Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy gercektn mı nasıl 36oldun bende 40benm ya ama 42ye az kaldı. Oyuzden acil zayflamlym 38olmalıymm
valla canimcim dunde uzun uzun anlattim gerci 567.489.292.002 kere ablatmisimdir ama benim en buyuk silahim aksam yemk yememk oldu gunde 2 ogun yedim 2.ogunu en gec saat 4 te yedim sonra hic birsey yemedm sadece kahve icmisimdr 2si1 arada..bana cok yardimci oldu kahve diyet esnasinda acligimi bastirdi boyle yani canim..tabiki ekmk pilav hamur isi vs.jic yemedimmmm

Kizlar bnde yeni kahvalti yapabildimmm dunku tariften bugun 4 ekmekcik yaptimmm hipsini yidimm pankek gibi oldular yidimde yidimm...
menumde belli yazayimda alkış alsınn
Gec kahvalti:1 domates 2 aci biber 3 minik salatalik maydonoz ve dereotuyla salata 1 yk nar eksisi,5-6 dilim kasar peyniri,sekersiz cay ve 2 yymurtali yulaf kepekli ekmekciklerim
Aksam:Saat 4 gibi yicem haslanmis kirmizi et ve 3 yemek kasigi karabugday ve 3 tk yogurt yicem... 962 cal.yaptiiii

SekerPancarii canim su senin hesapladgn site niydi yaa dunde yazmistin ama kacirdm gene 173.273.738 kez yazabilirmisin litfennnnnnn cınımmmcımmmmmm

noldu kizzz 1100 cal.ile mi allakaliiii ecebe bu tavrınnnnn
Mini dondurma yidim de ay kaynanam aldi bende yok diyetteyim diyemedim kizima da almiş ama ben mininin bile hepsini yemedim acciiini de kizima yedirdim hala kalorim kontrol altına ama

Ayy valla evde olsam dengelerdim ama bugün dışarıdaydim şimdi kaynanamlara geçtim yediklerim hep az ama kalorileri fazla oldu yani şuan açım mesela

Amin canım..kızımla birlikte ben de uyudum kafam toparlandı biraz..hakikaten enerjileri baska bu bebişlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…