yiyordum kahvaltı iki ara öğün saat 5 en geç 6 da akşam yemeği yeyip sonra ağzima kaçta yatarsam yatayim hiç bişey yemedim sabah kalvatida kahvaltıliklardan 1 dilim ekmekle yeyip ilk ara öğümde meyve ve yoğurt ikinci ara öğünümde kuru yemiş kuru meyve ve nescafe akşam da hafif bir yemeksonrasi suu sadece spor yapmadim zayiflarken, yapmak en iyisi tabiki ben zayifladiktan sonra yaptim haftada 5 gün 1 saat
52 miiiiiiii36 beni de acik sıkıyiiiiama 52 olunca sıkmıcak
Kiz ne 34 bedenimarlin kiz bizde kiruuakSekerPancarii gibimmmmmmm 34 olakk ölekkkk
Biz 5 kiz kardeşiz ve hepsi manken gibi 36 beden bizim ailede zayiflik takimtisi var52 miiiiiiii
Manken gibim oldun ya gısganiyiidirrrValla benim eşim hic memnun değil. Şikayet edip duruyor kurudun diyo.o biraz tombis seviyomus öle didii
ayniiinnntombiş oluncada kuru hatunlari siverler nankör bunlağğ
iyi dimişinAynen bende öyle didim
iyi demişsin tikistir himen lafi agzinaaa
marlin18 benim esimde yeter aryk zayiflama diodu ama simdi cok memnunn 57 ol yeter dio sanki ben dahada az olmk istiomusum gibi kucammmm 57 didi 57 olcammmm
Geçmişi bitiriyim mende uyicimmmİyi geceler kızlar ben yatıyorum artık yoruldum
Yap vallaahh yürüyüşssssss candiiirTamam canim saat en gec 6 da yemekler yenecekk kocişdr zayiflamami istiyorsa küsmüycek kardesimmben bu motivasyonla sabah 6 da sabahin körü yürüyüşü de yaparım vallahh
Afiyet bal seker olsun marlin hinimHeee yaaaaa.ona rağmen kilo veriyorum ama naberrrr.
Hep sen kendini övdügünden bize sıra gelmiyor partis hanım. Bende 74 le başladım. Şimdi 56.5 kiloyum.
Sarmada yerim,börekte yerim ,kek te yerim
Ohhhh ohhh
vallaaa oylehepsi hazirdrrrr demii
yooooo@ParteMoralll kiz nie yoooo dioaun kahve icmidikkkk miiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?