Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canim ben 75 lerdeyken hiç kaçamaksız bir diyet yaptim 4 öğün yiyordum kahvaltı iki ara öğün saat 5 en geç 6 da akşam yemeği yeyip sonra ağzima kaçta yatarsam yatayim hiç bişey yemedim sabah kalvatida kahvaltıliklardan 1 dilim ekmekle yeyip ilk ara öğümde meyve ve yoğurt ikinci ara öğünümde kuru yemiş kuru meyve ve nescafe akşam da hafif bir yemek sonrasi suu sadece spor yapmadim zayiflarken, yapmak en iyisi tabiki ben zayifladiktan sonra yaptim haftada 5 gün 1 saat

Geçmiş olsun kuzum önce iyleşmene bak diyeti düşünme

Superskniz yaaa hayranlikla okudum

Biz 5 kiz kardeşiz ve hepsi manken gibi 36 beden bizim ailede zayiflik takimtisi var ablam yeni doğum yapti 2 ay olmadan 12 13 kilo verdi daha da diyete devam ediyo bi ben hep biraz tombikdim artik mende çok zayifiiiiiiiiiiiiiimmm ama her zaman dikkat ediyorum yoksam hemen aliyom kilo

Heee yaaaaa.ona rağmen kilo veriyorum ama naberrrr.
Hep sen kendini övdügünden bize sıra gelmiyor partis hanım. Bende 74 le başladım. Şimdi 56.5 kiloyum.
Sarmada yerim,börekte yerim ,kek te yerim
Ohhhh ohhh
Afiyet bal seker olsun marlin hinim
Demeeek kendimi ovmemmmde ben cok yemisim napim... bende okadar olsam smdi oralardaydim ama napaak olekmi
Bidaha kendimi ovmem
hepsi hazirdrrrr demii
vallaaa oyle
@ParteMoralll kiz nie yoooo dioaun kahve icmidikkkk miiiiiiiii
yooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…