Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende bugun yemeklerm de kacırmadm kahvltı aynı oğlede yıne kahvltılık tarzı ama bıraz fındık ezmesı fıstık ezmesı fln yedm aksam dunden nohutm vardı ayrnla ve ıkı kasık pılavla amaaa gunduz ve aksam 9 dan sonra bıraz cıkolataya saldrdım gunduz temzlik yaptım yorulnca ceyrek tabletı gotrdum valla aksamda bır parça

Hos geldin canim nasilsin.atlattin mi hastaligi .menün gayet güzel. Sporda yapmışsın
Hosbuldum marlincm daha iyim elhamdülillah sporu da inan sürünerek yaptim resmen bugün perşembe oldugu icin yaptim yoksa hic halim yoktu aslinda yapmak bir nevi iyi geldi terledigim icin sen napiosn nasilsn bakalm

Hosbuldum marlincm daha iyim elhamdülillah sporu da inan sürünerek yaptim resmen bugün perşembe oldugu icin yaptim yoksa hic halim yoktu aslinda yapmak bir nevi iyi geldi terledigim icin sen napiosn nasilsn bakalm
esmerimmm hosgeldinn canim ayyy p.tesi sende burdasin inşALLAH bimba gibii cok sevindm canimmmmm hadi gel gellll gellll

***14.TAKIM 466. ETAP***

Marlin18(56.5///%)
Moon8187 (61.2 ///%)mezun olmak istiyor
Meggieee ( 63.2 ///%)
Kova01 (68.8 ///%)

ParteMoralll (69 ///%)
Esmerm91 (69.9 ///%)
Canansaricetin ( 80.1 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Mayıs 2016 başlangıç kilo 82.6 hedef kilo: 65
Tubi_klc (83.1 ///%)

14.takım ortalamasi:%

IYIYIM canim çok şükür. Çocuklar, iş güç derken günler nasıl geçiyor anlamıyorum valla.iyi olmana çok sevindim

Kız Moonlii sen de her hafta mezun oluyon . geliyo haaa.birgün fazla kaçırdın diye neden kendine eziyet ediyon. Hepimiz insanız yani olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…