- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.961
Bana da kaaaveeeeeGunaydin canlar
Afiyet olsun canim hayırlı işlerGunaydinn kizlar bende kahvaltimi ettim diyet listemdeki gibi 1 bardak sut ve 1 galeta ise gidecegim simdi
Bugünü daha hafif atlatırsın telafi edersin canim diyete devaaammmmKızlar günaydın, dün akşam fazlaca bir kaçamak yapmış olabilirim.Fakat artık kafam kesinlik net.Kilolar gidecek sağlık gelecek.Sabah canım çok bir şey istemedi.Benim motivasyonum BURAYA YAZMAK oldu.Teşekkürler o yüzden.Sabah bir bardak çay, altı zeytin 3 kare parça zeytin,domates ve salatalık oldu, o da çok çok azdı.Dedim ya burası benim MOTİVE KAYNAĞIM oldu.öpüyorum sizleri.
Kız sen bu azimle hepimizi sollayacan bakHeeeyyyy canacanlar bu arkadaşınız kalktiiiiii sabahin körü yürüyüşüne çıktı nabeeerrr
Sana yokBana da kaaaveeeee
hemde pekkkkkkkkj:))herifler bek seviyii kendi dedikleri olmuss gibi olmasini
piki ozamannAfiyet bal seker olsun marlin hinim
Demeeek kendimi ovmemmmde ben cok yemisim napim...bende okadar olsam smdi oralardaydim ama napaak olekmi
Bidaha kendimi ovmem
vallaaa oyle
yooooo
canimm ohhh ne guzell boyke soyleyince bizde cok mutlu oluyoruzzz demiii kizlarrrrrrrKızlar günaydın, dün akşam fazlaca bir kaçamak yapmış olabilirim.Fakat artık kafam kesinlik net.Kilolar gidecek sağlık gelecek.Sabah canım çok bir şey istemedi.Benim motivasyonum BURAYA YAZMAK oldu.Teşekkürler o yüzden.Sabah bir bardak çay, altı zeytin 3 kare parça zeytin,domates ve salatalık oldu, o da çok çok azdı.Dedim ya burası benim MOTİVE KAYNAĞIM oldu.öpüyorum sizleri.
banaa vayyyy mııiSana yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?