Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubi_klc canimmm harikasin helal olsun arkadasim bende hep imrenirm sabah erkndn yuruyus yapanlara
Bununlada kalmiycak sanırım bugün kızımı n okulda toplantisi var 12 de oraya da yürüyerek gider gelirim 20 gidis 20 gelis 40 dakka yapar şimdi cok güzel bi kahvaltı yaptım cok iyi hissediyorum kendimi bide su regl işi olmasaydi cumaya tam bomba olurdim

Günaydın kızlar..
Sabah 5 te yattım 9 da uyandım..benim kız diş çıkarıyo kendini de beni de mahvetti..fırsat bulursam uyuycam sarhoş gibiyim off..

Tişikkürler aplaimm nefiss
Aplaaasinun kuzusu
Günaydın kızlar..
Sabah 5 te yattım 9 da uyandım..benim kız diş çıkarıyo kendini de beni de mahvetti..fırsat bulursam uyuycam sarhoş gibiyim off..
inan cnm bigun gece kalkmiyosa oteki gun agliyo kalkiyo cunku dis olayi cekicez bunu uzun sure..
Yada sabahin korunde ayakta bazen namaz saati bakiosn oynuyo enerji tavan ayni bunun gibi ordan oraya.....bendeee uyku delisi olmasamdaa uykum bolundugu icin aynen dedigin gibi oluyorm bazi sabahlar ve keske bende oglen uyusam hic oyle yapamiorm erken kalkiyorm yinede gec yatiyorm

Allah bize kolaylik versin tatlim

canim olsunn p.tesi gorursn asıl kilonu bence regli dusunme en azindn +cikma yeter bence cunku sisikinliktn oturudr oda bikac gune hoooppp giderrrr ve sende ne kadr verdigini gorursunn..Ayy bu hafta herkes cok iyi olucakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…