- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.981
Sana var bbebekimbanaa vayyyy mııi
Bununlada kalmiycak sanırım bugün kızımı n okulda toplantisi var 12 de oraya da yürüyerek gider gelirim 20 gidis 20 gelis 40 dakka yapar şimdi cok güzel bi kahvaltı yaptım cok iyi hissediyorum kendimi bide su regl işi olmasaydi cumaya tam bomba olurdim
İçtim kii benSana yok
Gel biz ikimiz içekbanaa vayyyy mııi
İçtim kii ben
Sana var bbebekim
Ayy gercektn mı nasıl 36oldun bende 40benm ya ama 42ye az kaldı. Oyuzden acil zayflamlym 38olmalıymmcanimm sen nerelerdesinn bunaa sorma bana sor bende 36 bidinimmm binde 42 den düstümnm
Aplaaasinun kuzusuTişikkürler aplaimm nefiss
inan cnm bigun gece kalkmiyosa oteki gun agliyo kalkiyo cunku dis olayi cekicez bunu uzun sure..Günaydın kızlar..
Sabah 5 te yattım 9 da uyandım..benim kız diş çıkarıyo kendini de beni de mahvetti..fırsat bulursam uyuycam sarhoş gibiyim off..
canimmmmmmmm harika buuu yaaa iste sende simdi motivenin dibine vurucaksin bu hafta harika gecicek canim cokk sevindimmmmmm.Kizlarrrr 7 ile rakamlari gordum 79.3 suanda coook mutluyum
canim dun aksam hepimiz anlattik tatlim gecmise bakabikriisn canim..bide fazla kacirdim diosun ya aksam dengele mutlaka tamamii canimmKilo veren arkadaşlar bu süreci bize nasıl atlattıklarını anlatırsa çok sevinirim.
canim olsunn p.tesi gorursn asıl kilonu bence regli dusunme en azindn +cikma yeter bence cunku sisikinliktn oturudr oda bikac gune hoooppp giderrrr ve sende ne kadr verdigini gorursunn..Ayy bu hafta herkes cok iyi olucakkkkkkkBununlada kalmiycak sanırım bugün kızımı n okulda toplantisi var 12 de oraya da yürüyerek gider gelirim 20 gidis 20 gelis 40 dakka yapar şimdi cok güzel bi kahvaltı yaptım cok iyi hissediyorum kendimi bide su regl işi olmasaydi cumaya tam bomba olurdim
Sendeeee cnmcanimsinnn cigerimmmmsinnnn partemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?