- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.001
gunaydon canimmmmm ayyy ALLAH kokaylk versin bizde ayniyiz canimmmGünaydın kızlar..
Sabah 5 te yattım 9 da uyandım..benim kız diş çıkarıyo kendini de beni de mahvetti..fırsat bulursam uyuycam sarhoş gibiyim off..
valla canimcim dunde uzun uzun anlattim gerci 567.489.292.002 kere ablatmisimdir ama benim en buyuk silahim aksam yemk yememk oldu gunde 2 ogun yedim 2.ogunu en gec saat 4 te yedim sonra hic birsey yemedm sadece kahve icmisimdr 2si1 arada..bana cok yardimci oldu kahve diyet esnasinda acligimi bastirdi boyle yani canim..tabiki ekmk pilav hamur isi vs.jic yemedimmmmAyy gercektn mı nasıl 36oldun bende 40benm ya ama 42ye az kaldı. Oyuzden acil zayflamlym 38olmalıymm
Sendeeee cnm
Markali ürünleri fatsecretten hesapliyorum ama yemekleri hep diyetkolikden bakiyorum mooncuummSekerPancarii canim su senin hesapladgn site niydi yaa dunde yazmistin ama kacirdm gene 173.273.738 kez yazabilirmisin litfennnnnnn cınımmmcımmmmmm
noldu kizzz 1100 cal.ile mi allakaliiii ecebe bu tavrınnnnn
Mini dondurma yidim denoldu kizzz 1100 cal.ile mi allakaliiii ecebe bu tavrınnnnn
Amin canım..kızımla birlikte ben de uyudum kafam toparlandı biraz..hakikaten enerjileri baska bu bebişlerin..Aplaaasinun kuzusu
inan cnm bigun gece kalkmiyosa oteki gun agliyo kalkiyo cunku dis olayi cekicez bunu uzun sure..
Yada sabahin korunde ayakta bazen namaz saati bakiosn oynuyoenerji tavan ayni bunun gibi ordan oraya.....bendeee uyku delisi olmasamdaa uykum bolundugu icin aynen dedigin gibi oluyorm bazi sabahlar ve keske bende oglen uyusam hic oyle yapamiorm erken kalkiyorm yinede gec yatiyorm
Allah bize kolaylik versin tatlim
Dışarıda öyle oluyor malesef..cumaya benim de atlatmam gereken bir günüm var offf..Ayy valla evde olsam dengelerdim ama bugün dışarıdaydim şimdi kaynanamlara geçtimyediklerim hep az ama kalorileri fazla oldu yani şuan açım mesela
kaynanammne kizz oyle kayinvalidem de kadinaaAyy valla evde olsam dengelerdim ama bugün dışarıdaydim şimdi kaynanamlara geçtimyediklerim hep az ama kalorileri fazla oldu yani şuan açım mesela
canimmmmmmmm harika buuu yaaa iste sende simdi motivenin dibine vurucaksin bu hafta harika gecicek canim cokk sevindimmmmmm.
valla bebde suan oyleyim bi parca miz isirdim diye pismanlik duycam utanmasamSagol canimmmmm cok ama cok motiveyimmm suann bian evvel kilo vermek istiyirun
bu kadarcıkmıııı gün boyuu nasıl dayanıosun arkadaşım yaaaSabah
Iki yumurta peynirli omlet
Domates,salatalik,zeytin,muz,cemensiz pastirma,caay
Aksam
Bir kase domates corbasi,
Tavuk koftesiiiii
Mantar firinda
Ayran
1saat yuruyuss
Suuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?