- 20 Kasım 2014
- 145
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.061
O kadar yorulmus kii hemenciikkk uyudu kuzum
Uyusunlaar büyüsünler miniklerimizCanim benim kiyamam kuzucuga benim oglumda cabucak uyuduu
ıkı ogun ve ara ogun yok ya ıyı dayanıosunz sanırm ben ıkı oğün yesem ölürümaaa nesi var gayt doyurucu partee doyana kadar yiiiiyo hepimz oyle
Bünye meselesi canim bende iki ana iki ara öğün yapiyorum yoksa dayanamiyorumm 2 3 saate bi acıkıyorum benıkı ogun ve ara ogun yok ya ıyı dayanıosunz sanırm ben ıkı oğün yesem ölürüm
Uyusunlaar büyüsünler miniklerimizseninki kaç yasında canim benim kızım 3 buçuk yasinda
İyi geceler canimKizlarr cok yorgunum bugun erkenden uyucam opuyorum her birinizi tek tek kendinize iyi bakin iyi gecelerrrr
NiiiiPartişşkoooo
weeayyy kindarki ne kindarrrrAa nasıl unutursun takımın sürekli cıs yiyen üyesini
yimişsin gineee löppp löpppİyi geceler canim
bindiiii gildimmmm bindi gildim kizim daha yeni uyudu yaa pofff
ben hic sallamiommmmm yatana koyuyom biraz bagirio biraz aglio sonra uyuyo bazn mudahale ediorum tabiiBenim oglum daha 20.5 aylik insallah o zamanlarinida gorurum.sallama faslini birakmis gibi duruyoruz suanlik biz aksamlari yanina yatinca uyuyo.daha oncesinde bendr cok salliyodum
bindiiii gildimmmm bindi gildim kizim daha yeni uyudu yaa pofffbi bebek bu saatte uyurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?