- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.081
Patatesli yumurtanin pattislerini kizarmazsan ekmek de yemezsin gayet diyet bi yemek oluuuKizlar kahvaltiya ablam gelioooo yigenim kuzenini ozlemis ablamda diyettesin biliorm ama erkn gelicz kalkta biseyler hazirla didiii
patatesli yumurta yapivam diger seyler normal kahvaltilik oyle kizartma gelan yapmicimmmm bugun persembe yapamamm ama payitisli yumurta yeğebilerem demiiii 1 tabak 1 tabakkkkaksam dengelicm sözzzzz bide kahvenon yanina bi dene lokumm yeğeebilirimmm litfennn
weeayyy kindarki ne kindarrrrkiz evlenince kocanada boyle yapma biktirma adamiii bin pisman etmee
Canm Regl olmak üzereysen kilonda artı olması normal. Reglden sonra baya kilo gitmiş olurHerkese selamlar bugub burasi cok durgun cocuklar evde kimisinin eşler evde kimisinde misafir var kimisi tatilden istifade temizlikte kimisi misafirlikte ayy yeter gari bu kadar saydim neyse benimde misafirim var kizlaar perşembe günü hic olmuyor böyle emme hep buMoonlii yüzünden sabah mesajini gördüm kalktm misafire bende patatesli omlet yaptim ama cok az yağda kizarttm hic agar olmadi hic ekmek yemedm bakalm günü nasl tamamliycm adet olacak olmamdan mütevellit diye düşünüyorum hâlâ artıdaym yarin ola hayrola
Ohhhh ne güzel. Sefan olsunNaber kizlaaarrkizimi babannnesine biraktim bende annneme geldim rahatca oturuyorm
Kolay gelsin canımKizlarrr gunaydinnn evdeyim bugun ama temizlik time olcak bugun bilginiz olsun bitince yine yazarim.esim oglumu alfi cikti disari bende temizlik yapcam optum simdilik hepinizi
Ayy valla o kadar güzel ki arada tek başına biyerlere gitmek keşke senin de ailen yaninda olsaydi birakirdin aradaOhhhh ne güzel. Sefan olsun
Valla çok şanslı sin selincim. Benimde olsa keşke arada bırakacak kimsem
Ayyy keşke canım ya. Bazen kafa dinlemek istiyorum valla. Sessiz lik istiyorumAyy valla o kadar güzel ki arada tek başına biyerlere gitmek keşke senin de ailen yaninda olsaydi birakirdin arada
canim ablam yeni gittii cok kotu okdu benim icinnnn persembe persembe cok sacmaladim yaaaaa butun haftam emeklerim cöp olduuuu
canim parte tatile gitcek ya hazirlik yapiodur simdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?